reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak to worki pod oczami mają coś wspólnego z nerkami? dziwne młody zmaga sie z nerkami a nie ma worków pod oczami chyba ze sie nie wyspi albo ma katar

ooo to bebilon comfort na niektórych działa zbawiennie mój po miesiacu jego spozywania dorobił sie biegunki...

ooo to moze i ja julce powinnam go kupowac...

zeby nie bylo kolorow dodam ze u Ixi znow problemy z zoltaczka maly ma caly czas zbyt wysoki poziom bilirubiny!

zdj sa w galerii

Ostatnia edycja:
daff pierwszy raz widze u dzicka takie problemy z żółtaczką:/
co do mleka jes ono lekkostrawne dla jelitek wiec mozesz spróbowac ale chyba niedawno zmieniałas na jakies inne i jest poprawa wiec chyba nie ma sensu, poza tym bebilon jest drogi:/

umi bebilon stsowalam i przeszlam na nestle junior ale jeszce przy bebilonie pojawil sie pierwszy problem z kupka!
ale jakby to mialo jej jakos pomoc.... sama nie wiem.....
co do zlotaczki to ja tez jestem w szzku. pierwszy raz spotykam tak dluga zoltaczke!
poradzilam jej skonsultowac to z lekarzem bo czytalam ze to dosc neibezpieczne jest.

Daffi gratulujemy zaba:)

dobrze ze u Ixi jest lekka poprawa,ale ta zoltaczka mnei przeraza....pierwszy raz spotykam sie zeby dziecko tak dlug mialo.

a my po spacerze,zaraz malego bede klasc spac:) i chyba ja tez sie poloze ale najpierw posprzatam:)

hej
ja juz po ortopedzie z malym wsio oki, nast. wizyta jak bedzie juz smigał... (bosze to juz za pół roku lub mniej :szok:)

Daff współczuje choroby malej i zycze jej duuuzo zdrówka:-) i to zabkowanie... ehhh
Co do ixi to jednak dobrze jej poradzilam:-) hehe:-p i kurde ta zółtaczka dlugo sie trzyma dziwne... :dry:
Umi tak, ja tez z tym mikołajem bralam udzial w konkursie. dostalas juz jakiegos meila od nich?

Heh ciekawe kiedy u nas zeby wyjda... mam wrazenie ze jak zaczną to jeden po drugim bedzie szedl... tak jak ze starszakami... a potem cisza i nastepne;]
Kurcze lece obiad nalozyc bo glodna jak wilk jestem. Maly opchnol po powrocie tyle zupki ze szok, ale jechalismy dluzej bo objazdami bo na siódemce korek i mega wypadek przy radomiu :dry: ehhhhh

reklama
daff no nie wiem skoro na tym jest kapinke lepiej to moze na razie zostancie? zrobisz jak uwazasz oczywiscie

elizka tak dzis dostałam ty tez?:-)

Do góry