reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi , ale mogłaś czytać o tym 2 rodzaju , bo jaq też na 1 rawz przeczytałąm o innym to aż się popłakałam .. ale jest też zrost co się sklejają dwie małe wargi do siebie (coś na styl stulejki u chłopca) gdzie zakrywa zrost wejście do pochwy...dochodząc do łechtaczki
i czasem dochodzi do zalepienia cewwki moczowej

u nas na szczęście to nie to , bo tamto jest ponoć bardziej bolesne
a Vi ma lekko te końcóweczki zrośnięte i to do warg większych więc jako takiego problemu nie ma , jak szybko zadziałamy ..
w poniedziałek idę do lekarza .. i zoabczymy co nam powie ten irol:confused2:
mam nadzieję ze da ta maść hormonalną i jej się samo odlepi i będzie tak jak być powinno...

reklama
Patrycja strasznie mi szkoda Kubulka :-( mam nadzieję że szybko mu przejdzie, ucałuj Go mocno od wszystkich e-cioć.

Fikusek ja jak miałam zapalenie dróg moczowych to brałam urinal z żurawiną, bez recepty jest i szybko pomógł.
Trzyma się!

Kamcia jeśli to małe zrośnięcie, to maść powinna pomóc. To nie Twoja wina to częsta przypadłość, czytałam że chusteczki nawilżane i sudokrem sprzyjają zrostom.

Dzwoniłam do M pytam się o której będzie bo taka ładna pogoda się zrobiła i chcę z Małą na spacer wyjść a sama nie przedrę się przez te zaspy.
Wkurzyłam się jak z rana przyjechał po niego brat to mówił że będzie 15-16 w domu, a teraz gada że 5 po piątej :wściekła/y: Julka go prawie cały tydzień nie widziała, bo do późna pracował, pierwsza sobota od hen hen wolna i i tak mu się do domu nie śpieszy :dry:

sudocremu nie używamy , ale właśnie też wyczytałam ze chusteczki które zawierają witaminę E a nasze zawierają ..
a ta witamina daje to że ranki się szybciej goją (jeśłi się jakieś pojawiają ) i np odparzenia...
no i tu mamy ten problem..
lekko sobie pupę odparzyła..a raczej miała zaczerwienioną tylko
wiec jak użuwałam te chusteczki , ta witamina zawarta w nich zaczęła działać i razem z gojeniem ranki odparzeniowej zlepiła wargi:-(
innego wyjaśnienia nie widze..
tyle że też wczęsniej o tym nie wiedziałam z tą witaminą , bo bym w życiu nie pomyslała ze tak jest ,
a jej na to wynika zszedł lekko naskórek z tamtąd i terazsię zlepiło jak się zlepiło...
narazie zaczłęam ją przemywać wodą i pieluszką tetrową , a chusteczki odstawiłam na bok..
zobaczymy jak to bedzie dalej wyglądało

Ostatnia edycja:
Kamcia trzymam kciuki by jednak dalo to sie jakos wyleczyc....
:*

Mikołaj tak mi sie zasrał ze nie wiedzialam od czego zaczac :-D ehhh jak nie robi to nie robi... a jak juz to brak slow...
nom zostalo mi wypastowac podlogi;-) i w łazience ogarnac wanne i zlew;-)

Kamcia współczuje mam nadzieje zemaść wystarczy.
pati kurcze ale ci sie mały pochorował, a Sebusia tez braliscie na pogotowie? i w ogóle kiedy wyjeżdżacie? Macie kogos znajomego w UK?
kaamaa bo facetom to sie nigdy nie spieszy... chyba ze bys powiedziała ze czekasz na niego w super sexi bieliźnie to by w 5 min był
elizka do którego miesiaca miałas okres przy Danielu?

edit a ja usypiałam małego od 11 do 12:50:/ padam dosłownie tak mnie wykonczył w nocy nie woła smoka a w dzien to dosłownie masakra darł sie jakbym go co najmniej ze skóry obdzierała

Kamcia musi byc dobrze wyjscia nie ma.
mam nadzieje ze lekarz stanie na wysokosci zadania.. bo tam u was to wszystko z przymruzeniem oka traktuja.
Biedna mała Vi... bedzie dobrze na pewno obejdzie sie bez zabiegu.. jak sama mowisz zrost jest niewielki.

umi okres mialam tylko raz i zaczelam brac prochy anty wtedy (ale do konca mies mial dzialac zastrzyk anty) i jak widac hu**ja dzialal.... :dry: a przy braniu tabsów okresu moze nie byc wiec sie czlowiek nie martwil... a tu zonk:-)

Elizka ja sie tez nie martwiłam:-D z tym ze my w gumkach... poszłam nawet do gina bo mnie jajnik bolał a ten do mnie ze ja w ciazy jestem:-D myślałam ze sobie ze mnie żarty stroi

Umi Sebusia wzieliśmy ze soba nie było innego wyjścia.... ale kochany grzeczny był zabawiał Kube..... kochany mój :)
Tak mamy znajomego w UK który jest menadżrem w jednej z firm i prace R ma od reki.... Rafał wyjeżdża w kwietniu a my lipiec sierpień....

reklama
pati oby wam sie tam wiodło:-) tylko jak ty sama z 2 dzieci dasz rade do czasu wyjazdu. A sebusia bedziesz chciała posłać do przedszkola tam?

Do góry