reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Laski

u nas żadnych nowości. Chyba 6ty ząbek dostrzegłam w buzi Perły, ale nie mam 100% pewności, bo nie chce mi otwierac paszczki jak należy:p

Konniczynka Martynka pewnie temu lubi mycie zębów, że ma tą smakową pastę, która z pewnością jej smakuje:p

Chodzę pokaleczona - palec pokaleczony i szczypie, na łydce rana bo się walnęłam w stolik, sierota ze mnie:p
Poza tym córa wymaga ode mnie 100% zainteresowania. Ciężko mi nawet tego posta napisac bo mi myszkę zabiera i wyje;>

Daffi, więc wg Twojej skali moja córa urosła 20 lub 21cm w ciągu roku. Urodziła się mając 53cm a teraz ma albo 73 albo 74. Ciężko mi ją dokładnie zmierzyc.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny widze humorki popsute przez zime ;-) u nas tez zasypalo porzadnie a mialam isc z Wiki na spacer ale jak sniegu sporo to szans na wyjscie nie ma bo Wiki sie przeziebi

hej dziewczyny widze humorki popsute przez zime ;-) u nas tez zasypalo porzadnie a mialam isc z Wiki na spacer ale jak sniegu sporo to szans na wyjscie nie ma bo Wiki sie przeziebi
lepiej ją hartuj, dobrze na tym wyjdzie. Jak nie ma wichury śnieżnej czy mega kosmicznych temperatur to wychodź z nią na spacer. Wiem co mówię, jestem mamą dziewczynki urodzonej w grudniu, kiedy to mrozy i śniegi były na porządku dziennym.

Vegas wlasnie o to chodzi,ze jest straszny wiatr :wściekła/y:a musze z nia wyjsc do lekarza jutro zarejestrowac ja i na katarek cos jej przepisac bo w mordeczke zlapala od marcina bo przeciesz trulam mu jak kaszlesz czy kichasz zaslaniaj twarz a ta menda sie zapominala i wyszlo oo:angry:

Vegas wlasnie o to chodzi,ze jest straszny wiatr :wściekła/y:a musze z nia wyjsc do lekarza jutro zarejestrowac ja i na katarek cos jej przepisac bo w mordeczke zlapala od marcina bo przeciesz trulam mu jak kaszlesz czy kichasz zaslaniaj twarz a ta menda sie zapominala i wyszlo oo:angry:

na katarek tez najlepsze jest wychodzenie na dwor:) no ale jak nie ma wiatru:)

nie nawdze zimy tragedia jeszcze mialam isc do okulisty a tu mnie kumpel wystawil i nie przyszedl normalnie kark mu skrece ogladam wlasnie dla czego ja? fajny odcinek przynajmniej sie nie nudze ;)
Ale mam skape jak nie patrzylam na wasze sygnatury i sowaczki to dzis zerklam Elizka obcielas sie??tak jakos inaczej wygladasz :-) niedlugo roczki bedziemy swietowac na forum widze tez :-D

Ostatnia edycja:
Hej Laski

u nas żadnych nowości. Chyba 6ty ząbek dostrzegłam w buzi Perły, ale nie mam 100% pewności, bo nie chce mi otwierac paszczki jak należy:p

Konniczynka Martynka pewnie temu lubi mycie zębów, że ma tą smakową pastę, która z pewnością jej smakuje:p

Chodzę pokaleczona - palec pokaleczony i szczypie, na łydce rana bo się walnęłam w stolik, sierota ze mnie:p
Poza tym córa wymaga ode mnie 100% zainteresowania. Ciężko mi nawet tego posta napisac bo mi myszkę zabiera i wyje;>

Daffi, więc wg Twojej skali moja córa urosła 20 lub 21cm w ciągu roku. Urodziła się mając 53cm a teraz ma albo 73 albo 74. Ciężko mi ją dokładnie zmierzyc.

no widzisz jak ksiazkowo:D szukalam w necie o tym bardzo duzo...
bo sie zastnawialam pocztakowo czy julka nie za szybko rosnie ale jest jeszcze taki myk ze przy proodzie mierza dziecko do pietki a ja mierzylam do paluszkow i stad zawsze wiecej mi wychodzilo:D

a jak mierzysz Julę? opisz po krótce. Ja też do piętki, ale co się namęczę to szok. Młoda mi zabiera miarę co jej przykładam:p

nie nawdze zimy tragedia jeszcze mialam isc do okulisty a tu mnie kumpel wystawil i nie przyszedl normalnie kark mu skrece ogladam wlasnie dla czego ja? fajny odcinek przynajmniej sie nie nudze ;)
Ale mam skape jak nie patrzylam na wasze sygnatury i sowaczki to dzis zerklam Elizka obcielas sie??tak jakos inaczej wygladasz :-) niedlugo roczki bedziemy swietowac na forum widze tez :-D
Hmmm nieee nie obcinałam sie... u fryzjerki byłam w pazdzerniku na poczatku wiec juz 2mies temu..:-p ja mam takie włosy, zalezy jak sie ułoża to tak wygladaja:dry:

Jejku dziewczyny Mikołajowi za 5 dni pół roku stuknie:szok:

reklama
Do góry