reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam dziewczyny :)
u mnie wieje, pada snieg i do tego -15 stopni, a ja dzis musze do lekarza na kontrole isc. nie wiem jak ja dojde tam. i jeszcze do tego brzuch mnie pobolewa na dole. ciekawe czy mnie dzis do szpitala nie polożą,bo mowil mi ostatnio, że jak nie przejdzie bol to szpital.. czuje sie okropnie.

Eliza ja tobie biedaku wspolczuje tego sniegu i podkladania do pieca, ale rowniez podziwiam, bo mi by sie ni chcialo.

Daffi masz racje w taka pogode to masakra z przeprowadzka. szczerze wspolczuje.
Heh cóż takie zycie już mam :dry: mam nadzieje ze bedzie lepiej :-p
A Tobie współczuje ze boli... kurcze ja bym do szpitala nie chciała isc:/// ehhh

:-D :-D :-D dobre:D:D:D:D niezly pozcatek dnia mialam przez to :-D

Daffi wspoloczuje tej przeprowadzki:(
i o to chodziło xDDD

reklama
Dzieńdoberek.
U nas nie dało się rano otworzyć drzwi wejściowych. Tak zasypało! Musieliśmy dzwonić po sąsiada, żeby nas odśnieżył.:szok: Samochodu co ma rażący czerwony kolor nawet nie widać. A do tego mróz. Na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić dzisiaj. :nerd:
Vegas Mikusiowi zamówiłam tego szczeniaczka uczniaczka na Mikołajki i w sumie to na imieniny. Na roczek kupowałam mu taki samochód pchacz. Ale co mu kupić pod choinkę to nie mam zielonego pojęcia. :-( W sumie macie dobry pomysł z tymi szczotkami bo mały także uwielbia mi pomagać w sprzątaniu. Czasem jest tak zaangażowany, że nie mogę sobie poradzić. Macie może link z takim sprzętem??

hej dziewczyny! Ja już mam zły humor wczoraj jeszcze było tyle o ile nawet sanek by się nie dało przeciągnąć a dzisiaj to jeszt szok:crazy: nienawidzę zimy:wściekła/y:
A tak poza tym wstaliśmy i musimy się ubrać.

dobry :)

Daffi współczuje przeprowadzki w taką pogode :-(

ja nosa nie wystawiam za drzwi :) śnieg, zimno i wiatr mam gdzieś :-p grzeje się w domku :-p

Eliza znam to super to jest :tak:

beacia ja Ci powiem że ja bym nie szła do szpitala, bo ja poszłam i leżałam przed porodem 2 tygodnie :dry: oj głupia ja :dry:

Hej dziewczyny... humoru dziś nie mam za bardzo.... eh :/
Za to wczoraj to jaja były niezłe....R wrócił z pracy to ja sie wybrałam do centrum wysłać paczke Lolkak i zrobić małe zakupy. Na piechotke mam tam ok 25 minut drogi. Ale nie sądziłam że bedzie tak wiało i że chdniki nie beda w ogóle odśnieżone hehe No i brnę przez te zaspy jak pijana hehe po drodze 2 gleby zaliczyłam. Ale co najlepsze ide i sama gadam do siebie "dam rade jeszcze troche " hehehe No i widze sąsiad podjeżdza staje i pyta " Co Ty tu robisz ??? Choć podwioze Cie" ja do niego że nie trzeba już mi mały kawałek został i śmieje sie jak głupia. On do mnie " No dobra jak chcesz bylebym Cie odkopywać nie musiał hehe" To mu powiedziałam że jak za ok 15 minut nie spotkamy sie w centrum to żeby mnie przyjechał odkopać hehehehehehehe i po jakimś czasie doszłam :):)
Z powrptem było jakoś lepiej bo szłam z wiatrem hehehehehe

Noc w miare ok...
Daff no rzeczywiście pogoda Wam nie sprzyja...
Beacia Ty już prawie na terminie jestes... Jak tam z twoim ?? lepiej??

