reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi Wiki miala chyba 58cm z tego co widzialam po ubrankach bo tutaj nie mierza dzieci po porodzie ale serio jest gigantyczna myslalam ,ze bedzie mniejsza a zmierzylam ja miarka to wyszlo mi 64cm weszla w rodzicow bo ja zawsze bylam najwyzsza z klasy bo 178cm marcin zawsze 180cm bardzo szybko rosnie ;) ogladam topmodelki i hmm ciekawe kto wygra ;D

reklama
daffi Wiki miala chyba 58cm z tego co widzialam po ubrankach bo tutaj nie mierza dzieci po porodzie ale serio jest gigantyczna myslalam ,ze bedzie mniejsza a zmierzylam ja miarka to wyszlo mi 64cm weszla w rodzicow bo ja zawsze bylam najwyzsza z klasy bo 178cm marcin zawsze 180cm bardzo szybko rosnie ;) ogladam topmodelki i hmm ciekawe kto wygra ;D
jak nie mierza? :szok: mam mase koelzanek co w uk rodzily i mierzyli tam maluchy:szok:

Vegas A pastę wyjada w trakcie mycia zębów?:-) Moja siostrzenica zazwyczaj zamiast myć ząbki zjada pastę :-)
Eliza Przynajmniej mój kręgosłup jest mniej obciążony,:tak: choć po moich eskapadach z wózkiem i tak mnie pobolewa.

Szukam na allegro pomysłów na święta. P. chyba alkomat dostanie :-) Chociaż ostatnio mało samochodem jeździ, bo na paliwo kasy nie ma. Ale na imprezy to niezła zabawka ;-)

dzien dobry...
wstalam o 6 by isc w piecu rozpalic ale najpierw musialam "jakos" drzwi otworzyc a potem to samo z garażowymi... ponad pół metrowa zaspa na calej dlugosci domu :szok: wiec najpierw odsniezyłam i dopiero... masakra.... ja chce juz lato...:dry:
jem se sniadanie i pozniej mame zawołam do dzieciaków i musze isc drzewa nawozic znow... :/ ehhhh:-(

Hej ja właśnie wstałam i jestem w szoku co moje oczy widzą! Mamy śniegu po kolana. Jejku tyle przez noc zdążyło napadać? Ja nie wiem jak my pojedziemy podpisać ta umowę u trzeba te panele przewieźć farbę itp masakra i jeszcze wyprowadzka nie zapowiada się przyjemna w takim zimnie i takiej ilości śniegu.

reklama
Do góry