reklama
themartynka2010
Fanka BB :)
dokładnie ma rok 1 miesiac 3 tygodnie i 6 dni.... a jak moge tu wstawic suwaczek??
.Aneta.
Liza
themartynka tutaj masz podpowiedzi jak wstawic:
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/
to malusia masz córeczke:-) uczysz sie?
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/
to malusia masz córeczke:-) uczysz sie?
Kamiśka :)
Mi też podoba się ten z M jak miłość co gra faceta Marty, ciasteczko
Martykna a mieszkacie razem? jak sobie dajesz radę?
Twoja córeczka jest ze stycznia 2010?
Martykna a mieszkacie razem? jak sobie dajesz radę?
Twoja córeczka jest ze stycznia 2010?
femme mam to samo, zanim się ogarnę co mam pisać....to już nadrukowane
witam nową mamę:-)
ja z facetów "wizualnie" lubię Krystiana Wieczorka, tego co gra Andrzeja w "M jak miłość", a w kwestii gry aktorskiej oczywiście Hugh Laurie ;-)
hahah krystian juz 3 razy mi sie dosc milo snil;p
witam nowa mamusie
umi2
fikusek z tego co zrozumiałam to taki jakby kolagen mu bedą wstrzykiwać w cewke moczową zeby ją uzupełnic bo ma ubytki i to niby ma zapobiec refluxowi na jakis czas lub na zawsze jak dobrze pójdzie. Ja nie wiem zamiast od razu zrobic porządek to oni sie tak babrzą bo sie nie pogarsza. Tylko jak sie zacznie chrzanic to chwila i bedzie V stopien ( teraz ma IV) i nerki moga nie uratować:/
vegas fikusek ci dobrze napisała
Witam nową mamę:-)
Cherie a gdzie to seminarium na wsizie, polibudzie czy UR? śliczna fota:-)
A wg mnie to głupota... dziecko to odrębna istota i nie powinno byc miedzy młotem a kowadłem akurat pech ciał, ze widziałam koniec tego odcinka to wiem o co lotto. To co ta laskor zrobiła mezowi to jest ich sprawa a dziecko tak czy inaczej kocha... W ogóle co to za kara zdradziłas mnie to ja ci dziecko zabieram... to jak biore zabawki i ide do innej piaskownicy a to ze jedną łopatke mamy za wspólna kase to masz pecha... Dla mnie to nie pojete i głupie.
vegas fikusek ci dobrze napisała
Witam nową mamę:-)
Cherie a gdzie to seminarium na wsizie, polibudzie czy UR? śliczna fota:-)
A wg mnie to głupota... dziecko to odrębna istota i nie powinno byc miedzy młotem a kowadłem akurat pech ciał, ze widziałam koniec tego odcinka to wiem o co lotto. To co ta laskor zrobiła mezowi to jest ich sprawa a dziecko tak czy inaczej kocha... W ogóle co to za kara zdradziłas mnie to ja ci dziecko zabieram... to jak biore zabawki i ide do innej piaskownicy a to ze jedną łopatke mamy za wspólna kase to masz pecha... Dla mnie to nie pojete i głupie.
reklama
trinaa
Martynka nikt Cię nie będzie krytykował coś Ty, od tego tutaj jestesmy żeby się wspierać;-)
kaamaa zgadzam się ciasteczko ale ciiiicho sza, bo jak mój się dowie to mnie pogoni
Daffi zazdroszczę Ci, mnie się śni praktycznie tylko praca, a więc ewentualnie w drodze wyjątku ten sympatyczny 80-letni żołnierz co mnie odwiedza
kaamaa zgadzam się ciasteczko ale ciiiicho sza, bo jak mój się dowie to mnie pogoni
Daffi zazdroszczę Ci, mnie się śni praktycznie tylko praca, a więc ewentualnie w drodze wyjątku ten sympatyczny 80-letni żołnierz co mnie odwiedza