reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

themartynka chyba oszalałaś, nikt nie będzie Cię krytykował, w końcu same jesteśmy młodymi mamami :tak:;-)
A ile ma Twoja córcia?

reklama
themartynka a Twoja córcia to ma na imię Martynka?:)) czy Ty?

ja już mogę spokojnie na Małża czekac bom się odświeżyła i w ogóle:D

ale produkcja :-p

witam nową mamę :-D

z NW nikt mi się nie widzi, ale za to jakby Will Smith gdzieś był blisko to nie wiem co by było :-p

Mi też podoba się ten z M jak miłość co gra faceta Marty, ciasteczko :tak:

Martykna a mieszkacie razem? jak sobie dajesz radę?
Twoja córeczka jest ze stycznia 2010?

femme :-D mam to samo, zanim się ogarnę co mam pisać....to już nadrukowane:-p

witam nową mamę:-)

ja z facetów "wizualnie" lubię Krystiana Wieczorka, tego co gra Andrzeja w "M jak miłość", a w kwestii gry aktorskiej oczywiście Hugh Laurie ;-)

hahah krystian juz 3 razy mi sie dosc milo snil;p

witam nowa mamusie:)

fikusek z tego co zrozumiałam to taki jakby kolagen mu bedą wstrzykiwać w cewke moczową zeby ją uzupełnic bo ma ubytki i to niby ma zapobiec refluxowi na jakis czas lub na zawsze jak dobrze pójdzie. Ja nie wiem zamiast od razu zrobic porządek to oni sie tak babrzą bo sie nie pogarsza. Tylko jak sie zacznie chrzanic to chwila i bedzie V stopien ( teraz ma IV) i nerki moga nie uratować:/
vegas fikusek ci dobrze napisała:-D
Witam nową mamę:-)
Cherie a gdzie to seminarium na wsizie, polibudzie czy UR? śliczna fota:-)

A wg mnie to głupota... dziecko to odrębna istota i nie powinno byc miedzy młotem a kowadłem akurat pech ciał, ze widziałam koniec tego odcinka to wiem o co lotto:-D. To co ta laskor zrobiła mezowi to jest ich sprawa a dziecko tak czy inaczej kocha... W ogóle co to za kara zdradziłas mnie to ja ci dziecko zabieram... to jak biore zabawki i ide do innej piaskownicy a to ze jedną łopatke mamy za wspólna kase to masz pecha... Dla mnie to nie pojete i głupie.

reklama
Martynka nikt Cię nie będzie krytykował coś Ty, od tego tutaj jestesmy żeby się wspierać;-)

kaamaa zgadzam się ciasteczko:-p ale ciiiicho sza, bo jak mój się dowie to mnie pogoni :-D

Daffi zazdroszczę Ci, mnie się śni praktycznie tylko praca, a więc ewentualnie w drodze wyjątku ten sympatyczny 80-letni żołnierz co mnie odwiedza:-D

Do góry