reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Konniczynka :-D:-D nie mogę z tą peruką :-D padłam :rofl2:

Ja to mam ochotę na dunga dunga, a ten idiota zamiast mnie zabawiać to chrapie tak że własnych myśli nie słyszę :dry:
u nas na odwrót najczęściej bo np jak oglądamy film to ja szybko zasypiam a ten ogląda, ale jeżeli wcześniej przed zaśnięciem seksiku nie było to skubany budzi mnie potem na to co uwielbia;>

reklama
dziewczynki mm pytanie , znacie dobry program do przyracania usuniętych zdjęć z karty pamięci??
kurde kiedyś miałam fajny , ale nie na tym kompie a nie pamietam nazwy , a teraz uzunęłam przypadkowo zdjęcia Vi i nie mogę znaleźć fajnego programu..

a przy okazji zjadłam ostrą zupkę chińską i mi już lepiej.. ufff

ViKamcia smaka na zupę mi zrobiłaś. Ja też uwielbiam tę ostrą:)) ale o tej porze już jeśc nie będę choc mamy dużo tego:)

Hej dziewczyny ma do was małe pytanie.
Bo od jakiś 5 godzin mam tak, że co jakiś czas czuję się tak jak bym miała dostać właśnie okresu tylko że jak idę do kibelka to się okazuje, że to tylko śluz i troszeczkę krwi.. Nigdy tak nie miałam a na dziś albo jutro mi wypada @ i przed nią zawsze mnie strasznie brzuch bolał a teraz nic.. Nie chcę się za bardzo nakręcać, że to dzidziuś ale mam taką nadzieję.
jeżeli jest krew to są to zapewne początki @, niestety..:(

ViKamcia
ja nigdy na kalorie nie patrzałam i mam nadzieję, że nie ulegnie to zmianie:):p

Też tak myślę, ale nigdy tak nie miałam zawsze jak tak miałam za pierwszym razem ten śluz z krwią to za jakieś 10 min leciałam do kibelka bo ciekło ze mnie jak nie wiadomo co. No ale zobaczymy co z tego będzie jutro ;-). A teraz uciekam bo coś mnie głowa boli i mdli mnie :dry:.

Dobranoc :-)
Kochana ja jak się starałam o dziecko to co miesiąc 'byłam w ciąży', więc wiem co czujesz.. ale wtedy koleżanki sprowadzały mnie na ziemię jeżeli moje 'objawy' były wyimaginowane. Jeżeli masz dziś dzień terminu @ i masz krew to na 100% to okres, ale nie od razu zalewa się krwią, u mnie w pierwszy dzień jest słabo, w następny więcej.

hehen Vegas to tak jak ja:-D

jeszcze własnie dzisiaj z mama na skype się smiałyśmy ze ja pije już 11 lat gorzką herbatę ale do tego zjadam pół blachy ciasta:-D albo paczkę cukierków:-p
bo coś o cukrzycy rozmawiałyśmy

reklama
hehen Vegas to tak jak ja:-D

jeszcze własnie dzisiaj z mama na skype się smiałyśmy ze ja pije już 11 lat gorzką herbatę ale do tego zjadam pół blachy ciasta:-D albo paczkę cukierków:-p
bo coś o cukrzycy rozmawiałyśmy
moi rodzice mają cukrzycę. Ja na szczęście nie i się aż bardzo dziwię bo ile ja już lat piję Colę nałogowo to szok.

Do góry