reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

martynka słodka Gabi :tak:

Vegas to Twój milutki się robi jak zazdrosny? ;-) bo mój się wścieka :-p:-p

lolkak no w sumie nawet udane ;-) bo kupilam te spodenki Zuzi, bluze, dwie bluzki i pizamke :tak:

Ja dzisiaj zrobiłam obwarzanki, takie jak Przemkowi robiłam na Walentynki, tylko tym razem normalne, okrągłe :-p

reklama
a moja spała 2h, jak wstała cudnie zjadła zupkę i szaleje z lalami i szalikiem swoim. Ona tak lata czasem z czymś, czy to szalik czy inne ubranko, zawiesza na kark i jak modeleczka na wybiegu:D

Anetka Mój się nigdy nie przyzna, że czasem czuje zazdrośc, taki typ. A miły, nie wścieka się, bo on zna swoją wartośc. Ma wysokie mniemamie o sobie;> I uważa, że go nie zostawię dla innego;/ Albo tylko udaje takiego, ale wątpię.

Malwina prześlij raz jeszcze Twoje aukcje bo zapomniałam zapisac:D te na allegro.

Ostatnia edycja:
Vegas Julka też uwielbia nosić po całym domu swoje ubranka, a w szczególności kombinezon.
Musiałam wszystkie ubranka przenieść wyżej do komody, bo codziennie wyciągała wszystkie.

To faktycznie Twój M wysoko siebie ceni :dry:

Mój mnie też przed chwilą wkurzył, dzwoni do mnie ze sklepu, co kupić, podałam listę zakupów a on do mnie ze tyle kasy nie ma bo jeszcze wypłaty nie dostał, to mówię żeby jak skończą robotę i dostanie kasę to wtedy zajedzie, a ten że nie będzie nigdzie zajeżdżał i coś tam jeszcze gadał, nie wiem bo się rozłączyłam, łaskę robi żeby do sklepu zajechać :wściekła/y:

Kaamaa no mój facet jest pewny siebie. Ma to swoje plusy, ja takiej pewności siebie nie mam i nieraz mu akcje z zazdrości robiłam, więc lepiej czasem, że jest jaki jest. Bo jakbym miała byc z taką jak ja to bym ześwirowała na maxa;> współczuję mu:p

Na problem z plamą polecam szare mydło. troszkę piorę ręcznie, potem wcieram w plamę i do pralki. Nie raz udało się naprawde cieżką plame sprać.

hej:-)

Gosia zdrówka dla wszystkich:* dzięki jeszcze raz za polecenie tej maści - katar super przechodzi :-)

Martynka cudownie Gabrysia wygladała po urodzeniu;-)

Patrycja ciesze się,że z lodówką się sprawa rozwiązała;-)

Eliza fajnie,że Mikołaj sam tak zasypia;-) i jak tam wyszedł "chłopski garnek" ?:-p

Vegas to chyba dobrze,że Twój taki jest,a że Ty tak czasem masz,to przecież jeszcze nie koniec świata, sporo kobiet tak ma,ale wydaje mi się,że to tylko znaczy,że Ci bardzo na nim zależy:-) ja się z moim często tak droczę,że mnie już chyba nie kocha itp:-p to dopiero musi mieć ciśnienie wtedy,jak My dopiero niecałe pół roku po ślubie:-D

ja na plamy używam Vanish oxi action i ładnie mi schodzą w większości przypadków;-)
już dzisiaj się dobrze czułam i wyszłam wreszcie z domu,bo właściwie i tak nie było jakoś szczególnie zimno. Zrobiliśmy zakupy,potem pojechaliśmy do mojej sis po małego,wzieliśmy go do siebie na cały dzień, byliśmy w sali zabaw dla dzieci, potem troche Michał z nim w domu poszalał,teraz przed chwilą pojechał go odstawić,bo już mały "cycuś" wołał do mamy:-D

pustki tu dziś:) mąż niedawno wrócił a my szalałyśmy całe popołudnie z Panienką M:) Teraz reklama w Gesslerce a tak to oglądamy ten program. Po 19 będę kładła Martynkę do wyrka.

Trinaa to widzę nie nudziliście się:)

No dzisiaj absolutnie na nudę nie mogliśmy narzekać Vegas ;-) fajnie jak tak sobie popatrzyłam jak mąż się bawi z małym,to już się nie moge doczekać, jak Jacek się urodzi, będzie super tatusiem na pewno;-) tzn. mam nadzieje:-p

ewi dokladnie istny szpital.
lolkak dziękuje kochana:)
trinaa super,ze pomaga ciesze sie i rowniez zdrowka:*

reklama
ALe pusto :-D

Gdzie Was wszystkie powywiewało? :-D

Obejrzałam Gesslerową szczerze to w "pepersie" nigdy nie byłam, wcześniej w tym miejscu były "ulice świata" fajna knajpa.
Ale ten kurczak z czekoladą mnie urzekł, już zapowiedziałam M że tam się wybieramy :-D

Trinaa to super dzień spędziliście. A cycuś w jakim wieku jest?

Do góry