migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
ja urodziałam dzisaj 6.07 mały ma 2650 9pkt wszystko ok pisze z kom wiec nie dużo, buzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje gratulacje;* Wcześniak, ale sporo waży jak na wcześniaka ofc. Szybko się uwinęłaś..ja urodziałam dzisaj 6.07 mały ma 2650 9pkt wszystko ok pisze z kom wiec nie dużo, buzi
hehe a ja tylko Wieśmacka lubięCharlotte no moja też zasypiała albo na rękach albo w wózku. Od biedy padała w łóżeczku. Tak ją nauczyłam, bo mi było łatwiej -ostro mnie nawalała rana po Cc. Z resztą do dziś się udziela od czasu do czasu. Teraz za to nawet na rękach jest ciężko ją ululać. Tak jak teraz jeszcze nigdy nie było. 2dni temu w ogóle nic nie spała.
No i mam nadzieje, że nie będzie to ciąża pozamaciczna jak myślał lekarz. A i edytuj posty,bo nasze Moderatorki będą zwracać Ci uwagę ;-)
Migotka super,że z dzidzią ok. gratulację.
Vegas jak ja bym zjadła coś z McD :-) Ale akurat za wieśmakiem nie przepadam :-)