reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wiesz Mariola moja córa mimo choroby to istne Żywe Srebro było=D zjadła obiadek i mi przyszła zobaczyc co ja to piszę=P Trzaska łyżeczką w stolik i coś tam mówi po swojemu=D Hehe

reklama
wiesz Mariola moja córa mimo choroby to istne Żywe Srebro było=D zjadła obiadek i mi przyszła zobaczyc co ja to piszę=P Trzaska łyżeczką w stolik i coś tam mówi po swojemu=D Hehe

tez juz bym chciala zeby m,oj Kubus sobie tak siedzial i nawijal, jeszcze troche... mimo to musze powiedziec ze jak go posadze tu usiedzi sam dluzsza chwile, zazwyczaj leci jak cos zobaczy z boku i uzna ze musi to miec

ixi 15 kg? to chyba wszystko w brzuszek poszło :tak: szybko zgubisz to po porodzie :tak: ja przytyłam 25 kg i w tym momencie ważę dokładnie tyle co w dniu porodu :dry::dry: przytyłam znowu biorąc tabletki anty :sorry2::dry:

tez juz bym chciala zeby m,oj Kubus sobie tak siedzial i nawijal, jeszcze troche... mimo to musze powiedziec ze jak go posadze tu usiedzi sam dluzsza chwile, zazwyczaj leci jak cos zobaczy z boku i uzna ze musi to miec
hehe moja siedzenie ma za sobą, teraz non stop by chodziła i czołgała się po ziemi. Chodziła w sensie trzymając się czegoś, np przy meblach, stoliku czy łóżeczku. Usiedziec w miejscu ma biedę, mój tato mówi, że Myszka ma ADHD=D

Dziewczyny mam mały stresik :-(
Alex dzisiaj w ciagu dnia źle spał tzn mało jakoś nerwowo niespokojnie :-( jadł kupka też siusiu dużo :-p ale to normalne że 15 dniowy noworodek ma 2h przerwy między snem? proszę napiszcie co myślicie :zawstydzona/y:

Dziewczyny mam mały stresik :-(
Alex dzisiaj w ciagu dnia źle spał tzn mało jakoś nerwowo niespokojnie :-( jadł kupka też siusiu dużo :-p ale to normalne że 15 dniowy noworodek ma 2h przerwy między snem? proszę napiszcie co myślicie :zawstydzona/y:
nasza córa w tym czasie też tak miewała - te przerwy - po prostu odespała już poród bo nie wiem czy wiesz, ale te Maluchy na początku tak dł śpią po całe dnie bo podobno poród muszą odespac i ten cały trud. W końcu dla Maluszków to większy wysiłek niż dla matki.

reklama
ixi cudownie wyglądasz w ciąży :tak:

clio to normalne :tak: i przyzwyczajaj się bo teraz przerwy miedzy spaniem będą się wydłużać :tak:

Do góry