reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Clio oj to wiesz co będzie potem? Bo ja przez pierwsze miesiące Martynki długo mogłam netowac, nawet jak Mała czuwała a nie spała bo Myszka do 3 miecha życia leżała w miejscu i się tak nie ruszała, więc ja mogłam netowac a ona spokojnie na macie się bawiła. Potem stopniowo mniej czasu miałam na netowanie a jak skończyła pół roku to już prawie wcale nie netowałam kiedy Mała nie spała=) Teraz jak śpi to korzystam z neta=D I potem wieczorem jak już na noc kładzie się spac. Ale w ciągu dnia ogólnie jest baaaardzo energicznym dzieckiem, któremu trzeba poświęcic z 75% uwagi. Nie 100 bo sama też się zabawi=D
ostatnio to forum dużo nowych mamusiek nabyło i oby tak zostało jak najdłuzej No i fajnie, że dziewczyny się nam ładnie rozpakowują mi wczoraj w nocy udało się wreszcie normalnie zasnąć, pierwszy raz od paru tygodni.. czasami mam tak, ze lezę i nie mogę spać, a czasem tak, że zasypiam i się budzę co godzinę :/
Dziewczyny, ile Wy dzieci w sumie planujecie? Ja kiedyś myślałam, że chcę mieć sporą gromadkę, ale ta moja dwójka narazie mam urawanie glowy
Dziewczyny, ile Wy dzieci w sumie planujecie? Ja kiedyś myślałam, że chcę mieć sporą gromadkę, ale ta moja dwójka narazie mam urawanie glowy
Vegas
mi się marzy trójeczka=) mąż chce wstępnie dwójkę, ale z czasem mam nadzieję, że i na trzecie się skusi hehe=)ostatnio to forum dużo nowych mamusiek nabyło i oby tak zostało jak najdłuzej No i fajnie, że dziewczyny się nam ładnie rozpakowują mi wczoraj w nocy udało się wreszcie normalnie zasnąć, pierwszy raz od paru tygodni.. czasami mam tak, ze lezę i nie mogę spać, a czasem tak, że zasypiam i się budzę co godzinę :/
hehe moja siedzenie ma za sobą, teraz non stop by chodziła i czołgała się po ziemi. Chodziła w sensie trzymając się czegoś, np przy meblach, stoliku czy łóżeczku. Usiedziec w miejscu ma biedę, mój tato mówi, że Myszka ma ADHD=D
Kurde ja malego juz na chwila nie moge zostawic samego. Jak go klade na naszym lozku to tak sie przewraca z brzucha na plecy i na odwrot, ze dzisiaj przez chwile zagapilam sie w telewizor po jakis paru sekundach patrze na malego a jemu brakuje moze 4 cm zeby spasc z lozka tak juz sie zaczyna roic ze nie wiem i pelzac zaczyna. A jak juz cos zobaczy i uzna ze musi to miec naie ma zmiluj chozby ze lzami w oczach to sie bedzie tak czolgal przewracal az dostanie to na czym mu tak zalezalo.
A co do kompa prawie identycznie jak Ty ja na laptopie K na pc
Jutro musze byc o 8 w urzedzie pracy tak mi sie nie chce
Vegas
Mariola nasza Perła 2 razy spadła z kanapy. Niestety pod moją opieką. Masakra. Jakie ja miałam wyrzuty sumienia. Ale prawda taka, że jak dziecko już tak idealnie się przewraca z plecków na brzuszek i na odwrót to te zagrożenia wzrastają. Chwila mojej nieuwagi, dosłownie CHWILA i ryk, Mała na panelach. Boże co to było.. i od tej chwili ciągle za nią łażę i patrzę co robi, pilnuję.
