reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka i tego i tego:-D samego tampona nie włoze bo po 30 min mam powódź, na samych podpaskach znowu jak mi sie pusci to mi sie przelewa bo nie zdążą wchłonać dla tego musze i to i to:-D. Podpaski tez są nie zdrowe:-D a tampony czesto wymieniane są ok ale widomo pójdziesz do gina jeden ci powie tak inny inaczej

edit ja własnie chce juz bo w niedziele do kina jedziemy. a nie wytrzymam 40 min drogi bez kibelka i potem jeszcze na filmie jesli mi trafi na pierwsze 3 dni

reklama
Ja juz wróciłam od rodziców, Miki przy cycu zasnol i spi w łóżeczku :tak:

Lolkak tak ja ciagle sama z Mikim, starszakom narazie nie chce sie widocznie wracac do domu :dry:
Paula hmmmm.... czy ja wiem, z jednym to jest cicho i zajecia brak... a z trójka jest hermider i wogole widac zycie w domu :tak: troszke sie teskni za tym, ale poki mam cisze korzystam;-)
Malwinka super zdjecia!
kiniorek u mnie na USG z kazdym dzieckiem wszystko wychodzilo ze dziecko jest wieksze, zwłaszca na usg po 30tc takze nie bierz sobie tego tak do serca, bobasek bedzie mial tyle ile potrzeba, dasz rade;-)

edit. anetka to rozumiem ze okres masz?;-) super. ja w sumie mam w domu podpaski, ale jeszcze niewiem jak wyglada moj okres po porodzie z Mikim bo od wrzesnia nie mam go.... ;-) ale ciekawa jestem... poki jadę na Azalii i czuje sie ok jestem zadowolona:-)

Ostatnia edycja:
ja uzywam podpasek w szczegolnych wypadkach tamponów:)

kiniorek z badan usg pomiary sa złe , ja byłam dzien przed narodzinami Z i wychodziło ze Z wazy 4 kg a urodziła się z masą 3,4 kg

Dziękujemy za miłę słowa

umi to aż taki obfity okres masz?? :szok: mi się z tampona nigdy nie przecieka :-p w sumie też pewnie zależy od tego jakie kupujesz, ja nie toleruje innych niż OB silk touch :-p kiedyś Przemek kupił mi tampaxy czy coś takiego to po jakimś czasie zaczęło mi się kręcić w głowie i miałam gorączkę, jak wyciągnęłam to wszystko było ok. Nie wiem od czego to zależy :sorry:

anetka ja uzywam OB Pro Comfort Super czy jakos tak a jak ich nie ma to biore pierwsze lepsze ale szczerze mówiac obojetne jake wezme itak przeciekna choc OB mniej. Ja nigdy tak nie miałam. tzn czesto mi sie w głowie podczas okresu kreci i wymiotuje ale to nie tak czesto znowu ale nie ma to powiazania z tamponami

Umi stukał w ścianę bo mały płakał? :szok: nie normalny jakiś :dry:

Malwina fajne z Was Laski :-)

Kiniorek mi 4 dni przed porodem robili usg, babka zarzekała się że nie będzie większa niż 3900g a Julka urodziła się 4300g.
Ale mówią że USG oszukuje w granicach + - 500g.

Anetka może coś w tych tampaksach było co CIę uczula.

Ja nienawidzę podpasek, nakładam tylko na noc bo w tamponach nie zdrowo tyle godzin.
Ja używam O.B pro comfort, dla mnie są super.

anetka ja mam identycznie ja umi w pierwszych dwóch dniach i tampon i podpaska, potem już tylko sam tampon i zawsze tylko i wyłącznie O.B. pro cmfort :tak:

reklama
Mi to tylko ostatniego dnia wystarczał sam tampon a tak to i podpaska i tampon:dry: A po porodzie to nie wiem jak będzie ;-)

Koniczynka powodzenia na rozmowie oczywiście jak się odbędzie ;-)

Anetka teraz to chyba muszę zacząć czytać jej etykietkę z butli to może normalnie wypije :-D

Elizka a Ty się martwiłaś,że Daniel to bez mamusi sobie nie poradzi a tu proszę ;-) Mama poszła w odstawkę :-D

Do góry