reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
OOOO to koło mnie a gdzie dokładnie????chyba też musze iść zrobić awanture
no u mnie też przed chwilą była straszna burza, też mieszkam na śląsku niedaleko Katowic..
Teraz dopiero znalazłam tego posta Umi ja za 3 listki po 21 tabletek dałam 15 zł.... także są tanie...eee Ślązaczki dmuchajcie zeby burza nie szła na podkarpacie!!! bo akurat jak bede musiała jechac do taty to wyjdzie:/
pati a ile płacisz za tabletki? ja to musze cos dla siebie wkocu wybrac w sumie to musze sie do gina wybrac bo od poroddu nie byłam
ooo Nastepna tak blisko..... Ja chce spotkankonie mów mi o paczkach Madzia bo ja od wczoraj mam podwyższone ciśnienie przez DHL
Vegas ja mieszkam już w katowicach i zapomniałam zmienić miasta
u mnie też pada i grzmi leniwie się zrobiło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzia90
Zaangażowana w BB
trzeba koniecznie jakieś zorganizowaćooo Nastepna tak blisko..... Ja chce spotkanko
Serduszko1
Koniecznie
C
clio87
Gość
dziewczyny to może przed moim porodem :-) termin mam na 12 września
Serduszko1
Jestem za ... Clio to ja zamawiam sobie Twój poród na 13 mam urodzinki
C
clio87
Gość
a ja się straszne senna zrobiłam ...
Liza
hej laski...
Nie no przepraszam was baaaaardzo ale mam jakies 70 stron do nadrobienia i nie dam tego niestety przeczytac... mam nadzieje ze u was wszystko oki:-)
My dzis wrócilismy, bylo super, dzieciaki sie wybawily z córka siostry( OLivia jest młodsza od mojej Hani o pól roku i starsza od Daniela o pół roku takze dzieciaki lubia sie razem bawic;-)), a ja troszke odpoczelam;-) no i git wogóle;-)
no i 6 lat za nami z mezem... a w niedziele Miki 2 mies konczy:-)
Oto zdjecia:
Na ostatnim zdjeciu co jestem sama to wygladam na 16 lat:/ a nie 22 ile ja bym dala by wygladac starzej heh
Nie no przepraszam was baaaaardzo ale mam jakies 70 stron do nadrobienia i nie dam tego niestety przeczytac... mam nadzieje ze u was wszystko oki:-)
My dzis wrócilismy, bylo super, dzieciaki sie wybawily z córka siostry( OLivia jest młodsza od mojej Hani o pól roku i starsza od Daniela o pół roku takze dzieciaki lubia sie razem bawic;-)), a ja troszke odpoczelam;-) no i git wogóle;-)
no i 6 lat za nami z mezem... a w niedziele Miki 2 mies konczy:-)
Oto zdjecia:
Na ostatnim zdjeciu co jestem sama to wygladam na 16 lat:/ a nie 22 ile ja bym dala by wygladac starzej heh
Załączniki
reklama