reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
super napisaneAnetka- niestety na świecie jest wiele zła. Na szczęście żadna z nas nie zrobiła tego w przypadku tych kochanych szkrabów ,które codzień oglądamy na bb. Wcześniej sama myślałam,ze każdy ma wolną wolę i niech robi co chce. Ale od kiedy zaszłam w ciąże to w głowie mi się nie mieści jak można zabić swoje dziecko. Nie potrafiłabym z tym żyć. Na szczęscie mam kochanego,zdrowego synka. Coraz częściej słysze,ze jest bardzo do mnie podobny-nierozerwalna część mnie. Te które kiedy kolwiek dopuszczą sie zabójstwa napewno nie raz będą się męczyły z myślami-a my możemy z czułością spoglądać na nasze szkraby.
Ciekawe o której jutro Adaś wstanie. Dawno nie poszedł tak wcześnie spać. No,ale on bez drzemki by w domu nie wytrzymał raczej-tylko poza domem nie chce spać. A czasem zdarzy mu się nie spać w dzień a i tak późno spać idzie. Uff co ja z nim mam. Musze się wziąść za pisanie pracy i naukę a o 12 w nocy mi się już nic nie chce.
.Aneta.
Fanka BB :)
lenka a normalnie o której Adaś Ci się budzi? Moja budziła się ok 10 rano, drzemkę miała po 15 i zasypiała na noc po 23 w koncu się wkurzyłam nie zrobiłam jej drzemki i zasnęła przed 20, obudziłam ją o 8 rano i do teraz tak zasypia i wstaje i ja przynajmniej mam trochę czasu dla siebie wieczorem. Mogę się spokojnie wykąpać, wypić herbatkę i posiedzieć przy kompie
edit:
Vegas 4 lata i komórka?? rozumiem jak dziecko idzie do szkoły, a rodzice pracują i dziecko może przez jakiś czas jest samo w domu, to żeby można było do dziecka zadzwonić to dostaje komórke. Mój brat miał jak miał 7 lat, ale właśnie tylko dlatego, że mama rano była w pracy i zawsze do niego dzwoniła, budziła go, mówiła, żeby się uszykował itd. Ale komórki nigdy nie brał ani do szkoły ani nigdzie na dwór..
edit:
Vegas 4 lata i komórka?? rozumiem jak dziecko idzie do szkoły, a rodzice pracują i dziecko może przez jakiś czas jest samo w domu, to żeby można było do dziecka zadzwonić to dostaje komórke. Mój brat miał jak miał 7 lat, ale właśnie tylko dlatego, że mama rano była w pracy i zawsze do niego dzwoniła, budziła go, mówiła, żeby się uszykował itd. Ale komórki nigdy nie brał ani do szkoły ani nigdzie na dwór..
Ostatnia edycja:
reklama