reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beacia ja miałam prawie cały dzień co 10 minut i okazało się, że nic z tego dopiero tydzień później mała zechciała się pojawić na świecie ;-)

Daff współczuję Julce. Mam nadzieję, że się mała szybko wykuruje. Z kasą masakra:-/

reklama
mala zasnela momentalnie po kapieli.. widac ze jest bardzo ospała boi w dzien az 4 godz dzis spala!
i bez problemu teraz...
caly dzien placzliwa ajak cisnela kupke to juz wole nie wspominac!
zakrapia nie uszu to wyczyn! do latwych nie nalzezaloa le udalo sie.... Nurofenu tez wypic nie chciala! no paskudek maly moj....
dawno nie musiala nic brac i zapomniala chyba jak sie leki bierze.

mala zasnela momentalnie po kapieli.. widac ze jest bardzo ospała boi w dzien az 4 godz dzis spala!
i bez problemu teraz...
caly dzien placzliwa ajak cisnela kupke to juz wole nie wspominac!
zakrapia nie uszu to wyczyn! do latwych nie nalzezaloa le udalo sie.... Nurofenu tez wypic nie chciala! no paskudek maly moj....
dawno nie musiala nic brac i zapomniala chyba jak sie leki bierze.
a co lekarz powiedzial na te zaparia?

Daffi biedna Juleńka.. kurcze żal mi jej. Oby jak najszybciej wyzdrowiała!:*
Eliza gratki:) A co można było wygrac?

Moja Królewna śpi od może pół godzinki. Popołudniu spac nie chciała. Mąż pojechał na nockę. Prezenty w większości mamy kupione. Mamy kupione dla mojej bratanicy Madzi, dla siostrzeńca męża - Krzysia, dla Majki - naszej Chrześniaczki, dla mojego męża, ja mam sobie wybrac cyfrówkę to mi kupi mąż /obecnie mamy od szwagra pożyczoną/. Zostało kupic bratankom bliźniakom i rodzicom. Aaaa no i Martynia ma już prezent od nas, już nawet go próbowała dziś:D Stwierdziliśmy, że nie ma co czekac, Mała i tak nie kuma świąt a tak ma frajdy od liku:) Pod choinką i tak znajdzie masę prezentów dla siebie;D

Zobacz załącznik 309082Zobacz załącznik 309081 tu jeden z prezentów od Chrzestnych Martynki. Obiecałam pokazac foty tortu pampkowego chyba Evi, ale nie jestem pewna.

nie chwaliłam się jeszcze naszą Chrześniaczką Majeczką:-) ma 3 miesiące
Zobacz załącznik 309083

Ostatnia edycja:
Łooo Mikuś dopiero zasnął. O 20.30 wypił 250ml manny a 10 min temu musiałam jeszcze dać rosołku bo zobaczył u dziadka jak sobie grzał. Obrócił całą miseczkę!!! Aż w szoku jestem!
Daffi Współczuję wam. Wiem co to znaczy namęczyć się przy chorym dziecku. Jak mój mały miał zapalenie oskrzeli to 24 h na dobę był u mnie na rękach. Nie dał się wziąść komu innemu.
beacia która będzie pierwsza, ja czy ty??? ;-)
Mojego ślubnego dzisiaj już zwolnili. Jutro rano ma przyjechać. Bo dzisiaj nie było sensu się widzieć bo jak rozmawiałam z nim przez telefon jak wracali to już nie mogłam się z nim dogadać. No ale spodziewałam się takiego zachowania. Dobrze, że mały go w takim stanie nie widział.
I niestety będę musiała wrócić na stare śmieci. A tak wygodnie mi było u rodziców. Chociaż dość często wysłuchiwałam docinków ze strony matki na temat mojego męża i drugiej ciąży, ale dało się wytrzymać. Muszę zacząć grać w totka to będę miała na własne 4 kąty!
Dobra, idę dopakować nasze rzeczy i lecę lulu.

a co lekarz powiedzial na te zaparia?

nic stwierdzila ze nie to ja meczy...
i ze mam podawac czopek i zobaczymy..
mowilam ze to nie pierwszy czas bo juz od dluzszego czasu sie to dzieje..
ale mowila ze jedne dzieci na zabki reaguja biegunkami u julki moze byc na odwrot.. 2 dwojki na dole wyszly ale ida nam jeszcze 2 gorne trojki!

Daffi biedna Juleńka.. kurcze żal mi jej. Oby jak najszybciej wyzdrowiała!:*

zebys ty widziala jak ona sie we mnie probuje wedrzec jak ma tylko atak ze kupe jej sie chce! wije sie wiesza mina szyji tuli sie i normalnie chce wejsc we mnie a krzyk jest tak przerazliwy jakby ktos jej krzywde robil! to jest naprawde straszne!

sliczna macie chrzesnice:)

Ostatnia edycja:
moja córcia też lubi rosołek z tzw zacierką /drobny makaronik gęsty/. Wtedy 2 miseczki bez problemu zje:)

Ostatnio mi strasznie niedobrze i głowa mi pęka. @ już się prawie skończył i ciekawa jestem czy dalej będę krwawic przy stosowaniu plastrów. Jutro przyklejam i muszę się też na wizytę umówic by miec jakąś antykoncepcję.

reklama
mamusiamikusia to tak jak moej dziecko:D wypil 210 manny i miche rosolu:D:D:D

Daffi a czopki nie pomagaja no nie?nie wiem czy dobrze pamietam.

kilk arazy popchnely ta kupe ale dlugo trzeba bylo czekac.. dzis niestety w ogole jej nie ruszyl!
zrobila 2 razy taka mala kuleczke....
a z pupki wydobywa sie tylko sluz!
a jak nie milo to wsyztsko pachnie!!!!
ta kupa jest tak zatwardzona ze poki sie nie rozmiekczy ona jej nie wycisnie.
pani dr zalozyla rekawiczke i wlozyla jej paluszka w pupke... stwierdzial ze kupki w odbytnicy nie ma ze na pewno nie napiera ze koniecznie musi ja zrobic...
wiec juz sam anie wiem...
ale mala ewidentnie stoi i cisnie!

Do góry