reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Clio oj to wiesz co będzie potem? Bo ja przez pierwsze miesiące Martynki długo mogłam netowac, nawet jak Mała czuwała a nie spała bo Myszka do 3 miecha życia leżała w miejscu i się tak nie ruszała, więc ja mogłam netowac a ona spokojnie na macie się bawiła. Potem stopniowo mniej czasu miałam na netowanie a jak skończyła pół roku to już prawie wcale nie netowałam kiedy Mała nie spała=) Teraz jak śpi to korzystam z neta=D I potem wieczorem jak już na noc kładzie się spac. Ale w ciągu dnia ogólnie jest baaaardzo energicznym dzieckiem, któremu trzeba poświęcic z 75% uwagi. Nie 100 bo sama też się zabawi=D

ostatnio to forum dużo nowych mamusiek nabyło i oby tak zostało jak najdłuzej :D No i fajnie, że dziewczyny się nam ładnie rozpakowują :) mi wczoraj w nocy udało się wreszcie normalnie zasnąć, pierwszy raz od paru tygodni.. czasami mam tak, ze lezę i nie mogę spać, a czasem tak, że zasypiam i się budzę co godzinę :/
Dziewczyny, ile Wy dzieci w sumie planujecie? Ja kiedyś myślałam, że chcę mieć sporą gromadkę, ale ta moja dwójka narazie mam urawanie glowy :p

ostatnio to forum dużo nowych mamusiek nabyło i oby tak zostało jak najdłuzej :D No i fajnie, że dziewczyny się nam ładnie rozpakowują :) mi wczoraj w nocy udało się wreszcie normalnie zasnąć, pierwszy raz od paru tygodni.. czasami mam tak, ze lezę i nie mogę spać, a czasem tak, że zasypiam i się budzę co godzinę :/
Dziewczyny, ile Wy dzieci w sumie planujecie? Ja kiedyś myślałam, że chcę mieć sporą gromadkę, ale ta moja dwójka narazie mam urawanie glowy :p
mi się marzy trójeczka=) mąż chce wstępnie dwójkę, ale z czasem mam nadzieję, że i na trzecie się skusi hehe=)

hehe moja siedzenie ma za sobą, teraz non stop by chodziła i czołgała się po ziemi. Chodziła w sensie trzymając się czegoś, np przy meblach, stoliku czy łóżeczku. Usiedziec w miejscu ma biedę, mój tato mówi, że Myszka ma ADHD=D

Kurde ja malego juz na chwila nie moge zostawic samego. Jak go klade na naszym lozku to tak sie przewraca z brzucha na plecy i na odwrot, ze dzisiaj przez chwile zagapilam sie w telewizor po jakis paru sekundach patrze na malego a jemu brakuje moze 4 cm zeby spasc z lozka tak juz sie zaczyna roic ze nie wiem i pelzac zaczyna. A jak juz cos zobaczy i uzna ze musi to miec naie ma zmiluj chozby ze lzami w oczach to sie bedzie tak czolgal przewracal az dostanie to na czym mu tak zalezalo.
A co do kompa prawie identycznie jak Ty ja na laptopie K na pc

Jutro musze byc o 8 w urzedzie pracy tak mi sie nie chce

Mariola nasza Perła 2 razy spadła z kanapy. Niestety pod moją opieką. Masakra. Jakie ja miałam wyrzuty sumienia. Ale prawda taka, że jak dziecko już tak idealnie się przewraca z plecków na brzuszek i na odwrót to te zagrożenia wzrastają. Chwila mojej nieuwagi, dosłownie CHWILA i ryk, Mała na panelach. Boże co to było.. i od tej chwili ciągle za nią łażę i patrzę co robi, pilnuję.

Na Roczek myślimy nad
http://allegro.pl/mercedes-slk-zdalne-sterowanie-pilot-mp3-i1252484343.html lub

http://allegro.pl/arti-roadster-pilot-mp3-swiatla-najtaniej-hit-i1244854761.html

lub

http://allegro.pl/roadster-28wat-bez-pilota-nowosc-w-wa-hurt-i1251416774.html

miałaby to na parę latek. I w ogóle Miśka przeuwielbia samochody=)

Ostatnia edycja:
Kuba bardzo lubi siedziec w spacerowce dobrze ze tam sa pasy bo jak narazie jest tam bezpieczny

em ja bym chciala miec 2 starszego chlopca mlodsza dziewczynke
fikusek najlepszego dla Twojego szkraba
Ja uciekam dobrej nocki

hej hej hej!!!!!
zyjemy,maly juz zdrowy,ja w sumie chyba juz tez:)
z Alana taki dran sie zrobil ze czasmi az cos mnie trafia! robi wszystko co mu nie wolno,i mozna godzinami mowic ze nie wolno a ma to gdzies.

Ma taka luke miedzy ,moim lozkiem i lozeczkiem i wchodzi tam i zawsze sie musi zaklinowac. Teraz jak sie zaklinuje to od razu go nie wyciagam,moze to poskutkuje i przestanie tam wlazic!

dziekujemy za pamiec o Alanku:***

trzymam dzis kciki za lolkak :) w koncu bedzie tulic dzis malutka:)

co do planowania dzieci to ja wiecej nie planuje:) taki dran mi jeden stanowczo wystarczy:)

reklama
Bry!

To prawda z tym, że zima zawita do nas od drugiej połowy października?:szok: A ja nie mam butów zimowych, kurtki.. :crazy: nie lubię zimy!:confused2:

Wstałam po 7, zrobiłam D. śniadanie przed pracą.. no i dalej spać nie moge... Śnią mi się wiecznie nieuprasowane rzeczy dla Olisia :D i zaraz zacznę się zmagać z tym ogromem ciuszków..
Do tego pokłóciłam się z D. przed jego wyjściem do pracy.. a właściwie to ja się pofochałam.. :eek: niezły początek dnia..

Ciekawe jak tam lolkak..:confused:

Do góry