reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi Wiki miala chyba 58cm z tego co widzialam po ubrankach bo tutaj nie mierza dzieci po porodzie ale serio jest gigantyczna myslalam ,ze bedzie mniejsza a zmierzylam ja miarka to wyszlo mi 64cm weszla w rodzicow bo ja zawsze bylam najwyzsza z klasy bo 178cm marcin zawsze 180cm bardzo szybko rosnie ;) ogladam topmodelki i hmm ciekawe kto wygra ;D

reklama
daffi Wiki miala chyba 58cm z tego co widzialam po ubrankach bo tutaj nie mierza dzieci po porodzie ale serio jest gigantyczna myslalam ,ze bedzie mniejsza a zmierzylam ja miarka to wyszlo mi 64cm weszla w rodzicow bo ja zawsze bylam najwyzsza z klasy bo 178cm marcin zawsze 180cm bardzo szybko rosnie ;) ogladam topmodelki i hmm ciekawe kto wygra ;D
jak nie mierza? :szok: mam mase koelzanek co w uk rodzily i mierzyli tam maluchy:szok:

Vegas A pastę wyjada w trakcie mycia zębów?:-) Moja siostrzenica zazwyczaj zamiast myć ząbki zjada pastę :-)
Eliza Przynajmniej mój kręgosłup jest mniej obciążony,:tak: choć po moich eskapadach z wózkiem i tak mnie pobolewa.

Szukam na allegro pomysłów na święta. P. chyba alkomat dostanie :-) Chociaż ostatnio mało samochodem jeździ, bo na paliwo kasy nie ma. Ale na imprezy to niezła zabawka ;-)

dzien dobry...
wstalam o 6 by isc w piecu rozpalic ale najpierw musialam "jakos" drzwi otworzyc a potem to samo z garażowymi... ponad pół metrowa zaspa na calej dlugosci domu :szok: wiec najpierw odsniezyłam i dopiero... masakra.... ja chce juz lato...:dry:
jem se sniadanie i pozniej mame zawołam do dzieciaków i musze isc drzewa nawozic znow... :/ ehhhh:-(

Hej ja właśnie wstałam i jestem w szoku co moje oczy widzą! Mamy śniegu po kolana. Jejku tyle przez noc zdążyło napadać? Ja nie wiem jak my pojedziemy podpisać ta umowę u trzeba te panele przewieźć farbę itp masakra i jeszcze wyprowadzka nie zapowiada się przyjemna w takim zimnie i takiej ilości śniegu.

reklama
Do góry