Dzieńdoberek.
U nas nie dało się rano otworzyć drzwi wejściowych. Tak zasypało! Musieliśmy dzwonić po sąsiada, żeby nas odśnieżył.:szok: Samochodu co ma rażący czerwony kolor nawet nie widać. A do tego mróz. Na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić dzisiaj. :nerd:
Vegas Mikusiowi zamówiłam tego szczeniaczka uczniaczka na Mikołajki i w sumie to na imieniny. Na roczek kupowałam mu taki samochód pchacz. Ale co mu kupić pod choinkę to nie mam zielonego pojęcia. :-( W sumie macie dobry pomysł z tymi szczotkami bo mały także uwielbia mi pomagać w sprzątaniu. Czasem jest tak zaangażowany, że nie mogę sobie poradzić. Macie może link z takim sprzętem??
ja taki zestaw kupilam w carefour:) za 55 zl :) ale na alegr tez jest ale bez wozka jest tanszy a z wozkiem duzo drozszy. a ten co ja mam jest z wozkiem. SUPER ZESTAW SPRZĄTANIA DLA DZIECI + GRATIS (1306763515) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ZESTAW SPRZĄTANIA DLA DZIECI + GRATIS (1306763515) - Aukcje internetowe Allegro

KONICZYNKA - a wiesz nawet nie wiem bo to moja mama rejestrowała ale gdzieś w Trójmieście więc możliwe że tam :-p

A ja dzisiaj myślałam że zamarznę w nocy :no: tak wiało pruszyło wichura na maxa coś okropnego :no: wszystko było słychać rano jak wstałam to patrze za roletę(mam taką wolnowiszącą) bo myślałam że może okno źle domknięte czy coś że tak sychać wszystko było a tam co ?! :szok: okna zamknięte normalnie a mimo to kupa śniegu na parapecie :szok: no masakra dzisiaj muszę coś z tym oknem zrobić tak nie może być bo pozamarzamy :no: :dry:

VEGAS - no ślicznie mała myje ząbki moja też uwielbia :-p

No a wczoraj w ogóle byłam w ciężkim szoku ja nie należe do gotujących a już na pewno nie zupy :sorry: ale wczoraj mnie wzięło i ugotowałam kalafiorową (mała wniebowzięta była :laugh2: ) no i daje Ninie ale ona że ona sama i sama to już jej dałam patrze a ona normalnie je :szok: łyżka pełna do buzi nic nie rozlewa :szok: w przedszkolu musiała się nauczyć aż mi się głupio zrobiło że matka a nie wiem że moje dziecko już nawet zupę sama potrafi jeść :sorry: biorę się za gotowanie od dzisiaj :-p

ELIZA - u mnie jest to samo :no: tak śniegu napadało że to się w głowie nie mieści i cały czas pada ...

MAMUSIAMIKUSIA - haha no żeby po sąsiada dzwonić to już niezły hardcor :-p

KOLIA - hehe a musicie gdzieś wychodzić ? :-p zróbcie sobie piżamowy dzień :-p jak ja za tym tęsknie :-p

PATRYCJA - haha to miałaś wyprawę :-p jak bym podjechała już z tym sąsiadem :-D aż sobie wyobraziłam Ciebie taką idącą pod ten wiatr haha :-p :-)

Famme gotowanie jest superrr niewiem czemu do tej pory byłaś z tych niegotujacych hehehe... powodzenia zycze w tym gotowaniu.....
Ja miałam radoche z tego że tak brne w tym śniegu hehehe dlatego nie pojechałam z nim hihihih

reklama
Hejaaa :) ojj widac większość z babek ma zły humorek od ranca :( Nu nu nu nie smucic mu się i wkurzac :) ja to chwile temu wstalam dopiero :)) dziś sobie pospalam Nawet nadina spała dłużej :)))) A u nas śniegu nie ma już :( ale za to wam babeczki współczuje :((( do pózniej baby zmykam na herbatke :)))

Do góry