reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wiesz Mariola moja córa mimo choroby to istne Żywe Srebro było=D zjadła obiadek i mi przyszła zobaczyc co ja to piszę=P Trzaska łyżeczką w stolik i coś tam mówi po swojemu=D Hehe

reklama
wiesz Mariola moja córa mimo choroby to istne Żywe Srebro było=D zjadła obiadek i mi przyszła zobaczyc co ja to piszę=P Trzaska łyżeczką w stolik i coś tam mówi po swojemu=D Hehe

tez juz bym chciala zeby m,oj Kubus sobie tak siedzial i nawijal, jeszcze troche... mimo to musze powiedziec ze jak go posadze tu usiedzi sam dluzsza chwile, zazwyczaj leci jak cos zobaczy z boku i uzna ze musi to miec

ixi 15 kg? to chyba wszystko w brzuszek poszło :tak: szybko zgubisz to po porodzie :tak: ja przytyłam 25 kg i w tym momencie ważę dokładnie tyle co w dniu porodu :dry::dry: przytyłam znowu biorąc tabletki anty :sorry2::dry:

tez juz bym chciala zeby m,oj Kubus sobie tak siedzial i nawijal, jeszcze troche... mimo to musze powiedziec ze jak go posadze tu usiedzi sam dluzsza chwile, zazwyczaj leci jak cos zobaczy z boku i uzna ze musi to miec
hehe moja siedzenie ma za sobą, teraz non stop by chodziła i czołgała się po ziemi. Chodziła w sensie trzymając się czegoś, np przy meblach, stoliku czy łóżeczku. Usiedziec w miejscu ma biedę, mój tato mówi, że Myszka ma ADHD=D

Dziewczyny mam mały stresik :-(
Alex dzisiaj w ciagu dnia źle spał tzn mało jakoś nerwowo niespokojnie :-( jadł kupka też siusiu dużo :-p ale to normalne że 15 dniowy noworodek ma 2h przerwy między snem? proszę napiszcie co myślicie :zawstydzona/y:

Dziewczyny mam mały stresik :-(
Alex dzisiaj w ciagu dnia źle spał tzn mało jakoś nerwowo niespokojnie :-( jadł kupka też siusiu dużo :-p ale to normalne że 15 dniowy noworodek ma 2h przerwy między snem? proszę napiszcie co myślicie :zawstydzona/y:
nasza córa w tym czasie też tak miewała - te przerwy - po prostu odespała już poród bo nie wiem czy wiesz, ale te Maluchy na początku tak dł śpią po całe dnie bo podobno poród muszą odespac i ten cały trud. W końcu dla Maluszków to większy wysiłek niż dla matki.

reklama
ixi cudownie wyglądasz w ciąży :tak:

clio to normalne :tak: i przyzwyczajaj się bo teraz przerwy miedzy spaniem będą się wydłużać :tak:

Do góry