Serduszko1
Fanka BB :)
ja zabijając to paskudztwo nie mam wyrzutów..... ;p;p;p;pjak zabiłam kiedyś jednego to miałam wyrzuty sumienia;p był to tzw ''haźlok''
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zabijając to paskudztwo nie mam wyrzutów..... ;p;p;p;pjak zabiłam kiedyś jednego to miałam wyrzuty sumienia;p był to tzw ''haźlok''
melduje że dzisiaj zrobiłam test i wielka brzydka jedna kreska.. :-(
a już się tak przyzwyczaiłam do tego że będzie bobo :-(
oj to wielka szkoda ze ta jedna krecha wyszla.
no, już sie tak nastawiłam :-(
Dziewczyny pół godziny temu się przewróciłam Szłam w japonkach, mokro było w garażu i nie minęła chwilke, podjechałam i prosto na tyłek.. Nic nie będzie dziecku?
no, już sie tak nastawiłam :-(
no szkoda szkoda.....melduje że dzisiaj zrobiłam test i wielka brzydka jedna kreska.. :-(
a już się tak przyzwyczaiłam do tego że będzie bobo :-(
lecu ten czas leci... za 3 dni Kuba już bedzie miał pół roku..... a ja nadal nie umie zbic z wagi ://// Ale zaparłam sie i rezygnuje oczywiście stopniowo z cukru tłustego i bede jesc wiecej owoców i warzyw.... tak za 2 miechy zdam relacje co sie zmieniło...zastanawiałam sie nawet nad Kalli..... ale chyba jednak bez nich sobie poradze..hej
no nie da sie was nadrabiać ale dzis mialam chwile wiec udalo sie te strony przeczytac.:-)
Co do gier to ja uwielbiam GTA 3 gralabym w to caly czas;-)
Co do kosmetykow dla dzidziusia to ja na oczatku kupilam mala butelke Oilatum (starczyla na miesiac) i kapalam w tym malego bo mu skórka schodzila.
I jak narazie nie uzywam niczego wiecej, szamponu do wlosow- nie, jedynie plyn do kapieli bambino.
a jsli chodzi o oliwke ambino to ona zaostawia na ubrankach plamy wiec lepiej kupic tą Nivea juz testowalam
Pampersy to teraz mam happy i są ok. Dada jest super ale ta wieksza rozmiarówka bo te male są sztywne ale jak u kazdej firma pampers dla mnie najlepsza tylko ta cena........
No ixidixi współczuje upadku, ale jak nic nie boli to jest wszystko oki:-)
patrycja ja tez nie lubie pająków, u mnie na szczescie są tylko te takie normalne chudziutkie :-)
madzia90 zycze by na nastepnym tescie pojawily sie magiczne 2 kreseczki ;-)
No chyba wszystko napisalam.....
Miłej niedzieli:-)
Edit: a no i mój szkrab dziś konczy dwa miesiace! ale zlecialo, a dopiero coz brzuszkiem bylam jeszcze i narzekalam........:-)