reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kaamaa100 napewno spróbuje dzis wogule jej nie dawac... a jak tam julia sie czuje..??

U mnie takie nudy dzis zaraz bede sprzatac a takiego lenia mam ze ojejku..

Dziękuje, godzinę temu zapadła w sen :-)

Ja juz mam wszystko ogarnięte oprócz łazienki.

M próbował podłączyć pralkę pod kranik z wodą do kibla, żebym mogła zrobić pranie ( rura od pralki zamarzła)
A że hydraulik z Niego jak z koziej doopy trąba to zalał całą łazienkę :dry: a że musiał wyjść do roboty to tylko zamknął drzwi i powiedział żebym nic tam nie robiła, bo jak wróci to będzie sprzątał :-D już to widzę.

kama To M Cię nieźle załatwił :-p

Weekend a tu taka produkcja? Nadrobilam, ale nie chce mi się pisać :-p My dzisiaj byliśmy z Zuzką rano na spacerze wstąpiliśmy do sklepu i do lumpka ;-) Zuza upatrzyła sobie takiego lewka z Leap Frog i za nic w świecie nie chciała go oddać, no więc kupiliśmy :-p kupiłam też kilka ciuszków, ale w sumie nic nadzwyczajnego, najbardziej zadowolona jestem, że kupiłam jej takie leginsy a'la jeansy :tak: już dawno chciałam jej takie kupić no i w końcu kupiłam, za oszałamiającą cenę- 4 zł :-D

Tyaaa nie ma to jak facet, sam nie wie o której będzie :dry: pewnie nie wcześniej niż o 4-5.

Ale mam to w D..... niech sprząta, tzn, nie mam jeziora bo z grubsza szmatą wytarł ale do czystości to temu daleko :-D

Anetka to żeś się wykosztowała :-D ja też miałam dziś jechać ale zadzwonił szef że jakieś dachy muszą koniecznie dzisiaj pomierzyć i poleciał, no nic pojadę jutro może coś jeszcze wygrzebie.

moj chlop tydzien na zwolnieniu.Zapalenie osktzeli a Amelka zapalenie gornych drog oddechowych dobrze ze wczesnie z Nia poszlam ;(
szukam przepisu na gulasz i nic ciekawego znalezc nie moge;(
moj paczki dzis robi ciekawe co Mu dzis nie wyjdzie :-D

kamaa jednorazowy wybryk:D

vegas dzieki bede pamietac.. mam jeszcze takie plamki na bodziakach i bluzeczkach po sokach julki.. nie wsyztsko zeszlo... jak myslsiz ten vanish usunie mi je?

reklama
Daffi moja Młoda to je jak świntuszek, mimo, że często jej daję duuuży śliniak to śliniak wychodzi z tego czysto a bluzki najcześciej obrywają. A moje lenistwo nie chce ściągac jej bluzki by w bodziaku z kr ręk jadła:p I Vanish potrafił sprac te plamki po zupach czy innych deserkach. Na ogół schodzi z wszystkiego, są wyjątki, że czegoś nie chce mi sprac, ale to wszystko zależy ile zwlekałam z odplamieniem i od tego co to jadła takiego bądź piła.

Mój facet do babci pojechał. Martynka śpi już chyba godzinę lub niecałą godzinę. Ja jestem jakaś anty na jeżdżenie do babki od J mimo, że lubię ją bardzo. No ale J ma w zwyczaju co tydzień tam jeździc. Jeździłam z nim tak kiedyś często, ale już mi się zmierzło:p Zwłaszcza, że jak go nie ma to mam chociaż więcej czasu dla siebie:D do tego jak Mała śpi to już w ogóle:D Poza tym chyba za tydz na urki do jego cioci idziemy, która z babką mieszka to się nacieszą Martynką i mną:D

No i mąż od wczoraj był sfoszkowany bo se obzdurał, że to ja jestem fochnięta /w nocy/, oczywiście przed seksem był milusi, wesolusi, potem już znowu pierwotny stan, rano chciałam pogadac o tym to nie szło, dopiero niedawno nakrył mnie w wc, że ślę eska /on nie wie, że do psióły, i dobrze/, może myślał, że do kolegi jakiegoś:D, od tego czasu był oh i ah. Pilnował bym obiad zjadła, wtulił, całował, a wcześniej zupełnie inaczej. Zazdrośc?:D
On nie z tych co akcje robią z powodu zazdrości, dlatego ostatnio byłam zdziwiona jak myślał, że z jakimś Kolesiem piszę. Niby przypadkiem patrzał mi w kom komu piszę:p Niby oglądał moją galerię w kom a ja wiem, że czytał esy:p Ale do żadnego kolegi nie piszę to cisza była.

Ostatnia edycja:
Do góry