reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aaaaa.jpg
nie znalazłam nic lepszego :sorry:

reklama
Fikusku - nie dość że mi krew leciała to jeszcze mnie w środku wszystko bolało... Jak się uda to poproszę żeby mi pobrała patyczkiem właśnie. W tedy dowiedziałam się, że muszę mieć pecha bo nigdy się takie coś jej nie przytrafiło... :-(

kama no trzeba trzeba... nic nie poradzę...

cherie śliczna jesteś!

Socha ładna i super gra, ale uwielbiam ją w NW a nie w Prosto w serce bo tam gra zołzę:p
Mucha też śliczna. Pamiętam jak była grubsza i miała krótkie włosy w M jak miłośc:p

kiniorek wszystko będzie dobrze, już masz bliżej niż dalej:-) jutro wstaniesz w lepszym nastroju zobaczysz:*

Cherie Ty ślicznoto :-)

co do aktorek,to ja uwielbiam Magdalenę Cielecką :-p

CHERIE - ale masz fajny typ urody taki ciekawy przyciągający oko :-) laska z Ciebie :-)

To mi się podoba może i oklepany ale Brad pitt :-D no i kiedyś za eminem szalałam nie jest przystojny w ogóle ale jakoś ma coś ojej od czego mi się gorąco robi :-D :-p

Zanim posta napiszę jest 5 innych :szok: dziewczyny :-p :-p

Witam nową mamę:-)

hehe Anetka ja też Sochę w Brzyduli lubiłam, ale się zawsze uśmiałam z jej textów:D
witam Mamcię nową:)

reklama
Do góry