reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff ja posłałam R po flegamine ta dla dzieci bo moje chłopaki juz maja mokry kaszel.... na takie poczatki dałabym Julce prawoslazowy syrop...

reklama
zdrówka dla chorowitków!

witam nową mamusie ;-)

Dziewczyny tańszy zamiennik Flegaminy dla dzieci - Deflegmin, to samo a po co przepłacać :tak:

a ja wstałam ciężko było, bo wczoraj babski wypad do klubu :-p no ale synek doprowadził mnie do pionu :-D ratuje się kawą :-D

edit.

Daffi to jak mokry to nie potrzeba flegaminy, tylko to teraz wygrzać :tak:

zdrówka dla chorowitków!

witam nową mamusie ;-)

Dziewczyny tańszy zamiennik Flegaminy dla dzieci - Deflegmin, to samo a po co przepłacać :tak:

a ja wstałam ciężko było, bo wczoraj babski wypad do klubu :-p no ale synek doprowadził mnie do pionu :-D ratuje się kawą :-D

edit.

Daffi to jak mokry to nie potrzeba flegaminy, tylko to teraz wygrzać :tak:

no ja nie wiem co zrobic wlasnie.. ostatnim raze tez tak sie zaczelo.. pojawil sie mokry kaszel osluchowo czysta byla az sie przerodzilo to w powazny kaszel.. tym razem chcialabym zapobiec.. i wtedy kazali mi podawac flegamine i pulneo.. pozostala mi tylko flegamina...

lolkak Ja dawałam 3 dni jedno, potem 3 dni coś nowego, potem to mieszałam, znowu coś nowego... A potem to już codziennie coś nowego się zdarzało :-D
umi Przestała jeść słodycze, białe pieczywo, przekąski, pizzę, kebaby itp. (a wcześniej potrafiła wiele wciągnąć, zwłaszcza wieczorami). Aerobik 6razy w tygodniu + bieganie. (wcześniej nie miała zbyt dużo ruchu) Nie jadła już chyba po 16 i piła tylko wodę i zieloną herbatę w dużych ilościach.
Niby to wszystko, choć moja siostra sądzi, że pewnie brała (bierze) jakieś wspomagacze, że tak szybko schudła, a teraz trzyma wagę, mimo że już diety tak nie trzyma i się już tyle nie rusza.
W każdym razie wygląda świetnie, choć pewnie bikini nie założy :-D

Ostatnia edycja:
Patisia ale flegamina nie jest droga... u nas kosztuje niecałe 10 zł.....ale ta mniejsza butelka a ta większa cos koło 15 zł... ja tam wole flegamine podac bo wiem że pomoże :D

Dziewczyny, sorry ale nie poodpisuje (znowu:zawstydzona/y:) Trochę głupio, że znowu wchodzę i tylko o sobie, ale tylko nabazgrałyście, że po prostu się nie da (12 stron...) Jak mąż jest w domu, to za bardzo nie siedzę, jutro już będę na bieżąco ;-)

Witam nową mamusię (agoosiaaa) :tak:;-) No i też myślałam, ze jesteś starsza :-p

koniczynka ładna z Ciebie mamuśka :tak:

Zuzia wczoraj zasnęła trochę później, bo dopiero po 20 a ja razem z nią :zawstydzona/y::-p później mąż obudził mnie o 22:30, trochę sobie posiedzieliśmy i poszliśmy spać. Dzisiaj pobudka już przed 8, a zaraz Zuzia jedzie do teściów (właśnie po nią przyjechali:tak:) Więc będziemy mieli trochę spokoju :-p

Daffi mnie Kacper kiedys cały miesiac kaszlał a lekarka nic nie słyszała:/ dawałam własnie flegamine na mokry i przeszło
patisia mówisz ze te syropy to jedno i to samo? to musze spróbowac jak mi sie flegamina skonczy bo jeszcze mam
pati ja nigdy nie zapomne jak mi lekarka przepisała lek na suchy kaszel który kosztował prawie 30 zł, skład był dokładnie taki jak syropu prawoślazowego i gdyby nie to ze znajoma sprzedawała to bym własnie tamten drogi kupiła:/ a czasem oszczednosc nawet 5zł to zawsze cos:-p

a mi sie znow udalo wygrac w konkursie.. o 1.20 w nocy dowiem sie co wygralam:D
mam nadzieje ze to co bardzo chce.

no widzisz umi.. to ja zaraz zapodam malej ta flegamine:D

reklama
daffi jaki konkurs:-) i co tak bardzo chcesz?
anetka widze ze masz jak ja ja teraz mam czas bo wyprawiłam T. i mlodego do tesciowej, a potem idzie młody do mojej mamy:-D a my mamy luz chcielismy gdzies wyjsc ale kurcze jak na złosc wypłaty żądne z nas nie dostało:/

Do góry