reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczyny..;-) u mnie tak jak u prawie wszystkich deszcz wiec zupełnie nic mi sie nie chce. Michaś sie kręci niemiłosiernie ale na szczęście dziś jeszcze nie zauważył moich żeberek...;-) a wy produkujecie, produkujecie i jak nadrabiałam to mi co chwila nowa strona wyskakiwała...;-)
clio Ty pracuj mocniej nad tym porodem bo my też już chcemy twojego Alexa. a jak Ty urodzisz to i mi już będzie jakoś bliżej do porodu...:-)
może masz smaka na chrupka kukurydzianego w czekoladzie bo sobie własnie wcinam...;-)
confounded Martynka aniołek tylko z ciemnymi włoskami...;-)
elizka ja też miałam kiedyś kicaki ale wszystkie zostały przerobione na pasztet albo duszone mięsko - wiem że to okropnie brzmi ale za to jak dobrze smakuje hahaha :-)
vegas ja zupełnie nie mam pomysłu na obiad musze pomyśleć co bym zjadła to może własnie to zrobie hehe a Martynce już niedługo jak włoski podrosną to będziesz mogła dwie palemki robić...:-)
ewi44 uprowadzenie agaty najpiekniejszy film jak dla mnie moge go oglądac codziennie i mi sie nie znudzi. avatarek bardzo ładny. lepszy od tamtego bo Cie chociaż widać.
daffi rozkoszny ten twój go..wnojadek. czy mi sie wydaje czy Julcia ma już kolczyki w uszach????

misia92 też wcinam z czekoladą ze słoika :D pycha :p hehe a masz takie cośże jak się na boku układasz to on musi zmienić pozycję lub ty bo wybitnie wbija się tu i ówdzie?

clio jak leże na lewym boku to On mnie w ten bok zaczyna sie rozciągąc na prawym już nie ale na lewym to prawie zawsze... ale to wieczorem jak już sie klade spać.
umi ja mam neostrade

umi tzn. ja nie narzekam ale to moja mama płaci rachunki. :-) nie jest żle tyle że ja mam przez zwykły modem prędkośc 512 ale u mnie jest to na dwa kompy bo u mojego brata i mamy połączenie lokalne dzieki czemu ja też mam u siebie neta. moja mama chce zmienić teraz na orange freedom bo nam sie w październiku kończy umowa. ale najgorsze jest to że od czerwca już dzwonią codziennie albo co drugi dzień żebyśmy przedłużyli umowę to jest chyba najgorsze w neostradzie...;-)

reklama
Do góry