femme fatal
Mama Ninki :)
PATRYCJA - nie wiem czy super bo nigdy się za to poważnie nie wzięłam ale chyba przyszedł na to czas :-) aaa no chyba że postawiłaś sobie wyzwanie no to gratulację że doszłaś :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daffi Wiki miala chyba 58cm z tego co widzialam po ubrankach bo tutaj nie mierza dzieci po porodzie ale serio jest gigantyczna myslalam ,ze bedzie mniejsza a zmierzylam ja miarka to wyszlo mi 64cm weszla w rodzicow bo ja zawsze bylam najwyzsza z klasy bo 178cm marcin zawsze 180cm bardzo szybko rosnie ogladam topmodelki i hmm ciekawe kto wygra ;D
a dziekuje dziekujePATRYCJA - nie wiem czy super bo nigdy się za to poważnie nie wzięłam ale chyba przyszedł na to czas :-) aaa no chyba że postawiłaś sobie wyzwanie no to gratulację że doszłaś :-)
Ja też sama torta bede robic na urodzinkija uwielbiam sama gotowac w wieku 10 lat juz potrafilam gotowac
ale plackow nie umie robic za bardzo...
ale torta w sobote dla alana na impre robie:d
wróciłam do Was jestem z siebe dumna ze przez te zawieje doszlam do tego lekarza. stwierdzil ze mam rozwarcie na palec i glowka dziecka jest juz nisko osadzona no i powiedzial jeszcze ze za 2 tyg mniej wiecej urodze.
patrycja9009m moim to bardzo ciezka sprawa. powiem ze zamiast byc lepiej jest co raz gorzej ;/
współczuję przeprowadzki w takich warunkach, ale ciesz się, że możecie się wyprowadzić do nowego, lepszego miejscaHej ja właśnie wstałam i jestem w szoku co moje oczy widzą! Mamy śniegu po kolana. Jejku tyle przez noc zdążyło napadać? Ja nie wiem jak my pojedziemy podpisać ta umowę u trzeba te panele przewieźć farbę itp masakra i jeszcze wyprowadzka nie zapowiada się przyjemna w takim zimnie i takiej ilości śniegu.