reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam! Ja się nie będę rozpisywać bo będę zbierać się spać no bo jutro zaczyna się maraton z maturą więc zbieram się spać już od rana mnie brzuch boli to jutro to chyba padnę boje się tego polskiego, najlepiej to bym go pomineła i np. 2 razy matme pisała. Trzymam kciuki za resztę maturzystek ;-)

reklama
Witam. U nas majowy weekend w miarę udany. W niedzielę po obiedzie sobie zrobiliśmy wypad na rowerach a wczoraj odwiedziliśmy moja koleżankę która ma dzieci w wieku moich.
KASIUCH Współczuję że musieliście w szpitalu leżeć. Ale dobrze że już po wszystkim.
MAGDA cO ZA ludzie że nawet w pracy trzeba się bać o swoje rzeczy.
KINGUSIA Śliczna ta Twoja mała. No i dobrze że rewelacje brzuszkowe już minęły.

A MATURZYSTKOM ŻYCZĘ POWODZENIA.

POWODZENIA MATURZYŚCI!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!
Hej Kochane u nas weekend majowy taki sobie mógłby być lepszy gdyby nie pogoda :((((

cześć dziewczyny:)
jej rok temu pisałam mature... Boże ale ten czas leci:) u nas weekend majowy super dwa dni grillowania, a wczoraj leniuchowanie w domku, bo padało, ale i tak fajnie bo G. miał wolne:)
miłego dzionka lecimy na spacerek:)

Witam! Już jedna matura za mną teraz to już z górki;-) nie była najgorsza, jedna z prostszych z tych co pisałam teraz trzeba się tylko modlić żeby w klucz się wstrzelić;-)

Piszecie tak o weekendach majowych u mnie beznadziejny ja musiałam się uczyć a Miki się przeziębił więc nic ciekawego.

Witam! Już jedna matura za mną teraz to już z górki;-) nie była najgorsza, jedna z prostszych z tych co pisałam teraz trzeba się tylko modlić żeby w klucz się wstrzelić;-)

Piszecie tak o weekendach majowych u mnie beznadziejny ja musiałam się uczyć a Miki się przeziębił więc nic ciekawego.

To sie ciesze ze nie było tak źle :)))) Masz racje najgorszy początek potem to juz leci jakoś :))) Powodzenia jeszcze raz :*

U mnie weekend to taki normalny, ja siedzialam w domu i sobie leniuchowalam a moj P norbil jakies poprawki na nowym mieszkanku, podwieszane sufity i takie tam... No i tyle. Wczoraj calu dzien spedzilismy powiedzmy na lozeczku objeci w swym ramionach i tyle:) A teraz tydz sie nie widzimy :( ehhh a ja juz tesknie jak cholera;(

reklama
No jutro matma na maturze :-p ja naszczescie nie pisałam jej bo na bank bym nie zdała :-D a to już 2 lata temu było jak zdawałam :szok: czas leci jak szalony.
No i wogóle dopiero co był pażdziernik, pierwsze USG , 5tc... a tu już 36tc :-D :-) no nie nadązam za tym wszystkim...
Ostatnio mój brzuch nabiera dziwnych kształtów :-D Mały tak sie wierci ze czasem mam górke z prawej strony, albo nad pępkiem :-D no łobuz mały;-)
No i ta jego czkawka :-D he he he
W naszym pokoju lózeczko już stoi przygotowane, w tą niedziele jedziemy na ostatnie zakupy do wyprawki i pakuje sie do szpitala ;-)
No i wreszcie mój synek juz rozumie kto jest w brzuszku, i ładnie pokazuje, i wogóle... ;-) Hania sie tez doczekac nie może braciszka :-D
Powodzenia na reszcie egz. maturalnych ;-)

Do góry