reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

uwierz mi masakra po pare razy dziennie potrafią dzwonić teraz to już ucichło ale w czerwcu i lipcu. im chyba płacą od załatwionej umowy że tak wydzwaniają i namawiają....

reklama
Witam wszystkiem mamy.
Pszepraszam ze teraz pisze ale wcześniej nie m8ialam jak.
Odeszłam od męża mieszkam na razie u kolezanki.
Jest mi bardzo trudno, prawie cały czas płacze ale pszetrfam to dla dzieci.
Lecz teraz bardzo potrzebuje pomocy. Mąż mi daje 60zł co tydzień bo tak się z nim umówiłam , miał dawać więcej ale... nie wiem nie zgodził się.
Rodzina mi pomuc nie morze bo sami nie mają.
Bardzo potrzebuje ciuchów dla córci w rozmiarze 86 i dla bobaska który się dopiero urodzi, oraz łóżeczka dla maluszka, wózka i kordełki.
Jeśli by któraś mama miała na zbyciu to bym bardzo prosiła.
Pozdrawiam wszystkie mamy i dziękuje za dobre rady. :*

misia to powiedzcie ze zgłosicie na policje:-p takie nagabywanie, ale i tak im nic nie zrobia. Choc do mnie z innej sieci przestali wydzwaniac

Umi też mam Neo. Mam 1Mb/s
Clio ja to jak leże to co pięć minut się przekręcam z jednego boku na drugi, potem chwile na plecach i znowu to samo ;-) Powodzenia u lekarza :-)

Misia do nas raz zadzwonili i powiedziałam, że przed chwila ktoś inny zadzwonił i od niego już zamówiłam nową usługę czy tam to coś co mieli mi wcisnąć i już po problemie ;-)

hej dziewczyny..;-) u mnie tak jak u prawie wszystkich deszcz wiec zupełnie nic mi sie nie chce. Michaś sie kręci niemiłosiernie ale na szczęście dziś jeszcze nie zauważył moich żeberek...;-) a wy produkujecie, produkujecie i jak nadrabiałam to mi co chwila nowa strona wyskakiwała...;-)
clio Ty pracuj mocniej nad tym porodem bo my też już chcemy twojego Alexa. a jak Ty urodzisz to i mi już będzie jakoś bliżej do porodu...:-)
może masz smaka na chrupka kukurydzianego w czekoladzie bo sobie własnie wcinam...;-)
confounded Martynka aniołek tylko z ciemnymi włoskami...;-)
elizka ja też miałam kiedyś kicaki ale wszystkie zostały przerobione na pasztet albo duszone mięsko - wiem że to okropnie brzmi ale za to jak dobrze smakuje hahaha :-)
vegas ja zupełnie nie mam pomysłu na obiad musze pomyśleć co bym zjadła to może własnie to zrobie hehe a Martynce już niedługo jak włoski podrosną to będziesz mogła dwie palemki robić...:-)
ewi44 uprowadzenie agaty najpiekniejszy film jak dla mnie moge go oglądac codziennie i mi sie nie znudzi. avatarek bardzo ładny. lepszy od tamtego bo Cie chociaż widać.
daffi rozkoszny ten twój go..wnojadek. czy mi sie wydaje czy Julcia ma już kolczyki w uszach????
Malwinka ;-) ale dziękuję :-) chyba jej wyjaśnieją jeszcze :-)

Dziewczyny, korzysta któraś z was z Neostrady? mam do was pytanie:-) bo zamierzam zmienic neta:-)
ja miałam u rodzicow i byłam zadowolona:-) zmienne ip się przydawało przy pobieraniu :D

Hej :)

Ja dzisiaj wróciłam do domu.
Wczoraj do północy oglądaliśmy film o rozwoju dziecka na VOD na onecie :)

do tego znowu odezwały się wzdęcia i miałam wczoraj troszkę bólu z tego powodu ale dzisiaj jest ok :)

reklama
Do góry