reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

themartynka jak najbardziej, zapraszamy :tak: napisz coś o sobie.

femme o! Brad Pitt też mi się podoba:tak:;-)

reklama
dzięki dziewczyny. ale laską to ja byłam 20 kg temu :-D
witam nową mamusię.

i żegnam się... idę tworzyć.

mi to się kiedyś Iglesias podobał hehehe:D:D:D ale teraz już nie tak bardzo. Mi się po prostu podobają faceci z ciemnymi oczami, ciemną karnacją, czarnymi włosami:) Mój to przeciwieństwo bo Blondyn z niebieskimi oczami i biały:D:D Ale cieszę się, że oboje jesteśmy blondynami z niebieskimi oczami bo uwielbiam małe dziewczyneczki blondyneczki z takimi oczkami:D i mam:D

Cherie sliczna jestes:-)
Witam nową mamuske- themartynka :tak: pisz cos wiecej o sobie:-)

kiniorek kurcze wspolczuje wrazen z cytologi.... ja mam co roku robioną i nie zdarzylo sie jeszcze ginowi cos takiego, jakas niemota z tej pielegniarki byla:dry:

Miki mi sie cos przebudza.... Wrrrrr te glupie zeby, kiedy one wyjdą.... :-(

mi to się kiedyś Iglesias podobał hehehe:D:D:D ale teraz już nie tak bardzo. Mi się po prostu podobają faceci z ciemnymi oczami, ciemną karnacją, czarnymi włosami:) Mój to przeciwieństwo bo Blondyn z niebieskimi oczami i biały:D:D Ale cieszę się, że oboje jesteśmy blondynami z niebieskimi oczami bo uwielbiam małe dziewczyneczki blondyneczki z takimi oczkami:D i mam:D

Ja mam tak samo uwielbiam Mulatów, a M blondyn z zielonymi oczami :-D

Też uwielbiam mulatów a mama blondyna z zielonymi oczami :-D ... 2 razy miałam takiego ciemnego i całkowite niewypały były :-p więc chyba coś za coś popatrzeć owszem ale mieć już nie :-D :-p

Hymmm troszke mi głupio tak o sobie pisac bo napewno jestem młodsza od was mam tylko 16 lat ale mam córeczke. Jestem z narzeczonym od 4 lat on jest starszy odemnie ale bardzo sie kochamy.. planujemy slub ale musimy miec zgode sadu... mam nadzieje ze nie bedziecie mnie krytykowac tak jak na innych forach nie raz na forach spotkałam sie z tekstami jak '' puszczalska '' nie lubie tego....

femme :-D mam to samo, zanim się ogarnę co mam pisać....to już nadrukowane:-p

witam nową mamę:-)

ja z facetów "wizualnie" lubię Krystiana Wieczorka, tego co gra Andrzeja w "M jak miłość", a w kwestii gry aktorskiej oczywiście Hugh Laurie ;-)

reklama
Vegas smarowałam, wczesniej ale jak teraz sie przebudzi to tez mu posmaruje...

A ja co do typu urody facetów jakos nie mam upodoban:-p Mój M jest brunetem o zielonych oczach:-p

themartynka a ile macórka miesiecy/lat? wstaw moze jakies suwaczki czy cos;-)
tutaj tez są mlode mamusie, naewno bedzie innaczej niz wszedzie;-)

Ostatnia edycja:
Do góry