reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi zazdroszczę :tak: dobrze masz z tymi konkursami :-p a co chcesz wygrać? ;-)

edit:
umi ja swojego też bym gdzieś wysłała, bo stoi nade mną i marudzi :-p
My też jeszcze wypłaty nie mamy :dry:

reklama
Witam...
ale produkcja idzie ...:szok:
Dzis gabunia jakos czesciej wstawała niz zawsze bo az 5 razy ale nie na mleko.... raz na picie puzniej na mleko a puzniej to chyba jakies sny miała bo bardzo niespokojnie spała... a jak tam wasze pociechy ..????????????????????

Widziałam ze dołaczyła do nas nowa kolezanka witam ja cieplutko...:-)

Ja też jeszcze wypłaty nie mam, ale jeszcze pracy nie zaczęłam ;-)
daffi Skąd ty te konkursy wynajdujesz? Gratki :tak:

P. nie wiem, o której wczoraj wrócił :dry: Jak po 6 wstawałam do małej, to już się szykował do wyjścia i nie wiem, czy w ogóle się kładł spać :dry:

anetka ja myslałam ze mi moja dojdzie ale utchnęła:/ albo moze jeszcze nie wysłana, a Tomek dopiero jutro dostanie eh

daffi jaki konkurs:-) i co tak bardzo chcesz?
anetka widze ze masz jak ja ja teraz mam czas bo wyprawiłam T. i mlodego do tesciowej, a potem idzie młody do mojej mamy:-D a my mamy luz chcielismy gdzies wyjsc ale kurcze jak na złosc wypłaty żądne z nas nie dostało:/

Daffi zazdroszczę :tak: dobrze masz z tymi konkursami :-p a co chcesz wygrać? ;-)

edit:
umi ja swojego też bym gdzieś wysłała, bo stoi nade mną i marudzi :-p
My też jeszcze wypłaty nie mamy :dry:

no wiec jest espres do kawy dolce gusto...
sa fajne 2 perfumy meskie:D

oprcz tego jest jeszcze gra reakcja, fim na dvd 2012 mp3 i plyta cd lady gaga

umi pewnie że tak, identyczne :tak: tak samo zamiast acidolac baby (osłonowo przy antybiotyku) lakcid, albo zamiast tantum verde to hasco sept :-D jestem maniaczką tańszych zamienników :-p zawsze się pytam, wole dziecku kupić zabawkę niż w aptece zostawić :dry:

Martynka a może Gabi ząbki wychodzą, mó jteż się czesto budzi jak zęby wyłażą :-p wyszły 4 i spokój na razie :-D

daffi to ja bym chciała albo gre reakcja albo perfumy bo my kawy nie pijemy chyba ze w pracy mi zrobia ale to taką 3 in 1:tak: trzymam kciuki

patisia hm... ja to sie musze zapytac o zamienniki leków dla małego tzn wiem ze są ale sie boje jakos takie na chorobe zwykła to wezme zamiennik a na nerki sie boje:/

gabi narazie ma 8 zabków moze jej ida ale jeszcze nie widze ich... chociarz powiem szczerze ze zauwazyłam ze ma delikatnie spuchniete dziasła ... moze jeszcze jakies wyjda zabeczki....

reklama
Jakoś tu dziś pusto, więc może też coś kokosowego upiekę :-D Do zrobienia kokosanek przymierzam się od kilku tygodni :-D
paula śliczne ciuszki, szkoda że moja nic na razie nie potrzebuje, bo rozmiary jak dla niej :-D nawet na przyszłość :-D

Ostatnia edycja:
Do góry