misia92
mamusia Michasia
uwierz mi masakra po pare razy dziennie potrafią dzwonić teraz to już ucichło ale w czerwcu i lipcu. im chyba płacą od załatwionej umowy że tak wydzwaniają i namawiają....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malwinka ;-) ale dziękuję :-) chyba jej wyjaśnieją jeszcze :-)hej dziewczyny..;-) u mnie tak jak u prawie wszystkich deszcz wiec zupełnie nic mi sie nie chce. Michaś sie kręci niemiłosiernie ale na szczęście dziś jeszcze nie zauważył moich żeberek...;-) a wy produkujecie, produkujecie i jak nadrabiałam to mi co chwila nowa strona wyskakiwała...;-)
clio Ty pracuj mocniej nad tym porodem bo my też już chcemy twojego Alexa. a jak Ty urodzisz to i mi już będzie jakoś bliżej do porodu...:-)
może masz smaka na chrupka kukurydzianego w czekoladzie bo sobie własnie wcinam...;-)
confounded Martynka aniołek tylko z ciemnymi włoskami...;-)
elizka ja też miałam kiedyś kicaki ale wszystkie zostały przerobione na pasztet albo duszone mięsko - wiem że to okropnie brzmi ale za to jak dobrze smakuje hahaha :-)
vegas ja zupełnie nie mam pomysłu na obiad musze pomyśleć co bym zjadła to może własnie to zrobie hehe a Martynce już niedługo jak włoski podrosną to będziesz mogła dwie palemki robić...:-)
ewi44 uprowadzenie agaty najpiekniejszy film jak dla mnie moge go oglądac codziennie i mi sie nie znudzi. avatarek bardzo ładny. lepszy od tamtego bo Cie chociaż widać.
daffi rozkoszny ten twój go..wnojadek. czy mi sie wydaje czy Julcia ma już kolczyki w uszach????
ja miałam u rodzicow i byłam zadowolona:-) zmienne ip się przydawało przy pobieraniuDziewczyny, korzysta któraś z was z Neostrady? mam do was pytanie:-) bo zamierzam zmienic neta:-)