reklama
themartynka2010
Fanka BB :)
Witam...
ale produkcja idzie ...
Dzis gabunia jakos czesciej wstawała niz zawsze bo az 5 razy ale nie na mleko.... raz na picie puzniej na mleko a puzniej to chyba jakies sny miała bo bardzo niespokojnie spała... a jak tam wasze pociechy ..????????????????????
Widziałam ze dołaczyła do nas nowa kolezanka witam ja cieplutko...:-)
ale produkcja idzie ...
Dzis gabunia jakos czesciej wstawała niz zawsze bo az 5 razy ale nie na mleko.... raz na picie puzniej na mleko a puzniej to chyba jakies sny miała bo bardzo niespokojnie spała... a jak tam wasze pociechy ..????????????????????
Widziałam ze dołaczyła do nas nowa kolezanka witam ja cieplutko...:-)
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Ja też jeszcze wypłaty nie mam, ale jeszcze pracy nie zaczęłam ;-)
daffi Skąd ty te konkursy wynajdujesz? Gratki
P. nie wiem, o której wczoraj wrócił Jak po 6 wstawałam do małej, to już się szykował do wyjścia i nie wiem, czy w ogóle się kładł spać
daffi Skąd ty te konkursy wynajdujesz? Gratki
P. nie wiem, o której wczoraj wrócił Jak po 6 wstawałam do małej, to już się szykował do wyjścia i nie wiem, czy w ogóle się kładł spać
daffi jaki konkurs:-) i co tak bardzo chcesz?
anetka widze ze masz jak ja ja teraz mam czas bo wyprawiłam T. i mlodego do tesciowej, a potem idzie młody do mojej mamy a my mamy luz chcielismy gdzies wyjsc ale kurcze jak na złosc wypłaty żądne z nas nie dostało:/
Daffi zazdroszczę dobrze masz z tymi konkursami a co chcesz wygrać? ;-)
edit:
umi ja swojego też bym gdzieś wysłała, bo stoi nade mną i marudzi
My też jeszcze wypłaty nie mamy
no wiec jest espres do kawy dolce gusto...
sa fajne 2 perfumy meskie
oprcz tego jest jeszcze gra reakcja, fim na dvd 2012 mp3 i plyta cd lady gaga
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
umi pewnie że tak, identyczne tak samo zamiast acidolac baby (osłonowo przy antybiotyku) lakcid, albo zamiast tantum verde to hasco sept jestem maniaczką tańszych zamienników zawsze się pytam, wole dziecku kupić zabawkę niż w aptece zostawić
Martynka a może Gabi ząbki wychodzą, mó jteż się czesto budzi jak zęby wyłażą wyszły 4 i spokój na razie
Martynka a może Gabi ząbki wychodzą, mó jteż się czesto budzi jak zęby wyłażą wyszły 4 i spokój na razie
umi2
daffi to ja bym chciała albo gre reakcja albo perfumy bo my kawy nie pijemy chyba ze w pracy mi zrobia ale to taką 3 in 1 trzymam kciuki
patisia hm... ja to sie musze zapytac o zamienniki leków dla małego tzn wiem ze są ale sie boje jakos takie na chorobe zwykła to wezme zamiennik a na nerki sie boje:/
patisia hm... ja to sie musze zapytac o zamienniki leków dla małego tzn wiem ze są ale sie boje jakos takie na chorobe zwykła to wezme zamiennik a na nerki sie boje:/
themartynka2010
gabi narazie ma 8 zabków moze jej ida ale jeszcze nie widze ich... chociarz powiem szczerze ze zauwazyłam ze ma delikatnie spuchniete dziasła ... moze jeszcze jakies wyjda zabeczki....
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Jakoś tu dziś pusto, więc może też coś kokosowego upiekę Do zrobienia kokosanek przymierzam się od kilku tygodni
paula śliczne ciuszki, szkoda że moja nic na razie nie potrzebuje, bo rozmiary jak dla niej nawet na przyszłość
paula śliczne ciuszki, szkoda że moja nic na razie nie potrzebuje, bo rozmiary jak dla niej nawet na przyszłość
Ostatnia edycja: