reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Dziewczyny :)
Mam na imię Agnieszka,mam 21 lat, mam 20 miesięcznego synka Kacperka, którego już chyba trochę znacie dzięki Daffi,czyli mojej szwagierce :) a drugie dziecko noszę pod sercem :) nie bardzo potrafię jeszcze poruszać się po forum, dlatego wybaczcie mi gafy ;) mam nadzieję, że się wciągnę, bo słyszałam same dobre rzeczy na temat tego wątku :)

Hej witaj w naszych prograch. Gratuluje fasolki:)
Kacperek to rówieśnik z moim Adasiem:)
co do forum napewno szybko się wciągniesz.

Adaś mi śpi od godzinki,więc nieźle. A ja za chwilę musze się zbierać spać. Bo rano biorę siostrę S do kina(ma 11 lat), wygrałam bilety na misia yogi 3d. Troszke mi się nie chce,ale mała się tak ucieszyła,ze już odwołać nie bardzo:p

Ostatnia edycja:
reklama
moi rodzice mają cukrzycę. Ja na szczęście nie i się aż bardzo dziwię bo ile ja już lat piję Colę nałogowo to szok.
ja to jak pracowałam , to przez cały dzięn potrafiłam jeść muffinki- słodkie babeczki :tak: w pl codziennie eklerki
no i cola oboiązkowo .
i własnie moja mama się smiała ze mnie bo babcia ma cukrzycę , teraz kuzynce wykazało
a ja tyle słodyczy jem i nic..
i się śmiała że to chyba ta gorzka cherbata mi w tym pomogła:-p(oczywiście mówiła to w żartach) hihih

a ja się czasem zastanawiam czy coś w genach odziedziczę po biol. Nie mam pojęcia co za choroby, o ile, przechodzili. Taka niewiedza może i dobra, ale i tak o tym rozmyślam czasami.
Lecę do łazienki się myc i do wyrka mężusia zaciągnąc trzeba:D dobranoc:)

Od jutra zaczynam zaciągać zasłony u małej w pokoju, bo ona coraz wcześniej wstaje :dry: A te pobudki w czerwcu i lipcu o 4-4.30 nie należały do przyjemności :dry:
Noc spoko, bez wstawania. Tylko ok.24, jak szłam spać (P. jeszcze nie było, wszędzie światła wyłączone), przebudziła się z takim wrzaskiem, że aż podskoczyłam. :szok:

Hej,

agoosiaaa21 ja też myślałam,że jesteś starsza :-D Może dlatego,że wydawało mi się,że skoro bratowa to musi być starsza ;-)No i mimo tego,ża jestem tu najstarsza to też mnie o dowód pytają :-D

Koniczynka ja zasłaniam okna i to nic nie daje :dry: Maja i tak wstaje nad ranem...

Zaraz zabieramy się za jedzonko;-) Po jakim czasie podałyście kolejna nowość po tygodniu? Czy dłużej czekałyście?

Hej :):):)
nadrobiłam tyylko po łebkach.. macie taka produkcje że szokkkk :):)
dziewczyny nie uwierzycie ale wczoraj ok godziny 13 moja lodówka ozyła.... nie wiadomo co jej było ale dziala .....teraz tylko R musi mi przywieźć zawartość zamrażalnika od tesciowej
:D:D
Moje chłopaki dalej kaszlące.... oby im szybko przeszło....
Widze nową mamusie ... Witaj :D:D:d i zaglądaj czesto do nas :):)

agoosiaaa21 Witaj
Daffi:-D
No nie wiem u mnie jak babcia robiła zlot mafijny swoich sióstr to ziemia sie trzesła:-p:-D
konniczynka
a jakim cudem tyle schudła?
Kamcia
współczuje... ja pamietam ze od 7 miesiaca jadąc autem musiałam lezec na płasko bo inaczej mnie mdliło

reklama
agoosiaaa21 Witaj
Daffi:-D
No nie wiem u mnie jak babcia robiła zlot mafijny swoich sióstr to ziemia sie trzesła:-p:-D
konniczynka
a jakim cudem tyle schudła?
Kamcia
współczuje... ja pamietam ze od 7 miesiaca jadąc autem musiałam lezec na płasko bo inaczej mnie mdliło

eeee ale my przeciez nie grozne :-D:-D:-D:-D

Patrycja u Ciebie chlopaki jeszscze kaszlą a u mnie Julak wlasnie zaczyna sie rozkrecac. w nocy dosc czesto kaszlała no i chrypke z rana ma.. zastanwiam sie czy dawac jej flegamine?

Do góry