reklama
wiesz Mariola moja córa mimo choroby to istne Żywe Srebro było=D zjadła obiadek i mi przyszła zobaczyc co ja to piszę=P Trzaska łyżeczką w stolik i coś tam mówi po swojemu=D Hehe
tez juz bym chciala zeby m,oj Kubus sobie tak siedzial i nawijal, jeszcze troche... mimo to musze powiedziec ze jak go posadze tu usiedzi sam dluzsza chwile, zazwyczaj leci jak cos zobaczy z boku i uzna ze musi to miec
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hehe moja siedzenie ma za sobą, teraz non stop by chodziła i czołgała się po ziemi. Chodziła w sensie trzymając się czegoś, np przy meblach, stoliku czy łóżeczku. Usiedziec w miejscu ma biedę, mój tato mówi, że Myszka ma ADHD=Dtez juz bym chciala zeby m,oj Kubus sobie tak siedzial i nawijal, jeszcze troche... mimo to musze powiedziec ze jak go posadze tu usiedzi sam dluzsza chwile, zazwyczaj leci jak cos zobaczy z boku i uzna ze musi to miec
C
clio87
Gość
Dziewczyny mam mały stresik :-(
Alex dzisiaj w ciagu dnia źle spał tzn mało jakoś nerwowo niespokojnie :-( jadł kupka też siusiu dużo ale to normalne że 15 dniowy noworodek ma 2h przerwy między snem? proszę napiszcie co myślicie
Alex dzisiaj w ciagu dnia źle spał tzn mało jakoś nerwowo niespokojnie :-( jadł kupka też siusiu dużo ale to normalne że 15 dniowy noworodek ma 2h przerwy między snem? proszę napiszcie co myślicie
Vegas
nasza córa w tym czasie też tak miewała - te przerwy - po prostu odespała już poród bo nie wiem czy wiesz, ale te Maluchy na początku tak dł śpią po całe dnie bo podobno poród muszą odespac i ten cały trud. W końcu dla Maluszków to większy wysiłek niż dla matki.Dziewczyny mam mały stresik :-(
motylicaja
Fanka BB :)
ale sliczny brzuszek.......
ja worcilam od Antoska i jem Obiadek dopiero
a wy zapewne kapiecie dzieci....
Ostatnia edycja:
Vegas
Myszka po 18 usnęła. Ależ padnięta była, marudziła jak rzadko kiedy=D
co myślicie o tym? dziadkowie chcą Małej na święta kupic. Jak dla mnie super, na parę lat takie=) uczy a jednocześnie też bawi. Nauka oczywiście na później WIELOFUNKCYJNY LAPTOP TABLICA MAGNETYCZNA 3 w1 (1250783975) - Aukcje internetowe Allegro
co myślicie o tym? dziadkowie chcą Małej na święta kupic. Jak dla mnie super, na parę lat takie=) uczy a jednocześnie też bawi. Nauka oczywiście na później WIELOFUNKCYJNY LAPTOP TABLICA MAGNETYCZNA 3 w1 (1250783975) - Aukcje internetowe Allegro
reklama