reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusek ja mam furagin chcesz???
Patisia no ja mam nadzieje że Kube tak długo trzymac nie bedzie...... lezy mój Aniołek i patrzy na bajki.... taki cichy jakby go w ogóle nie było :(:(

reklama
dokładnie i grzej się :tak: i jak miałaś raz to już się przyzwyczaj, ja regularnie co pół roku odchorowuje to:sorry: i już mam na zapas furagin od lekarza wypisany :sorry: a na ból rozkurczowa no-spa jest do bani i nic nie daje już lepszy jest rozkurczowy Scopolan :tak:

edit.
Pati nie dziwie :-( też go ta noc wymęczyła :-( biedaczek :-(

dokładnie i grzej się :tak: i jak miałaś raz to już się przyzwyczaj, ja regularnie co pół roku odchorowuje to:sorry: i już mam na zapas furagin od lekarza wypisany :sorry: a na ból rozkurczowa no-spa jest do bani i nic nie daje już lepszy jest rozkurczowy Scopolan :tak:

edit. Pati nie dziwie :-( też go ta noc wymęczyła :-( biedaczek :-(
dzieki za rady:-) ja mialam problem ze 2 tyg temy moze nawet nie i wtedy troche podleczylam furaginem ale widocznie nie do konca.Japo operacji na reflux bralam furagin ponad rok non stop by infekcji nie zalapac no i mialam zapasy a teraz jakos zapomnialam :(

Patrycja wyslij na maila:-)

nie nie chodzi o plamę na języku to to może mieć od antybiotyku bądź "taka natura" no i czekam aż jej się znów pojawi zeby iść z tym do lekarza..
teraz zauważyłam coś poważniejszego:-(
otóż , wczoraj jak ją wycierałam i sprawdzałam czy wszystko ok tam na dole zauwazyłam ze troszkę jej się przyrosły wargi sromowe te mniejsze do tych większych:-( a z tydzień temu tak jeszcze nie miała:-(
czytałam w necie że to nie za dobrze że tak się dzieje i trzeba dostaćź na to maść hormonalną jeśli zrost jest mały (a u niej jest na 1-2 mm) więc chyba mały , lub jeśli nie podziała trzeba iśc na zabieg rozczepienia warg:-( jestem załamana...
awet nie wiem od czego to tak sie dzieje...
cały czas bardzo o nią dbam , i awsze pilnowałam żeby nic jej się tam nie stało.. a jednak..

do tego potwierdziło się jej zachowanie , od jakiś kilkiu dni zaczęła sie łapać za cipuszkę , no i w necie teś pisało ze jak się zrasta to dziecko się łapie... :-( a ja dopiero wczoraj o tym wyczytałam

Ostatnia edycja:
nie nie chodzi o plamę na języku to to może mieć od antybiotyku bądź "taka natura" no i czekam aż jej się znów pojawi zeby iść z tym do lekarza..
otóż , wczoraj jak ją wycierałam i sprawdzałam czy wszystko ok tam na dole zauwazyłam ze troszkę jej się przyrosły wargi sromowe te mniejsze do tych większych:-( a z tydzień temu tak jeszcze nie miała:-(
czytałam w necie że to nie za dobrze że tak się dzieje i trzeba dostaćź na to maść sterydową jeśli zrost jest mały (a u niej jest na 1-2 mm) więc chyba mały , lub jeśli nie podziała trzeba iśc na zabieg rozczepienia warg:-( jestem załamana...
cały czas bardzo o nią dbam , i awsze pilnowałam żeby nic jej się tam nie stało.. a jednak..

ojej wspolczuje ci bardzo. ja czytalam juz kiedys o tym w necie bo dzieci niektre mialy bardzo mocno zrosniete. idz czym predzej. biedna mala Vi.

czytałam w necie że to nie za dobrze że tak się dzieje i trzeba dostaćź na to maść sterydową jeśli zrost jest mały (a u niej jest na 1-2 mm) więc chyba mały , lub jeśli nie podziała trzeba iśc na zabieg rozczepienia warg:-( jestem załamana...

to nei jest twoja wina kochana. Mam nadzieje ze obejdzie sie zabiegu i w ogole okaze sie falszywym alarmem. Trzymam kciuki by bylo dobrze.

Pati:*:*:*:*

reklama
Do góry