reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PATRYCJA - nie wiem czy super bo nigdy się za to poważnie nie wzięłam ale chyba przyszedł na to czas :-p :-) aaa no chyba że postawiłaś sobie wyzwanie :-D :-p no to gratulację że doszłaś :-D :-)

reklama
daffi Wiki miala chyba 58cm z tego co widzialam po ubrankach bo tutaj nie mierza dzieci po porodzie ale serio jest gigantyczna myslalam ,ze bedzie mniejsza a zmierzylam ja miarka to wyszlo mi 64cm weszla w rodzicow bo ja zawsze bylam najwyzsza z klasy bo 178cm marcin zawsze 180cm bardzo szybko rosnie ;) ogladam topmodelki i hmm ciekawe kto wygra ;D

pytam bo wydaje mi sie to anormalne co napisals... dziecko rocznie przyrasta 22-25cm a twoja mala w 3 tyg urosla 6cm.. sa dzieci szybko rosnace ale to wydaje mi sie nierealne.

no i tak jak pisze fikusek moja kuzynka rodzila niedawno z Irlandii i tam normalnie waza i mierza dziecko....

Eliza ten filmik kiedys wstawialam juz na zamknietym :D:D:
ale mam jeszcze taki :D:D:D:D

[video=youtube;Pa5yG1JdvLA]http://www.youtube.com/watch?v=Pa5yG1JdvLA&feature=player_embedded[/video]

przy tym wymiekam

[video=youtube;qHQkcpG_ja4]http://www.youtube.com/watch?v=qHQkcpG_ja4&feature=related[/video]

[video=youtube;kEh1txuZaj8]http://www.youtube.com/watch?v=kEh1txuZaj8&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
ja uwielbiam sama gotowac:) w wieku 10 lat juz potrafilam gotowac:D

ale plackow nie umie robic za bardzo...

ale torta w sobote dla alana na impre robie:d

PATRYCJA - nie wiem czy super bo nigdy się za to poważnie nie wzięłam ale chyba przyszedł na to czas :-p :-) aaa no chyba że postawiłaś sobie wyzwanie :-D :-p no to gratulację że doszłaś :-D :-)
a dziekuje dziekuje :-D:-D:-D
ja uwielbiam sama gotowac:) w wieku 10 lat juz potrafilam gotowac:D

ale plackow nie umie robic za bardzo...

ale torta w sobote dla alana na impre robie:d
Ja też sama torta bede robic na urodzinki :tak:
wróciłam do Was :) jestem z siebe dumna ze przez te zawieje doszlam do tego lekarza. stwierdzil ze mam rozwarcie na palec i glowka dziecka jest juz nisko osadzona no i powiedzial jeszcze ze za 2 tyg mniej wiecej urodze.

patrycja9009m moim to bardzo ciezka sprawa. powiem ze zamiast byc lepiej jest co raz gorzej ;/

No blisko juz blisko.... Co sie dzieje z Twoim??

Beata... strasznie mi przykro że tak źle miedzy Wami.... Ale może warto sie zastanowić na sensem bycia razem. Skoro nie liczy sie z Twoim zdaniem ma wszystko gdzieś.... Niewiem co bym Ci mogła poradzić... Może po porodzie sie zmieni....

reklama
Hej ja właśnie wstałam i jestem w szoku co moje oczy widzą! Mamy śniegu po kolana. Jejku tyle przez noc zdążyło napadać? Ja nie wiem jak my pojedziemy podpisać ta umowę u trzeba te panele przewieźć farbę itp masakra i jeszcze wyprowadzka nie zapowiada się przyjemna w takim zimnie i takiej ilości śniegu.
współczuję przeprowadzki w takich warunkach, ale ciesz się, że możecie się wyprowadzić do nowego, lepszego miejsca:tak:
femme ładnie ci śniegu nawiało:wściekła/y:
Bardzo lubię gotować, ale za to z pieczeniem u mnie ciężko. Ale nawet uczyć mi się nie chce, bo w sumie aż tak bardzo nie przepadam za ciastami, a P. już jest dość podtuczony:-p
Hehe, a ja dzisiaj brnęłam po śniegu na rowerze :-) Nie było tak źle, chociaż ze skręcaniem było ciężko, bo mam letnie opony i się ślizgały;-):-) i w jakiejś chwili straciłam widoczność, bo mi śnieg zupełnie okulary zalepił :-p Udowadniam, że rower to całoroczna przyjemność :-D
Beacia a co w końcu postanowiłaś z tą przeprowadzką? Zostajesz u rodziców?
Mała właśnie zrobiła swoją pierwszą "dorosłą" kupę. Nawet moje są objętościowo mniejsze :-p To teraz mam nadzieję już koniec z wylewaniem się kupy z pieluchy ;-)

P. wygrał przetarg. Nareszcie ktoś będzie zarabiał w naszej rodzinie :-)

Do góry