reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
themartynka a to wielkusia była:D cudo, napatrzec się nie mogę:D a siebie też pokażesz?:)

paula no to ładną masz kondycję, na pierwszy raz 422 skoki :-D;-) no fakt Ksawery jest przystojniacha :-p

martynka fajna Twoja malutka Gwiazdeczka:-)

themartynka to wielka córcia była jak się urodziła, jak Ty sobie poradziłaś z porodem? :-p:-p
No właśnie, pokaż się ;-)

edit:
Zdjęcie możesz dać w poście, nie musisz w sygnaturce ;-)

ViKamcia- o kurcze :baffled: współczuję. A ja Ci powiem ze przeczytałam o tej przypadłości co ją u Vi zauważyłaś, spojrzałam i u Zuzi też coś podobnego zaobserwowałam :/ No ale żaden ze mnie znawca i nie chce się niepotrzebnie nakręcać. U Vi wargi zlepiły się od dołu? Kurcze jak siegam pamięcią,to faktycznie Z ostatnio łapała sie za cipuszke :baffled:
acha- i miałam zapytać- siedziałaś tyle czasu w kolejce i nikt cie nie przepuścił?! :sorry: co za ludziska. i co za lekarz!
.

moja ma tak zlepione od dołu , ale nie te małe wargi ze sobą , tylko małą z dużą tak na 1-2 mm jakby jej sie przylepiło
no i drapanie to objaw tego tylko ja np wiem że wczesniej miała normlanie te wargi , a teraz sa jakby przyklapniete..
a nie wiem czy Twoja np nie miała tak od poczatku samego bo też oże być , choć możesz lekarza podpytać bo jak ma dziecko zlepione w ten sposób to czytałam ze własnie się wszystko odkrywa i po prostu dziecko drażni w cipuszkę stąd drapanie i wogóle.. bo chce sobie ulżyć...

a co do stania w kolejce to u nas to jak tyulko wchodzi pielęgniarka to sie zrywają osoby żeby ktoś nie wszedł przed nimi:baffled:
ja stałam w kolejce no ale na pół godzinki wróciłam do domu dać małej obiadek , a mój D dalej czekał bo przecież dziecko by mi się zapłakało..

kiedyś była kobieta z córką może 4 latka miała, cała czerwona , widać że chora ma temperaturę , słaba że matka ją nosiła na rękach i recepcjonisdtka zawołała ją po 2 godzinach czekania (mimo że nie była jej kolej) a jakaś baba zaraz na całą poczekalnię że ona nie była wcale przed nią , że powinna jeszcze czekać:baffled:
już sama miałam się odewać że tamta ma chore dziecko a po niej choroby nie widac ale przemilczałam bo widziąłam ze nikomu sie jej zachowanie nie spodobało i każdy pokręcił głową , tak więc ja wolę czekac sobie , jak mnie wcześniej zaqwołają to pójdę a jak nie to doczekam swojej kolejki;-)

Paula to żeś mi ćwieka zabiła :-D:-D D jest w domu? J na kanapie obok mnie sapie :-D
A z tą cipuchą to jak wargi te mniejsze próbujesz odgiać ( brakuje mi innego słowa) to cała odchodzi?

Martynka śliczna córeczka, widzę że taki klocek jak i moja :-D

reklama
Do góry