reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PATRYCJA - nie wiem czy super bo nigdy się za to poważnie nie wzięłam ale chyba przyszedł na to czas :-p :-) aaa no chyba że postawiłaś sobie wyzwanie :-D :-p no to gratulację że doszłaś :-D :-)

reklama
daffi Wiki miala chyba 58cm z tego co widzialam po ubrankach bo tutaj nie mierza dzieci po porodzie ale serio jest gigantyczna myslalam ,ze bedzie mniejsza a zmierzylam ja miarka to wyszlo mi 64cm weszla w rodzicow bo ja zawsze bylam najwyzsza z klasy bo 178cm marcin zawsze 180cm bardzo szybko rosnie ;) ogladam topmodelki i hmm ciekawe kto wygra ;D

pytam bo wydaje mi sie to anormalne co napisals... dziecko rocznie przyrasta 22-25cm a twoja mala w 3 tyg urosla 6cm.. sa dzieci szybko rosnace ale to wydaje mi sie nierealne.

no i tak jak pisze fikusek moja kuzynka rodzila niedawno z Irlandii i tam normalnie waza i mierza dziecko....

Eliza ten filmik kiedys wstawialam juz na zamknietym :D:D:
ale mam jeszcze taki :D:D:D:D

[video=youtube;Pa5yG1JdvLA]http://www.youtube.com/watch?v=Pa5yG1JdvLA&feature=player_embedded[/video]

przy tym wymiekam

[video=youtube;qHQkcpG_ja4]http://www.youtube.com/watch?v=qHQkcpG_ja4&feature=related[/video]

[video=youtube;kEh1txuZaj8]http://www.youtube.com/watch?v=kEh1txuZaj8&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
ja uwielbiam sama gotowac:) w wieku 10 lat juz potrafilam gotowac:D

ale plackow nie umie robic za bardzo...

ale torta w sobote dla alana na impre robie:d

PATRYCJA - nie wiem czy super bo nigdy się za to poważnie nie wzięłam ale chyba przyszedł na to czas :-p :-) aaa no chyba że postawiłaś sobie wyzwanie :-D :-p no to gratulację że doszłaś :-D :-)
a dziekuje dziekuje :-D:-D:-D
ja uwielbiam sama gotowac:) w wieku 10 lat juz potrafilam gotowac:D

ale plackow nie umie robic za bardzo...

ale torta w sobote dla alana na impre robie:d
Ja też sama torta bede robic na urodzinki :tak:
wróciłam do Was :) jestem z siebe dumna ze przez te zawieje doszlam do tego lekarza. stwierdzil ze mam rozwarcie na palec i glowka dziecka jest juz nisko osadzona no i powiedzial jeszcze ze za 2 tyg mniej wiecej urodze.

patrycja9009m moim to bardzo ciezka sprawa. powiem ze zamiast byc lepiej jest co raz gorzej ;/

No blisko juz blisko.... Co sie dzieje z Twoim??

Beata... strasznie mi przykro że tak źle miedzy Wami.... Ale może warto sie zastanowić na sensem bycia razem. Skoro nie liczy sie z Twoim zdaniem ma wszystko gdzieś.... Niewiem co bym Ci mogła poradzić... Może po porodzie sie zmieni....

reklama
Hej ja właśnie wstałam i jestem w szoku co moje oczy widzą! Mamy śniegu po kolana. Jejku tyle przez noc zdążyło napadać? Ja nie wiem jak my pojedziemy podpisać ta umowę u trzeba te panele przewieźć farbę itp masakra i jeszcze wyprowadzka nie zapowiada się przyjemna w takim zimnie i takiej ilości śniegu.
współczuję przeprowadzki w takich warunkach, ale ciesz się, że możecie się wyprowadzić do nowego, lepszego miejsca:tak:
femme ładnie ci śniegu nawiało:wściekła/y:
Bardzo lubię gotować, ale za to z pieczeniem u mnie ciężko. Ale nawet uczyć mi się nie chce, bo w sumie aż tak bardzo nie przepadam za ciastami, a P. już jest dość podtuczony:-p
Hehe, a ja dzisiaj brnęłam po śniegu na rowerze :-) Nie było tak źle, chociaż ze skręcaniem było ciężko, bo mam letnie opony i się ślizgały;-):-) i w jakiejś chwili straciłam widoczność, bo mi śnieg zupełnie okulary zalepił :-p Udowadniam, że rower to całoroczna przyjemność :-D
Beacia a co w końcu postanowiłaś z tą przeprowadzką? Zostajesz u rodziców?
Mała właśnie zrobiła swoją pierwszą "dorosłą" kupę. Nawet moje są objętościowo mniejsze :-p To teraz mam nadzieję już koniec z wylewaniem się kupy z pieluchy ;-)

P. wygrał przetarg. Nareszcie ktoś będzie zarabiał w naszej rodzinie :-)

Do góry