reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza daj spokój.... Rafał wczoraj z sąsiadem do 23 ważyli ten węgiel który został..... i wyszło na to że w 3 dni poszło pół tony.... oni chyba jedli ten węgiel....
Eliza to ten koleś którego dupa mi tak zycie utrudniala ta muzyką... ta cała rodzina jakaś lewa jest. Normalnie jak nadejdzie dzień w który sie wyniosą to bede najszcześliwsza kobieta na świecie.... Maja czas do końca miesiaca.

reklama
nie ja bym to zrobiła w najgorszy możliwy sposób, mam szacunek do wszystkich ludzi, a takie pseudokobiety to nie ludzie to pomyłka ewolucyjna...

Patisia jakie określenie:-D

elizka nic jej nie dawałam. Może to przez miód,bo na kolację się obrzarłam kanapkami z miodem:zawstydzona/y:Albo po szczepieniu?

Maja zjadła to jabłko,ale jakaś zadowolona nie była :-D Na wszelki wypadek na razie dostała jeszcze to jabłko z mlekiem.Teraz usnęła ciekawe na jak długo ;-):-D

Witam

Ale miałyście temat , kazda ma swój rozum i mysle ze predzej czy pozniej bedzie załowała takiej decyzji.

Zuzia wstała 2 razy w nocy , zaczeła wstawac jak robi się widno czyli po 6

ELIZA fajnie ze masz dzieciaki w domku

A ja nieodzywam się do M, mielismy spedzić miły wieczór a on w laptopie siedziła do pozna. Zobaczymy kto do kogo przyjdzie...

Ide szykowac obiadek:)

no co :sorry: człowiek ma uczucia, czuje i ma sumienie! A czy matka która zabija swoje dziecko ma uczucia, albo sumienie? Niektóre rozumią co zrobiły po wszystkim, ale jest za późno, a są takie co mają zero wyrzutów sumienia, to jest okropne jak taka znieczulica może panować, przecież serduszko dziecka zaczyna bić już w 5 tc! i żadna nawiedzona mi nie wmówi że to zlepek komórek, bo to żyjąca istota!

Lolkak to dobrze ze sama sobie poradzila;-)
Patrycja nie no tyle wegla w tyle dni? :szok: jedli go hahahaha:-D

A tu mój łobuz robi "akuku" :-D mamusia mówi akuku a niunio głowke na jedna strone, potem na druga :-) łobuziak

Załączniki

• DSC00901.jpg
    DSC00901.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00923 małe.jpg
    DSC00923 małe.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 27
Paula Seba tez ma swój taki mały segregator z bajkami i tylko te mam mu czytać... choc ostatnio jak dostal książeczkę ze Scooby Doo to od razu chcial bym mu poczytała bo tak w treści były obrazki i on je odgadywal :D:D

Eliza Mikus słodziaczek jest... te jego duże czarujące oczka .....:):)
Patisia... racje masz..... potwory a nie kobiety......

Ostatnia edycja:
paula co się dziwisz Kubuś jest extra :-) Ja też lubię go czytać:-D Jak czytałam bajki moim braciom ciotecznym to ja zawsze chciałam Kubusia a oni wyrywali się do innych bajek:-D zazdroszczę wypadu na basen
E:

Elizka - aaa jak ja się Ciebie wtedy pytałam co na kupę to ona zaraz sama zrobiła:-) Teraz to pewnie po szczepieniu albo moim jedzeniu ;-)

Kamcia to ja nie wiem jak ona Ci się w tym brzuchu zmieściła:-p:-p

lolkak w końcu się przyzwyczai :-p a jak będzie dostawać obiadki to już w ogóle oszaleje:-p ale lepiej sama rób jej obiadki, te w słoiczkach to moim zdaniem nic nie warte i w dodatku niedobre :baffled:

paula ciemieniucha zniknęła ;-)
A femme trzeba dać kopa w dupke to sie odezwie :-p:-p

Eliza słodziak :-) Zuzia też tak zawsze robiła :tak:

reklama
Hehe dostałam kopa :-p jakoś ostatnio czasu ani weny nie miałam ;-)
Ja wczoraj byłam umówiona do fryzjera ...i co się okazało ? że budynek gdzie jest mój fryzjer się palił :no: więc oczywiście wizyta odwołana :-p ale poszłam do innego też fajna babka :biggrin2: ścięłam dość sporo włosy ale musiałam bo już te moje takie zniszczone były ale zajebiście mi ścięła mi się podoba i pofarbowałam :-p tak więc już ruda nie jestem jak się tam kiedyś ogarnę to wam zdjęcie wrzucę :-p :biggrin2: Nina poszła do koleżanki na urodziny na kulki a po kulkach pojechała do niej do domu i tak się bawiły świetnie że dopiero o 20:30 jakoś mi ją przywieźli :-p :-p oczywiście już śpiącą padnięta tak była że aż chrapała :-D :biggrin2: dzisiaj K do roboty idzie ja chora to pewnie będę z wami siedzieć :biggrin2: gardło mnie napieredziela do 5 zasnąć nie mogłam :no: poszłam w końcu jakimiś tabletkami się nafaszerowałam i zasnęłam :-p :biggrin2:

Wybaczcie nie będę nadrabiać chyba że później o ile nie narobi się 1000stron w między czasie bo teraz lecę z K śniadanie zjeść bo ze sklepu wrócił :-)

Do góry