Na Roczek myślimy nad
http://allegro.pl/mercedes-slk-zdalne-sterowanie-pilot-mp3-i1252484343.html lub
http://allegro.pl/arti-roadster-pilot-mp3-swiatla-najtaniej-hit-i1244854761.html
lub
http://allegro.pl/roadster-28wat-bez-pilota-nowosc-w-wa-hurt-i1251416774.html
miałaby to na parę latek. I w ogóle Miśka przeuwielbia samochody=)
Na Roczek myślimy nad
http://allegro.pl/mercedes-slk-zdalne-sterowanie-pilot-mp3-i1252484343.html lub
http://allegro.pl/arti-roadster-pilot-mp3-swiatla-najtaniej-hit-i1244854761.html
lub
http://allegro.pl/roadster-28wat-bez-pilota-nowosc-w-wa-hurt-i1251416774.html
miałaby to na parę latek. I w ogóle Miśka przeuwielbia samochody=)
Ostatnia edycja:
Kuba bardzo lubi siedziec w spacerowce dobrze ze tam sa pasy bo jak narazie jest tam bezpieczny
em ja bym chciala miec 2 starszego chlopca mlodsza dziewczynke
fikusek najlepszego dla Twojego szkraba
Ja uciekam dobrej nocki
em ja bym chciala miec 2 starszego chlopca mlodsza dziewczynke
fikusek najlepszego dla Twojego szkraba
Ja uciekam dobrej nocki
fikusek1988
Mama Alanka:)
hej hej hej!!!!!
zyjemy,maly juz zdrowy,ja w sumie chyba juz tez
z Alana taki dran sie zrobil ze czasmi az cos mnie trafia! robi wszystko co mu nie wolno,i mozna godzinami mowic ze nie wolno a ma to gdzies.
Ma taka luke miedzy ,moim lozkiem i lozeczkiem i wchodzi tam i zawsze sie musi zaklinowac. Teraz jak sie zaklinuje to od razu go nie wyciagam,moze to poskutkuje i przestanie tam wlazic!
dziekujemy za pamiec o Alanku:***
trzymam dzis kciki za lolkak w koncu bedzie tulic dzis malutka
co do planowania dzieci to ja wiecej nie planuje taki dran mi jeden stanowczo wystarczy
zyjemy,maly juz zdrowy,ja w sumie chyba juz tez
z Alana taki dran sie zrobil ze czasmi az cos mnie trafia! robi wszystko co mu nie wolno,i mozna godzinami mowic ze nie wolno a ma to gdzies.
Ma taka luke miedzy ,moim lozkiem i lozeczkiem i wchodzi tam i zawsze sie musi zaklinowac. Teraz jak sie zaklinuje to od razu go nie wyciagam,moze to poskutkuje i przestanie tam wlazic!
dziekujemy za pamiec o Alanku:***
trzymam dzis kciki za lolkak w koncu bedzie tulic dzis malutka
co do planowania dzieci to ja wiecej nie planuje taki dran mi jeden stanowczo wystarczy
Liza
Fanka BB :)
bry dzien
Pranie wstawionem sniadanie zjedzone, naczynia umyte... ehhhhhhh :]
no kuciuki za lolkak zacisniete ;-)
Pranie wstawionem sniadanie zjedzone, naczynia umyte... ehhhhhhh :]
no kuciuki za lolkak zacisniete ;-)
reklama
ixidixi
Fanka BB :)
Bry!
To prawda z tym, że zima zawita do nas od drugiej połowy października? A ja nie mam butów zimowych, kurtki.. nie lubię zimy!
Wstałam po 7, zrobiłam D. śniadanie przed pracą.. no i dalej spać nie moge... Śnią mi się wiecznie nieuprasowane rzeczy dla Olisia i zaraz zacznę się zmagać z tym ogromem ciuszków..
Do tego pokłóciłam się z D. przed jego wyjściem do pracy.. a właściwie to ja się pofochałam.. niezły początek dnia..
Ciekawe jak tam lolkak..
To prawda z tym, że zima zawita do nas od drugiej połowy października? A ja nie mam butów zimowych, kurtki.. nie lubię zimy!
Wstałam po 7, zrobiłam D. śniadanie przed pracą.. no i dalej spać nie moge... Śnią mi się wiecznie nieuprasowane rzeczy dla Olisia i zaraz zacznę się zmagać z tym ogromem ciuszków..
Do tego pokłóciłam się z D. przed jego wyjściem do pracy.. a właściwie to ja się pofochałam.. niezły początek dnia..
Ciekawe jak tam lolkak..