reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
themartynka a to wielkusia była:D cudo, napatrzec się nie mogę:D a siebie też pokażesz?:)

paula no to ładną masz kondycję, na pierwszy raz 422 skoki :-D;-) no fakt Ksawery jest przystojniacha :-p

martynka fajna Twoja malutka Gwiazdeczka:-)

themartynka to wielka córcia była jak się urodziła, jak Ty sobie poradziłaś z porodem? :-p:-p
No właśnie, pokaż się ;-)

edit:
Zdjęcie możesz dać w poście, nie musisz w sygnaturce ;-)

ViKamcia- o kurcze :baffled: współczuję. A ja Ci powiem ze przeczytałam o tej przypadłości co ją u Vi zauważyłaś, spojrzałam i u Zuzi też coś podobnego zaobserwowałam :/ No ale żaden ze mnie znawca i nie chce się niepotrzebnie nakręcać. U Vi wargi zlepiły się od dołu? Kurcze jak siegam pamięcią,to faktycznie Z ostatnio łapała sie za cipuszke :baffled:
acha- i miałam zapytać- siedziałaś tyle czasu w kolejce i nikt cie nie przepuścił?! :sorry: co za ludziska. i co za lekarz!
.

moja ma tak zlepione od dołu , ale nie te małe wargi ze sobą , tylko małą z dużą tak na 1-2 mm jakby jej sie przylepiło
no i drapanie to objaw tego tylko ja np wiem że wczesniej miała normlanie te wargi , a teraz sa jakby przyklapniete..
a nie wiem czy Twoja np nie miała tak od poczatku samego bo też oże być , choć możesz lekarza podpytać bo jak ma dziecko zlepione w ten sposób to czytałam ze własnie się wszystko odkrywa i po prostu dziecko drażni w cipuszkę stąd drapanie i wogóle.. bo chce sobie ulżyć...

a co do stania w kolejce to u nas to jak tyulko wchodzi pielęgniarka to sie zrywają osoby żeby ktoś nie wszedł przed nimi:baffled:
ja stałam w kolejce no ale na pół godzinki wróciłam do domu dać małej obiadek , a mój D dalej czekał bo przecież dziecko by mi się zapłakało..

kiedyś była kobieta z córką może 4 latka miała, cała czerwona , widać że chora ma temperaturę , słaba że matka ją nosiła na rękach i recepcjonisdtka zawołała ją po 2 godzinach czekania (mimo że nie była jej kolej) a jakaś baba zaraz na całą poczekalnię że ona nie była wcale przed nią , że powinna jeszcze czekać:baffled:
już sama miałam się odewać że tamta ma chore dziecko a po niej choroby nie widac ale przemilczałam bo widziąłam ze nikomu sie jej zachowanie nie spodobało i każdy pokręcił głową , tak więc ja wolę czekac sobie , jak mnie wcześniej zaqwołają to pójdę a jak nie to doczekam swojej kolejki;-)

Paula to żeś mi ćwieka zabiła :-D:-D D jest w domu? J na kanapie obok mnie sapie :-D
A z tą cipuchą to jak wargi te mniejsze próbujesz odgiać ( brakuje mi innego słowa) to cała odchodzi?

Martynka śliczna córeczka, widzę że taki klocek jak i moja :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry