reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dla mnie to jest niewyobrażalne jak można zabić własne dziecko, jakim trzeba być człowiekiem, żeby to zrobić?!
I bardzo dobrze, że osoby które to zrobiły będą miały wyrzuty sumienia do końca życia.

Anetka- niestety na świecie jest wiele zła. Na szczęście żadna z nas nie zrobiła tego w przypadku tych kochanych szkrabów ,które codzień oglądamy na bb. Wcześniej sama myślałam,ze każdy ma wolną wolę i niech robi co chce. Ale od kiedy zaszłam w ciąże to w głowie mi się nie mieści jak można zabić swoje dziecko. Nie potrafiłabym z tym żyć. Na szczęscie mam kochanego,zdrowego synka. Coraz częściej słysze,ze jest bardzo do mnie podobny-nierozerwalna część mnie. Te które kiedy kolwiek dopuszczą sie zabójstwa napewno nie raz będą się męczyły z myślami-a my możemy z czułością spoglądać na nasze szkraby.
super napisane

Ciekawe o której jutro Adaś wstanie. Dawno nie poszedł tak wcześnie spać. No,ale on bez drzemki by w domu nie wytrzymał raczej-tylko poza domem nie chce spać. A czasem zdarzy mu się nie spać w dzień a i tak późno spać idzie. Uff co ja z nim mam. Musze się wziąść za pisanie pracy i naukę a o 12 w nocy mi się już nic nie chce.

alem się zaszokowała. Synek koleżanki ma już swoją pierwszą komórkę. Dodac trzeba, że on ma dopiero 4 lata!! po co takiemu dziecku komórka??

lenka a normalnie o której Adaś Ci się budzi? Moja budziła się ok 10 rano, drzemkę miała po 15 i zasypiała na noc po 23 :sorry: w koncu się wkurzyłam nie zrobiłam jej drzemki i zasnęła przed 20, obudziłam ją o 8 rano i do teraz tak zasypia i wstaje :tak: i ja przynajmniej mam trochę czasu dla siebie wieczorem. Mogę się spokojnie wykąpać, wypić herbatkę i posiedzieć przy kompie:-p

edit:
Vegas 4 lata i komórka?? :szok::sorry: rozumiem jak dziecko idzie do szkoły, a rodzice pracują i dziecko może przez jakiś czas jest samo w domu, to żeby można było do dziecka zadzwonić to dostaje komórke. Mój brat miał jak miał 7 lat, ale właśnie tylko dlatego, że mama rano była w pracy i zawsze do niego dzwoniła, budziła go, mówiła, żeby się uszykował itd. Ale komórki nigdy nie brał ani do szkoły ani nigdzie na dwór.. :no:

Ostatnia edycja:
Anetka jakbyś wiedziała, że tak Zuzia łatwo się przestawi to byś pewnie od dawna miała tyle relaksu:p

Vegas pewnie tak, ale bałam się, że jak zaśnie po 19 to potraktuje to jako drzemkę, nie raz tak zrobiła :sorry: i wtedy to już w ogóle, do 1 musiałam z nia siedzieć :sorry::-p

reklama
Dziewczyny ja zmykam pod prysznic i powoli do łóżka w oczekiwaniu na męża;-)

Dobrej i przespanej nocki życzę - dobranoc:-)

Do góry