reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi , ale mogłaś czytać o tym 2 rodzaju , bo jaq też na 1 rawz przeczytałąm o innym to aż się popłakałam .. ale jest też zrost co się sklejają dwie małe wargi do siebie (coś na styl stulejki u chłopca) gdzie zakrywa zrost wejście do pochwy...dochodząc do łechtaczki
i czasem dochodzi do zalepienia cewwki moczowej

u nas na szczęście to nie to , bo tamto jest ponoć bardziej bolesne
a Vi ma lekko te końcóweczki zrośnięte i to do warg większych więc jako takiego problemu nie ma , jak szybko zadziałamy ..
w poniedziałek idę do lekarza .. i zoabczymy co nam powie ten irol:confused2:
mam nadzieję ze da ta maść hormonalną i jej się samo odlepi i będzie tak jak być powinno...

reklama
Patrycja strasznie mi szkoda Kubulka :-( mam nadzieję że szybko mu przejdzie, ucałuj Go mocno od wszystkich e-cioć.

Fikusek ja jak miałam zapalenie dróg moczowych to brałam urinal z żurawiną, bez recepty jest i szybko pomógł.
Trzyma się!

Kamcia jeśli to małe zrośnięcie, to maść powinna pomóc. To nie Twoja wina to częsta przypadłość, czytałam że chusteczki nawilżane i sudokrem sprzyjają zrostom.

Dzwoniłam do M pytam się o której będzie bo taka ładna pogoda się zrobiła i chcę z Małą na spacer wyjść a sama nie przedrę się przez te zaspy.
Wkurzyłam się jak z rana przyjechał po niego brat to mówił że będzie 15-16 w domu, a teraz gada że 5 po piątej :wściekła/y: Julka go prawie cały tydzień nie widziała, bo do późna pracował, pierwsza sobota od hen hen wolna i i tak mu się do domu nie śpieszy :dry:

sudocremu nie używamy , ale właśnie też wyczytałam ze chusteczki które zawierają witaminę E a nasze zawierają ..
a ta witamina daje to że ranki się szybciej goją (jeśłi się jakieś pojawiają ) i np odparzenia...
no i tu mamy ten problem..
lekko sobie pupę odparzyła..a raczej miała zaczerwienioną tylko
wiec jak użuwałam te chusteczki , ta witamina zawarta w nich zaczęła działać i razem z gojeniem ranki odparzeniowej zlepiła wargi:-(
innego wyjaśnienia nie widze..
tyle że też wczęsniej o tym nie wiedziałam z tą witaminą , bo bym w życiu nie pomyslała ze tak jest ,
a jej na to wynika zszedł lekko naskórek z tamtąd i terazsię zlepiło jak się zlepiło...
narazie zaczłęam ją przemywać wodą i pieluszką tetrową , a chusteczki odstawiłam na bok..
zobaczymy jak to bedzie dalej wyglądało

Ostatnia edycja:
Kamcia trzymam kciuki by jednak dalo to sie jakos wyleczyc....
:*

Mikołaj tak mi sie zasrał ze nie wiedzialam od czego zaczac :-D ehhh jak nie robi to nie robi... a jak juz to brak slow...
nom zostalo mi wypastowac podlogi;-) i w łazience ogarnac wanne i zlew;-)

Kamcia współczuje mam nadzieje zemaść wystarczy.
pati kurcze ale ci sie mały pochorował, a Sebusia tez braliscie na pogotowie? i w ogóle kiedy wyjeżdżacie? Macie kogos znajomego w UK?
kaamaa bo facetom to sie nigdy nie spieszy... chyba ze bys powiedziała ze czekasz na niego w super sexi bieliźnie to by w 5 min był
elizka do którego miesiaca miałas okres przy Danielu?

edit a ja usypiałam małego od 11 do 12:50:/ padam dosłownie tak mnie wykonczył w nocy nie woła smoka a w dzien to dosłownie masakra darł sie jakbym go co najmniej ze skóry obdzierała

Kamcia musi byc dobrze wyjscia nie ma.
mam nadzieje ze lekarz stanie na wysokosci zadania.. bo tam u was to wszystko z przymruzeniem oka traktuja.
Biedna mała Vi... bedzie dobrze na pewno obejdzie sie bez zabiegu.. jak sama mowisz zrost jest niewielki.

umi okres mialam tylko raz i zaczelam brac prochy anty wtedy (ale do konca mies mial dzialac zastrzyk anty) i jak widac hu**ja dzialal.... :dry: a przy braniu tabsów okresu moze nie byc wiec sie czlowiek nie martwil... a tu zonk:-)

Elizka ja sie tez nie martwiłam:-D z tym ze my w gumkach... poszłam nawet do gina bo mnie jajnik bolał a ten do mnie ze ja w ciazy jestem:-D myślałam ze sobie ze mnie żarty stroi

Umi Sebusia wzieliśmy ze soba nie było innego wyjścia.... ale kochany grzeczny był zabawiał Kube..... kochany mój :)
Tak mamy znajomego w UK który jest menadżrem w jednej z firm i prace R ma od reki.... Rafał wyjeżdża w kwietniu a my lipiec sierpień....

reklama
pati oby wam sie tam wiodło:-) tylko jak ty sama z 2 dzieci dasz rade do czasu wyjazdu. A sebusia bedziesz chciała posłać do przedszkola tam?

Do góry