reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny jak tak sobie czytam to forum to tylu wam tu zgromadzonych bardzo zazdroszcze. Zazdroszcze wam dzieciatka ktorego ja mam baardzo cieko miec staram sie juz ponad pol roku i nic;( mam 20 lat i nie wstydze sie ze w tym wieku tak bardzo pragne miec dzidziusia moja mama urodzila mnie majac zaledwie 17 lat i do dzis powtarza mi ze jesli miala by cofnac czas chcialaby przezyc go tak samo ze mna od 17 roku zycia. Wierzcie mi jestescie prawdziwymi szczsciarami zycze wam wszystkiego dobrego i pozdrawiam as gorąco

reklama
kajussia mam nadzieje że i ciebie szczescie spotka:-)
Elizka a pokaz mi kogos kto nie ma nic na sumieniu nie ma takiej osoby... Poza tym co było to było jestes innym człowiekiem
Sylcia dawno cie tu nie było:-)
basia bo zamiast mod to powinien byc dopisek sprzątaczka:p

kajussia-napewno i ciebie niedługo spotka te szczęscie. Nie ma w tym nic złego,ze chcesz miec dziecko. Ja tez pragnełam mojego Adasia i nigdy bym nie zmieniła mojego życia.
Elizka- każdy ma coś do ukrycia. Ja tez miałam taki moment w życiu,ze sie troszke pogubiłam. Na szczęscie teraz wiode spokoju tryb zycia. Wszystko da się zmienić.
Umi-jak Kacperek??
Pochwalę ci się Adaś od ponad tygodnia chodzi. A od paru dni biega hehe. Doczekałam się a teraz mam przerażenie w oczach co on wyprawia. Boje się,ze sie stłucze i sie zrazi. Nic sobie nie robi z upadkow tylko sie smieje. Tanczy na stojaco, biega za piłką i ja kopie. Normalnie małe adhd.
Sylcia- dawno nie zagladałaś. Co tam u Was??Ale Nadia ma ząbali!!

patrycja-Zagłosowane:) Dodałam stronkę do ulubionych. Postaram się klikać codziennie.

Najlepiej sobie daj linka do sygnatury. Jak ktoś cię zna to może wejdzie i kliknie.

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny dzieki.... nic wam nie napisalam a wy i tak podniosłyscie mnie na duchu choc u mnie to naprawde nieciekawa sprawa....:dry: z jednej strony wstyd o tym pisac i dlatego nie chce... z drugiej strony jest to skomplikowane, duuuuzo i dlugo by pisac...
sprawa miala mieejsce na przelomie sierpnia 2009 a wrzesnia i bedzie sie ciągla za mna pewie cale zycie poki czegos nie zrobie a jak teraz to zrobilabym to znow bym miala inne konsekwencje...:-(
Ale dzis juz jest lepiej troszke....
jeszcze raz dzieki:*****

hello kobietki :)

milo ze sa mamy ktore mnie pamietaja :) ajj wiecie co jakso sie uklada :) dom mamy fajny auto sobie kupilismy zadna rewelka ale na poczatek starczy :) prace mam i aktualnie wszyscy jestesmy zdrowii a bylo ciezko ... Nadia miala zapalenie prawego ucha i infekcje gardla a ja mialam angine ropna juz mialam tak krtan po puchnieta ... strasznie ... oddychac nie umialam porzadne antybiotyki bralam ;/ i juz jest ok :) pogoda u nas taka ujdzie w tlumie ... nie jest goraco ale zimno tez nie :) od kilku dni mam w koncu internet w domku wiec bede czesciej wpadala na M mamy :)

reklama
Pochwalę ci się Adaś od ponad tygodnia chodzi. A od paru dni biega hehe. Doczekałam się a teraz mam przerażenie w oczach co on wyprawia. Boje się,ze sie stłucze i sie zrazi. Nic sobie nie robi z upadkow tylko sie

Gratulacje dla małego :-)
Moja mała za to upodobała sobie mój pęcherz jako worek treningowy i przez cały dzień mnie ostro kopie. Po paru ciosach ledwie dobiłam do wc;-) Do tego spuchła mi prawa noga i wygląda to tak jakby piłka do tenisa przykleiła mi się do nogi ;-)

Do góry