hej dziewczyny jak tak sobie czytam to forum to tylu wam tu zgromadzonych bardzo zazdroszcze. Zazdroszcze wam dzieciatka ktorego ja mam baardzo cieko miec staram sie juz ponad pol roku i nic;( mam 20 lat i nie wstydze sie ze w tym wieku tak bardzo pragne miec dzidziusia moja mama urodzila mnie majac zaledwie 17 lat i do dzis powtarza mi ze jesli miala by cofnac czas chcialaby przezyc go tak samo ze mna od 17 roku zycia. Wierzcie mi jestescie prawdziwymi szczsciarami zycze wam wszystkiego dobrego i pozdrawiam as gorąco
reklama
umi2
Fanka BB :)
kajussia mam nadzieje że i ciebie szczescie spotka:-)
Elizka a pokaz mi kogos kto nie ma nic na sumieniu nie ma takiej osoby... Poza tym co było to było jestes innym człowiekiem
Sylcia dawno cie tu nie było:-)
basia bo zamiast mod to powinien byc dopisek sprzątaczka
Elizka a pokaz mi kogos kto nie ma nic na sumieniu nie ma takiej osoby... Poza tym co było to było jestes innym człowiekiem
Sylcia dawno cie tu nie było:-)
basia bo zamiast mod to powinien byc dopisek sprzątaczka
kajussia-napewno i ciebie niedługo spotka te szczęscie. Nie ma w tym nic złego,ze chcesz miec dziecko. Ja tez pragnełam mojego Adasia i nigdy bym nie zmieniła mojego życia.
Elizka- każdy ma coś do ukrycia. Ja tez miałam taki moment w życiu,ze sie troszke pogubiłam. Na szczęscie teraz wiode spokoju tryb zycia. Wszystko da się zmienić.
Umi-jak Kacperek??
Pochwalę ci się Adaś od ponad tygodnia chodzi. A od paru dni biega hehe. Doczekałam się a teraz mam przerażenie w oczach co on wyprawia. Boje się,ze sie stłucze i sie zrazi. Nic sobie nie robi z upadkow tylko sie smieje. Tanczy na stojaco, biega za piłką i ja kopie. Normalnie małe adhd.
Sylcia- dawno nie zagladałaś. Co tam u Was??Ale Nadia ma ząbali!!
Elizka- każdy ma coś do ukrycia. Ja tez miałam taki moment w życiu,ze sie troszke pogubiłam. Na szczęscie teraz wiode spokoju tryb zycia. Wszystko da się zmienić.
Umi-jak Kacperek??
Pochwalę ci się Adaś od ponad tygodnia chodzi. A od paru dni biega hehe. Doczekałam się a teraz mam przerażenie w oczach co on wyprawia. Boje się,ze sie stłucze i sie zrazi. Nic sobie nie robi z upadkow tylko sie smieje. Tanczy na stojaco, biega za piłką i ja kopie. Normalnie małe adhd.
Sylcia- dawno nie zagladałaś. Co tam u Was??Ale Nadia ma ząbali!!
Serduszko1
Prosimy o głosy )))
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Serduszko1
patrycja-Zagłosowane
Dziekujemy bardzo i zapraszamy jutro )))))
Liza
Oj dziewczyny dzieki.... nic wam nie napisalam a wy i tak podniosłyscie mnie na duchu choc u mnie to naprawde nieciekawa sprawa.... z jednej strony wstyd o tym pisac i dlatego nie chce... z drugiej strony jest to skomplikowane, duuuuzo i dlugo by pisac...
sprawa miala mieejsce na przelomie sierpnia 2009 a wrzesnia i bedzie sie ciągla za mna pewie cale zycie poki czegos nie zrobie a jak teraz to zrobilabym to znow bym miala inne konsekwencje...:-(
Ale dzis juz jest lepiej troszke....
jeszcze raz dzieki:*****
sprawa miala mieejsce na przelomie sierpnia 2009 a wrzesnia i bedzie sie ciągla za mna pewie cale zycie poki czegos nie zrobie a jak teraz to zrobilabym to znow bym miala inne konsekwencje...:-(
Ale dzis juz jest lepiej troszke....
jeszcze raz dzieki:*****
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hello kobietki
milo ze sa mamy ktore mnie pamietaja ajj wiecie co jakso sie uklada dom mamy fajny auto sobie kupilismy zadna rewelka ale na poczatek starczy prace mam i aktualnie wszyscy jestesmy zdrowii a bylo ciezko ... Nadia miala zapalenie prawego ucha i infekcje gardla a ja mialam angine ropna juz mialam tak krtan po puchnieta ... strasznie ... oddychac nie umialam porzadne antybiotyki bralam ;/ i juz jest ok pogoda u nas taka ujdzie w tlumie ... nie jest goraco ale zimno tez nie od kilku dni mam w koncu internet w domku wiec bede czesciej wpadala na M mamy
milo ze sa mamy ktore mnie pamietaja ajj wiecie co jakso sie uklada dom mamy fajny auto sobie kupilismy zadna rewelka ale na poczatek starczy prace mam i aktualnie wszyscy jestesmy zdrowii a bylo ciezko ... Nadia miala zapalenie prawego ucha i infekcje gardla a ja mialam angine ropna juz mialam tak krtan po puchnieta ... strasznie ... oddychac nie umialam porzadne antybiotyki bralam ;/ i juz jest ok pogoda u nas taka ujdzie w tlumie ... nie jest goraco ale zimno tez nie od kilku dni mam w koncu internet w domku wiec bede czesciej wpadala na M mamy
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Pochwalę ci się Adaś od ponad tygodnia chodzi. A od paru dni biega hehe. Doczekałam się a teraz mam przerażenie w oczach co on wyprawia. Boje się,ze sie stłucze i sie zrazi. Nic sobie nie robi z upadkow tylko sie
Gratulacje dla małego :-)
Moja mała za to upodobała sobie mój pęcherz jako worek treningowy i przez cały dzień mnie ostro kopie. Po paru ciosach ledwie dobiłam do wc;-) Do tego spuchła mi prawa noga i wygląda to tak jakby piłka do tenisa przykleiła mi się do nogi ;-)