reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusek ja mam furagin chcesz???
Patisia no ja mam nadzieje że Kube tak długo trzymac nie bedzie...... lezy mój Aniołek i patrzy na bajki.... taki cichy jakby go w ogóle nie było :(:(

reklama
dokładnie i grzej się :tak: i jak miałaś raz to już się przyzwyczaj, ja regularnie co pół roku odchorowuje to:sorry: i już mam na zapas furagin od lekarza wypisany :sorry: a na ból rozkurczowa no-spa jest do bani i nic nie daje już lepszy jest rozkurczowy Scopolan :tak:

edit.
Pati nie dziwie :-( też go ta noc wymęczyła :-( biedaczek :-(

dokładnie i grzej się :tak: i jak miałaś raz to już się przyzwyczaj, ja regularnie co pół roku odchorowuje to:sorry: i już mam na zapas furagin od lekarza wypisany :sorry: a na ból rozkurczowa no-spa jest do bani i nic nie daje już lepszy jest rozkurczowy Scopolan :tak:

edit. Pati nie dziwie :-( też go ta noc wymęczyła :-( biedaczek :-(
dzieki za rady:-) ja mialam problem ze 2 tyg temy moze nawet nie i wtedy troche podleczylam furaginem ale widocznie nie do konca.Japo operacji na reflux bralam furagin ponad rok non stop by infekcji nie zalapac no i mialam zapasy a teraz jakos zapomnialam :(

Patrycja wyslij na maila:-)

nie nie chodzi o plamę na języku to to może mieć od antybiotyku bądź "taka natura" no i czekam aż jej się znów pojawi zeby iść z tym do lekarza..
teraz zauważyłam coś poważniejszego:-(
otóż , wczoraj jak ją wycierałam i sprawdzałam czy wszystko ok tam na dole zauwazyłam ze troszkę jej się przyrosły wargi sromowe te mniejsze do tych większych:-( a z tydzień temu tak jeszcze nie miała:-(
czytałam w necie że to nie za dobrze że tak się dzieje i trzeba dostaćź na to maść hormonalną jeśli zrost jest mały (a u niej jest na 1-2 mm) więc chyba mały , lub jeśli nie podziała trzeba iśc na zabieg rozczepienia warg:-( jestem załamana...
awet nie wiem od czego to tak sie dzieje...
cały czas bardzo o nią dbam , i awsze pilnowałam żeby nic jej się tam nie stało.. a jednak..

do tego potwierdziło się jej zachowanie , od jakiś kilkiu dni zaczęła sie łapać za cipuszkę , no i w necie teś pisało ze jak się zrasta to dziecko się łapie... :-( a ja dopiero wczoraj o tym wyczytałam

Ostatnia edycja:
nie nie chodzi o plamę na języku to to może mieć od antybiotyku bądź "taka natura" no i czekam aż jej się znów pojawi zeby iść z tym do lekarza..
otóż , wczoraj jak ją wycierałam i sprawdzałam czy wszystko ok tam na dole zauwazyłam ze troszkę jej się przyrosły wargi sromowe te mniejsze do tych większych:-( a z tydzień temu tak jeszcze nie miała:-(
czytałam w necie że to nie za dobrze że tak się dzieje i trzeba dostaćź na to maść sterydową jeśli zrost jest mały (a u niej jest na 1-2 mm) więc chyba mały , lub jeśli nie podziała trzeba iśc na zabieg rozczepienia warg:-( jestem załamana...
cały czas bardzo o nią dbam , i awsze pilnowałam żeby nic jej się tam nie stało.. a jednak..

ojej wspolczuje ci bardzo. ja czytalam juz kiedys o tym w necie bo dzieci niektre mialy bardzo mocno zrosniete. idz czym predzej. biedna mala Vi.

czytałam w necie że to nie za dobrze że tak się dzieje i trzeba dostaćź na to maść sterydową jeśli zrost jest mały (a u niej jest na 1-2 mm) więc chyba mały , lub jeśli nie podziała trzeba iśc na zabieg rozczepienia warg:-( jestem załamana...

to nei jest twoja wina kochana. Mam nadzieje ze obejdzie sie zabiegu i w ogole okaze sie falszywym alarmem. Trzymam kciuki by bylo dobrze.

Pati:*:*:*:*

reklama
Do góry