reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)

patrycja i jak z małym?

vikamciaG a co jest małej?

Ja to się boję zębów,bo to co mi dzisiaj o 5 wyrabiała to mnie już wykończyło. Do tego jeszcze :wściekła/y: mnie ten idiota. Cały weekend zepsuty-humor do d.

reklama
Bry dzien.

Yyyy... no se dzis juz wsio zrobilam, zostalo tylko odkurzyc i podlogi umyc.... nawet kurze starłam... :confused2:
Kamcia co tam sie dzieje z mała?
Lolkak dasz rade, dzicko zazwyczaj madrzeje im starsze:-) :-p

Moj mi marudzi, Miki oczywiscie :-p i po co wstawal o 6:30 :dry:
No ale co sie dziwic jak spal od 17:45 w sumie.... ;]

witam ja dziś na zakupkach byłam później źle się czułam.. a teraz mam utrapienie i nie wiem co robić , ehhhh
chyba muze się z córką do lekarza wybrac:-(
patrycja życze żeby Kubuś szybko wyzdrowiał
Eliza życze dużo odpoczynku :*
paula ja ostatnio robiłam gołąbki,.. ehh i znów mi się chce przez Ciebie:-p
Vegas ze mnie też nocny marek:-p wolę w dzięń posiedzięc z małą a w nocy co najwyżej ponadrabiać BB;-)
Trina to gratulacje dla męża :tak:

Daffi
to widze Julka ma tyle ząbków co Vi Gratki dla niej
tyle że ona ma już dolne 5 a nie 4:-p
no i wyzyna się kolejny bo coś marudzi i nie chce pokazać buźki.. więc jestem pewna , ale nie wiem który:-D
patisia fajny nnowy nick... :-)

Kamcia akurat w ząbki ja obroslo:D
ja u Julki narazie zadnego nowego zabka nie widze a w pyszczek zajrzec nie problem.. nauczyla sie w koncu ze mama tylko na chwile chce tam zajrzec i zobaczyc.
narazie cisza.. no chyba ze jakos bezszelestnie by sie wyrzynal w co watpie.
a do lekarza z ta plamka na jezyczku idziesz?
bedziesz miala spokoj moze akurat pwoiedza ci od czego to.

Nadrobiłam, ale nie poodpisuje, bo nie mam już siły :-p

Wczoraj już mnie nie było, bo się mężem zajęłam :-p
W nocy była masakra! Zuza budziła się co chwile, krzyczała, płakała, wołała nas, kopała. Nie wiem ile spałam ale na pewno nie długo ... :baffled:

Hej ta noc to byl istny koszmar........ ale to zaraz zanim nie zapomne co komu miłam odpisać
Ixi bardzo sie ciesze że D tak zareagował na wieść....... ja też myśle że to poprostu mdłości ciążowe.....
Umi tak wybieramy sie do anglii...
Patisia Lolkak Daffi juz mówie jak moja noc wyglądała....
ok 21:15 dalismy mu paracetamol i ok 22:30 temp zaczeła spadać.. zaczoł sie pocić... mysle dobry znak i o 23 :30 położyłam go spać.... zasnoł i nadal sie pocił.... chodziłam co chwile do niego ale ciagle spał i czuc było że jest lepiej wiec sie sama połozyłam. ok 1 w nocy sie obudził z płaczem.... ide do niego a on dosłownie wrzący... bez zxastanowienia budziłam R z tekstem wstawaj jedziemy na pogotowie, po zmierzeniu temp rozpłakałam sie.... miał 39,9. szybko sie ubraliśmy i ok 2 byliśmy na pogotowiu... tam go zbadali od razu podali ibuprofen na gorączke i pobrali krew i mocz... na morfologie CRP i ogólne badanie moczu..... wyniki były po ok 2 godz w miedzyczasie temp spadła o 2 stopnie i Kuba zasnoł. Wyniki wyszły dobre i diagnoza padła taka że Kuba ma infekcje wirusową... dostał leki i ok 4 rano byliśmy w domu.....

Hej ta noc to byl istny koszmar........ ale to zaraz zanim nie zapomne co komu miłam odpisać
Ixi bardzo sie ciesze że D tak zareagował na wieść....... ja też myśle że to poprostu mdłości ciążowe.....
Umi tak wybieramy sie do anglii...
Patisia Lolkak Daffi juz mówie jak moja noc wyglądała....
ok 21:15 dalismy mu paracetamol i ok 22:30 temp zaczeła spadać.. zaczoł sie pocić... mysle dobry znak i o 23 :30 położyłam go spać.... zasnoł i nadal sie pocił.... chodziłam co chwile do niego ale ciagle spał i czuc było że jest lepiej wiec sie sama połozyłam. ok 1 w nocy sie obudził z płaczem.... ide do niego a on dosłownie wrzący... bez zxastanowienia budziłam R z tekstem wstawaj jedziemy na pogotowie, po zmierzeniu temp rozpłakałam sie.... miał 39,9. szybko sie ubraliśmy i ok 2 byliśmy na pogotowiu... tam go zbadali od razu podali ibuprofen na gorączke i pobrali krew i mocz... na morfologie CRP i ogólne badanie moczu..... wyniki były po ok 2 godz w miedzyczasie temp spadła o 2 stopnie i Kuba zasnoł. Wyniki wyszły dobre i diagnoza padła taka że Kuba ma infekcje wirusową... dostał leki i ok 4 rano byliśmy w domu.....

jej duzo zdrowka dla Kubusia......a mial 3 dniowke?

reklama
Hej.
Zastanawiałam się czy napisać u was czy nie... Ale w końcu doszłam do wniosku że warto się odezwać do was :)
Tak więc witam znowu :)

heja kiniorku:-)

ale mnie brzuch boli,dol brzucha dokladniej:-( w tamtym tyg we wtorek @ mi sie skonczyla ktora przyszla za wczesnie o ponad tydzien a dzis boli brzuch:( albo od pecherza albo od jajnikow:(

Do góry