reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patisia to mam nadzieję, że szybko Kubusiowi zejdzie, no i Zuzce też. W ogóle w szoku byłam, że taka duża panna ciemieniuche może mieć :-p Jak jej oliwką posmarowałam to masakra jakie później miała tłuste włosy :-D raz umyłam, wyschły, patrze a te dalej takie tłuste i musiałam jeszcze raz myć. Zuzia nie była z tego powodu zadowolona :-p

reklama
Co do @ ja miałam przed ciążą bolesne i 5-6 dni. A teraz już nie boli tak. Jeden dzień mam mocne krwawienie i 2 słabe. Także naprawde krótko. Martwiłam się tym-ale widzę,ze nie tylko mi się skróciły @.

Anetka- Adas też ma trochę ciemieniuchy-bo on tak nie lubi myć włosów-a ma bardzo gęste i pewnie mu niedokładnie zmywam szampon. Na dniach postanowiliśmy go obciąć na krótko. Bo przeszkadzają mu, poci mu się główka a i mnie by się lepiej myło. Zanim zrobi się cieplej to mu trochę odrosną. Troszkę mi żal-ale to nie dziewczynka i nie bedę mu zapuszczać tych włosów. Jak go już obetniemy to wkleje foto.

lenka macie ten plus, że możecie obciąć Adasiowi włoski i będzie się lepiej to wszystko wyczesywać, no i myć zresztą też. A ja przecież Zuzce włosów nie obetne :-p

patisia to mam nadzieję, że szybko Kubusiowi zejdzie, no i Zuzce też. W ogóle w szoku byłam, że taka duża panna ciemieniuche może mieć :-p Jak jej oliwką posmarowałam to masakra jakie później miała tłuste włosy :-D raz umyłam, wyschły, patrze a te dalej takie tłuste i musiałam jeszcze raz myć. Zuzia nie była z tego powodu zadowolona :-p

ja też jestem w szoku, bo jak się urodził miał bujną czuprynkę i zero ciemieniuchy, a teraz mu wyszła na czubku głowy:eek: no właśnie te tłuste włosy mnie tak wkurzają:confused2: ja lubie jak ma takie świeżo umyte piórka:laugh2: oby Zuzi też szybko zeszło to paskudzctwo :sorry:

vegas kobieto ty nie miej wurzytow sumienia:) ja tez nie raz cos zrobilam nie tak:p wiec tak jak piszesz czlowiek uczy sie na bledach:) teraz wiesz ze warto czytac etykiety,ja nawet nei wiem skad mi sie to wzialo ale czytam wszedzie:)

vegas kobieto ty nie miej wurzytow sumienia:) ja tez nie raz cos zrobilam nie tak:p wiec tak jak piszesz czlowiek uczy sie na bledach:) teraz wiesz ze warto czytac etykiety,ja nawet nei wiem skad mi sie to wzialo ale czytam wszedzie:)
dzięki:) ja też zacznę. Mam manię czytania dat gwarancji to teraz zacznę czytac etykiety produktów dla dzieci.

Tak więc ja już po KTG :) Moja położna bardzo sympatyczna! Super babka! Mam dzwonić kiedy i o której chcę. Dała mi nawet rozpiskę jak pracuje od 2 marca! Na KTG wyskoczył jeden skurcz. Dzisiaj akurat spokojny dzień bo przez ostatnie 3 tygodnie miałam ciągle twardnienia. Mały miał puls na poziomie 140 więc super. Zbadała mnie i szyjkę mam skróconą ale nic więcej. Jutro tylko mam się umówić do przychodni na wymaz bakteriologiczny bo mi brakuje tylko tego wyniku w karcie ciąży. Powiedziała że jak do terminu nic się nie będzie dziać to zadzwoni do mnie w okolicach 14marca i usadzi mnie żebym miała już miejsce zaklepane bo mają oblężenie... Ten tydzień mam sobie jeszcze odpoczywać a od przyszłego tygodnia mam zielone światełko na przyjemności z moim mężuśkiem, ciepłe kąpiele (których mi bardzo brakuje) i częstsze chodzenie po schodach ^^

reklama
lolkak gratuluje udanego szczepienia:-)

paula fajnie Ci się udał podstęp z tą parówką;-)

ixi słodki ten Twój mały mężczyzna;-)

Eliza zobaczymy,kiedy nasz króliczek się zechce urodzić,może też nieco później:-) ciesze się,że dzieciaczki już w domu i znowu masz wesoło:-)

fikusek, Vegas ja mam manię, na czytanie etykiet (składu) i dat ważności, aż mój się śmieje ze mnie nieraz:-D

kiniorek widzisz - będzie dobrze wszystko :-)

wyleżałam się całe popołudnie, wypiłam chyba wiadro herbaty z malinami, gorączka spadła,ale czacha boli nadal:dry: Michał pojechał do mamy,więc mam chwilę czasu;-)

Ostatnia edycja:
Do góry