reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas Martynka ma śliczną bluzeczkę:tak: Filmików nie mogę otworzyć i sobie przypomniałam, że jak ostatnio program antywirusowy skanował mi kompa, to ta stronka wyskoczyła jako niebezpieczna, więc pewnie mi ją ten program zablokował :wściekła/y:
Moja mała nie śpi na poduszce, bo właśnie u takiego malucha jest ryzyko zaduszenia. ale za to włożyłam jej cienki rożek w poszewkę i ma główkę troszkę wyżej (o ile nie ułoży się w poprzek łóżeczka;-))- to od czasu jak katarek miała i jakoś już ten rożek został na stałe. :-)
I używam śpiworka zamiast kołderki, bo mała się rozkopuje i rzadko kocyk zakrywa ją dłużej niż 5minut:-D
Eliza A jak tam się głosuje? Trzeba się zarejestrować?
To znowu ja :) byłam na długim i szybkim spacerku z Nadia :) dziewczyny u mnie chodza dziennie kilka kilosow wiec zabralam się z nimi :)) i brrr zimno a po chwili miałam ochote się rozebrać :p
Hehe, ja też taki spacer zaliczyłam dziś:tak: 10km w trochę ponad 1,5h z wózkiem. Gorąco mi się zrobiło :-)
Ech, a ja muszę napisać do Urzędu Ochrony Konsumenta w sprawie umowy moich rodziców z Netią:wściekła/y:
kiniorek Fajny brzusio:tak: a jaki biuścik pokaźny hehe:-D
Daffi tata to wam przynajmniej odsetek nie naliczy, no i cierpliwie na spłatę poczeka:tak:
Ja jutro do carrefoura po huggiesy się wybieram, ale jedną paczkę wezmę, bo nie wiem, czy mi podpasują. Są po 60zł, a 30zł zwrotu w e-bonie, to jakieś duże paczki, na zdjęciu w ulotce akurat są 3- 104 szt., ale większe rozmiary mam nadzieję, że też będą :-)

reklama
Witam się z rana. Miałam przeboje w nocy bo Miki mi wstał a mój P zaczął go rozmieszać :baffled: czasami mnie przeraża :-p Wstałam i już mi się nie chce ależ mam chęci do wszystkiego :blink::happy2:

ja tez sie witam:) u nas nocka ok:)

kolia no widzisz Mikiego Twoj P rozsmiesza a jak mi Alan w nocy sie przebudzi i jak mnei zobaczy to on mnie rozsmiesza bo zaraz robi"hehehe" do mnie:)

ja tez sie witam
kiniorek suuuper brzusio:-)
konniczynka, tak trzeba sie zarejestrowac.:-)

u nas noc oki. Moj Miki tez wstaje czasem w nocy, budzi sie, patrzy na mnie, ja na niego spogladam a ten dziasła szczerzy :-D dzieci...

Ostatnia edycja:
A u mnie dzis nocka mozna pwoiedziec ze prawie idealna jedna pobudka a pozniej elkko stekala jak spala z nami ae jak ja przytulilam bylo juz ok:) jak byloby takich nocy wiecej bylabym szczesliwa.

Alan to sam sie tlukl grzechotkami po glowie:D teraz tez lubi podejsc np do drzwi i walic glowa:D
skąd ja to znam hehehehehe
Clio pamiętam te czasy jak się Małej ulewało, tak do 5 miesiąca. Potem coraz więcej stałych produktów dostawała i przestała ulewac. Ale fakt, nie jest to nic przyjemnego.

Czy Wy stosujecie dla dzieci DO ROKU kołderki i poduszki puchowej? Ja żyję ze świadomością, że poducha puchowa zniekształca główkę dziecka, a poza tym dziecko paro dniowe, tygodniowe, paro miesięczne mogłoby się udusic leżąc boczkiem na takiej podusi. Do dzisiaj Mała leży na całkiem płaskim. I kołderki nie używamy jeszcze, ma 2 ciepłe koce. Kołderki temu, że wpajano mi również pewne historie o uduszeniu się dziecka kołderką. Teraz Perła już jest duża, często jak budzi się w nocy to patrzę a ona bez nakrycia bo się wierci w nocy.

Pytam bo Maja, moja Chrześniaczka, leży jak Królewna na puchowej poduszce, pod puchową kołdrą, ona taka tycia, to wszystko takie wielkie.. I nie wiem czy to ja jakaś Staroświecka czy może Szwagierka nie wie.. hehe
ja jakiś tydzień temu dałam Kubusiowi podusie... do tej pory spał na płaskim... a przykrywam go grubym kocykiem ale chcemy mu niedługo kołderke kupić...
Witam wieczorkiem ;)

Mnie Kasper dzisiaj kopie jakby się najadł szleju ^^ Ale dobrze, ważne, że zdrowy ;)

Co do antykoncepcji, ja używałam pigułek, ale oczywiście, jak to przy więkoszści leków wystąpił u mnie skutek uboczny... A potem już się tak potoczyło, że będzie Kasperek ;)

Tak mnie naszło, żeby pokazać wam mój brzusio ;)

Więc wstawiam foto: Yfrog Photo : yfrog.com/map1240207qprj
i Yfrog Photo : yfrog.com/2hp1240216qprj

I co wy na to ?? :)

Śliczny brzusio.... te czasy brzuszkowe są takie odległe ehhh....

U mnie noc...jednym słowem katastrofa heh...
Pojechaliśmy wczoraj na te zakupy.... dzieci zawiozłam do taty ... koło 20 wracaliśmy do domu.. Kuba juz oczywiście w aucie odpadł...No to ja go od razu do łózeczka pewna że bedzie już to spanie na noc... Zjadł mleko i śpi.... 21..22...23.. butla....24...1... oo coś sie dzieje. Ide do niego a on siedzi i bawi sie to go kłade smoka w dziub i wychodze a on w ryk.... musiałam go wziąć do siebie.. i tak leci 1...2.....3.....4 ooo trze oczy śpiący jest... no i rzeczywiście zasnoł i spał juz do rana... ale mimo to że padnieta w nocy byłam to sikałam przez niego ze śmiechu hehehe

Hellol :) ja jeszcze w lozku leze :p

Vegas mała rewelacyjna jest na tych filmikch:*

Kiniorek brzuch masz slodziutki :))) ohh jak ja tesknie za brzuchem :)))

Zmykam na śniadanie pózniej wpadne kobieciny :))

Miłego dzionka :)))

Witam się i ja:-)
U nas nocka spokojna jak nigdy. Tylko Mikuś tak się rozpychał, że aż z łóżka zleciałam. Mały wiercioch.
Ja już jestem po wizycie u lekarza i po pierwszym KTG. Mam już rozwarcie na 2 cm i 50% skurcze, których w ogóle nie czuję. Tzn czuję, że brzuch mi się napina ale nie boli. Lekarz się śmiał, żebym chociaż do przyszłego tygodnia donosiła ciążę. Dla mnie to jakoś nie było śmieszne :dry:. Wpadnę później. Idę małemu zmienić pieluszkę bo go już tutaj czuję i idziemy na drzemkę.

a ja dzis na 13:30 znów do dentysty... mam nadzieje ze tego zeba juz mi skonczy bo jak pamietacie pierwszy ból mialam jego 1 listopada...:/ miesiac czasu i 4 wizyty;]

reklama
Do góry