reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja urodziałam dzisaj 6.07 mały ma 2650 9pkt wszystko ok pisze z kom wiec nie dużo, buzi
moje gratulacje;* Wcześniak, ale sporo waży jak na wcześniaka ofc. Szybko się uwinęłaś..

Lolkak współczuję tych wszystkich akcji z Mają, jak tak Cię czytam to sobie nie wyobrażam żeby Martynka taka była, chyba bym oszalała z moim brakiem cierpliwości;p

Jestem w ciazy tyle ze leze w szpitalu bo lekarz mnie tu wyslal z podejrzeniem ciazy pozamacicznej ale mamy nadzieje ze to sie nie sprawdzi. W poniedzialek sie wszystko okaze:) Mozna powiedziec ze dzidziol tym razem tez byl planowany bo najpierw chcielismy szybko drugie a pozniej po namysle jednak nie ale bylo juz za pozno:)

lolkak dobrze Cie rozumiem moja Zuza jak ma isc spac wyje jakby ja ze skory odzierali (wystarczy ze ja poloze na rekach to mysli ze idzie spac i ryk) do tego swoja glupota nauczylam ja spania ze mna noszenia i usypiania na rekach... czasami usypiam ja godzine klade a ona oczy jak piec zloty i wyspana i od nowa usypianie:) ale kocham tego lobuziaka i tesknie za nia chcialabym juz byc w domu:) teraz maz z nia siedzi i biedny nie spi w nocy bo boi sie ze nie obudzi sie w odpowiednim momencie na karmienie a jak mala sie rozbudzi to godzina spania z glowy. ah ci faceci smiac mi sie chce jak mi to wszystko opowiada:p

mąż wrócił, zarobił dziś 130zł to tak poza pracą zarobił na paleniu drzewek z sadu kolegi hehe. Kupił mi Colę i 2 Wieśmacki z McD, i ja mam miec fajną figurę;D hehe rozpieszcza mnie. Zmienił się ostatnio na plus. Nie powiem co wystarczyło zrobic. No ale ważne, że są efekty:)
Charlotte 20 lat i drugie dziecko w drodze nono. Ale jak się ma warunki czemu nie;) Mam nadzieję, że podejrzenia lekarza się nie sprawdzą.

Charlotte no moja też zasypiała albo na rękach albo w wózku. Od biedy padała w łóżeczku. Tak ją nauczyłam, bo mi było łatwiej -ostro mnie nawalała rana po Cc. Z resztą do dziś się udziela od czasu do czasu. Teraz za to nawet na rękach jest ciężko ją ululać. Tak jak teraz jeszcze nigdy nie było. 2dni temu w ogóle nic nie spała.
No i mam nadzieje, że nie będzie to ciąża pozamaciczna jak myślał lekarz. A i edytuj posty,bo nasze Moderatorki będą zwracać Ci uwagę ;-)
Migotka super,że z dzidzią ok. gratulację.

Vegas jak ja bym zjadła coś z McD :-) Ale akurat za wieśmakiem nie przepadam :-)

Mój mąż wrócił z pracy i triumfalnym tonem powiedział "kochanie, zobacz co mam" - kupił takie maleńkie body z napisem "kocham tatusia" :-D

Charlotte no moja też zasypiała albo na rękach albo w wózku. Od biedy padała w łóżeczku. Tak ją nauczyłam, bo mi było łatwiej -ostro mnie nawalała rana po Cc. Z resztą do dziś się udziela od czasu do czasu. Teraz za to nawet na rękach jest ciężko ją ululać. Tak jak teraz jeszcze nigdy nie było. 2dni temu w ogóle nic nie spała.
No i mam nadzieje, że nie będzie to ciąża pozamaciczna jak myślał lekarz. A i edytuj posty,bo nasze Moderatorki będą zwracać Ci uwagę ;-)
Migotka super,że z dzidzią ok. gratulację.

Vegas jak ja bym zjadła coś z McD :-) Ale akurat za wieśmakiem nie przepadam :-)
hehe a ja tylko Wieśmacka lubię:)
Trinaa super są bodziaki czy bluzki z napisami. Mała miała Córunia Tatunia, ale niestety wyrosła już.

reklama
Do góry