Liza
Fanka BB :)
Vegas hehehe:-)
themartynka sliczna masz córke:-)
themartynka sliczna masz córke:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a już myślałam, że Twoja Blondyna to też Martynka jak moja Blondynato moze wybiore jakas inna fotke gdzie jestem ja i Gabrysia... bo to troszke duzo miejsca zajmuje.... z/w
ViKamcia- o kurcze współczuję. A ja Ci powiem ze przeczytałam o tej przypadłości co ją u Vi zauważyłaś, spojrzałam i u Zuzi też coś podobnego zaobserwowałam :/ No ale żaden ze mnie znawca i nie chce się niepotrzebnie nakręcać. U Vi wargi zlepiły się od dołu? Kurcze jak siegam pamięcią,to faktycznie Z ostatnio łapała sie za cipuszke
acha- i miałam zapytać- siedziałaś tyle czasu w kolejce i nikt cie nie przepuścił?! co za ludziska. i co za lekarz!
.
hehe gdyby nie to body.. bo moja córa nigdy takiego nie miała hehe i chyba Gabrysia ma proste włosy a moja ni to proste ni to kręconejak zobaczylam zdjecie corki themartynka2010 to pomyslalam ze identyczna jak martyncia vegas