do spzitala najlepiej wziasc ze sobą benpanten tylko najlepiej wlasnie ten na sutki po jednej aplikacji róznica kolosalna! aa i swój pokarm nalezy zostawic na całym sutku i az wchłonie tak mi mówily pielegniarki, co do kapturków ja uzywala pierwszy miesiac a potem nauczylam malego bez, dla mnie te kapturki to rewelacja w nich tak piersi nie bolą i nie pekają,
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Witam z rana :-)
Dziewczyny czy wam też do szkoły rodzenia był potrzebny papierek od gina, że nie mam przeciwwskazań do udziału w zajęciach??
Dziewczyny czy wam też do szkoły rodzenia był potrzebny papierek od gina, że nie mam przeciwwskazań do udziału w zajęciach??
karmienie piersi nie jest takie straszne ja armie juz prawie od 7 miesiecy.. nie mialam zadnego naalu pokarmu ani poranionych brodawek. przy pierwszym karmieniu poczulam tylko bol wiec mysle ze to zalezy duzo od dziecka i pomocy poloznch w szpitalu bo to one ucza jak dostawiac dzieco o piersi przy dobrym dostawianiu nie ma mowy by miec poranione brodawki
femme fatal
Mama Ninki :)
Nie martwcie się na zapas z tym karmieniem mnie nic nie bolało a nic od pierwszego razu do ostatniego więc nie powiedziane że będzie boleć ...
LOLKAK- mi też było takie zaświadczenie potrzebne
Witam dawno nie pisałam ale miałam mały kryzys już miesiąc nie jestem z Kubą mieszkam sama na szczęście tanie mieszkanie znalazłam ale pracy nie mogę znaleźć
no ale miejmy nadzieje że się jakoś ułoży ... nie chce mi się opisywać czemu się rozstaliśmy Kuba jest idiotą który jest za młody na rodzinę chyba odwala mu i on sam nie potrafi nic na to poradzić teraz oczywiście chciałby już do nas wrócić ale ja nie chce... chce spróbować ułożyć sobie życie z kimś innym ... :-)
LOLKAK- mi też było takie zaświadczenie potrzebne
Witam dawno nie pisałam ale miałam mały kryzys już miesiąc nie jestem z Kubą mieszkam sama na szczęście tanie mieszkanie znalazłam ale pracy nie mogę znaleźć
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Serduszko1
Fanka BB :)
hej Dziewczyny....
Na wstępie przeprosze że Was nie nadrobie ale tyle tego naskorbałyście że nie dam rady.....
Nocka u mnie w porządku.... Kuba za to od rana płakał nie mam pojęcia czemu.... w końcu zasnoł i śpi póki co..... A ja niedługo sie wybieram na zakupy... A tak mi sie nie chce w taką pogode.... Niby niebo zachmurzone i słońce wychodzi raz na jakiś czas ale idzie zdechnąć.....:///
Na wstępie przeprosze że Was nie nadrobie ale tyle tego naskorbałyście że nie dam rady.....
Nocka u mnie w porządku.... Kuba za to od rana płakał nie mam pojęcia czemu.... w końcu zasnoł i śpi póki co..... A ja niedługo sie wybieram na zakupy... A tak mi sie nie chce w taką pogode.... Niby niebo zachmurzone i słońce wychodzi raz na jakiś czas ale idzie zdechnąć.....:///
femme fatale-Bardzo mi przykro,ze się rozstaliście. Musi być ci ciężko. Mam nadzieje,ze juz wkrótce ci sie życie ułoży. Jak malutka??
U nas też różnie bywa. Kłocimy się o kasę. Mój mi prawie nie pomaga przy małym.Musimy to przetrzymać. Może juz wkrótce będe miała jakis grosz i będzie nam łatwiej. Jakby pominąć ten fakt to nie jest źle.
Adaś zdrowy. Fajny z niego dzieciaczek. Daje mi dużo radości. Nie wyobrażam sobie jednego dnia bez niego. No,ale niestety kiedys bede musiała się z nim na troszke rozstawać. Musze wrócic na studia a potem znaleźć pracę.
U nas też różnie bywa. Kłocimy się o kasę. Mój mi prawie nie pomaga przy małym.Musimy to przetrzymać. Może juz wkrótce będe miała jakis grosz i będzie nam łatwiej. Jakby pominąć ten fakt to nie jest źle.
Adaś zdrowy. Fajny z niego dzieciaczek. Daje mi dużo radości. Nie wyobrażam sobie jednego dnia bez niego. No,ale niestety kiedys bede musiała się z nim na troszke rozstawać. Musze wrócic na studia a potem znaleźć pracę.
umi2
Fanka BB :)
Co do karmienia piersia to jak sie rodzi naturalnie to dziecko mozna przystawic juz po przebadaniu maluszka przynajmniej tak znajoma miała, a po cc na drugi dzien. A jesli chodzi o karmienie to bardzo wiele zalezy od rziecka czy umie ssac mój nie umiał ale za to strasznie gryzł, w sumie to pewnie dla tego ze prawie nie miałam pokarmu i sie strasznie denerwował tak wiec ja nie karmiłam niestey ale w sumie nie żałuje
femme bo ty miałas od poczatku dzicko anioła:-)
lenka kasa to niestety najgorsze o co mozna sie kłócic wiem bo sama tak miałam eh... oby było jak najlepiej:-) a jak tam Adaś? Widziałam ze zaczął chodzić
femme bo ty miałas od poczatku dzicko anioła:-)
lenka kasa to niestety najgorsze o co mozna sie kłócic wiem bo sama tak miałam eh... oby było jak najlepiej:-) a jak tam Adaś? Widziałam ze zaczął chodzić
reklama