WItam, proszę o radę bo nie mam pojęcia czy to mogą być objawy ciąży. Od tygodnia mam brązowe upławy jak przed okresem a okres skonczyl mi sie 1.5tygodnia temu. BOli mnie brzuch tak jak przed okresem, oraz mam podwyzszona temp do 37.3. Myslicie, ze to moga byc objawy ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam. ps.jestem tu nowa wiec jesli to nie ten watek to przepraszam
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
WItam, proszę o radę bo nie mam pojęcia czy to mogą być objawy ciąży. Od tygodnia mam brązowe upławy jak przed okresem a okres skonczyl mi sie 1.5tygodnia temu. BOli mnie brzuch tak jak przed okresem, oraz mam podwyzszona temp do 37.3. Myslicie, ze to moga byc objawy ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam. ps.jestem tu nowa wiec jesli to nie ten watek to przepraszam
Wiesz co nie bardzo wiem co Ci moge napisać ...wydaje mi sie ze to moze byc ciąża bardzo wczesna.... ale okres niedawno miałaś to niewiem.....
Serduszko1
To żadna odpowiedź... poprostu mam watpliwości.... tak jak Ci już pisałam najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza.....
motylicaja
Kiara20-A robilas moze tescik?? a pozniej lekarz i bedziesz wiedziec
Hej dziewczyny
Mam 24 lata, od kilku miesięcy staram się o dziecko z moim narzeczonym. jak na chwilę obecną bez skutków...
Mam 24 lata, od kilku miesięcy staram się o dziecko z moim narzeczonym. jak na chwilę obecną bez skutków...
trzymam kcuki zebys zafasolkowala jak najszybciej!Hej dziewczyny
a co sie stalo? yh....nie wiem co powiedziecNo to dziewczynki juz po wszystkim. Straciłam P. na dobre, nie ma już czego ratować. W sumie mu się nie dziwię, żebym zaczęła chodzić na rzęsach to nic nie da.
witam sie dziewczynki, bylismy dzis u lekarza, w plucach juz ładnie "jak na niego" naszczescie tym razem nam sie upieklo i uniknelismy szpitala
dostalismy syrop na refluks (gastrol baby) mam nadzieje ze pomoze....
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Kasiuch - nie ma o czym mówić. Coś się wypaliło. On wrócił do starego - luźnego trybu życia, i już nie powinnam w to ingerować. Łączy Nas w jakiś sposób dziecko, ale to chyba już na tyle.
3mam kciuki, żeby jednak się coś zmieniło na lepsze