reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasie moja przyszła bratowa .. jeśli nią zostanie też zdawała aż 5 razy :/ raz poszło źle bo ktoś jej wybiegł na pasy , drugi raz bo niby wjechała na pas biały itd itd a wcale tego nie robiła tylko egzaminator musiał sobie wybrac jakiś durny argument .. i tak biedna musiała dać 600zł na poprawki tak sądze :/ także głowa do góry będzie dobrze i wkońcu zdasz:* ja też muszę iść na prawko hehe bo mają znowu być zmiany na gorsze:/

reklama
Ja mialam identycznie
Na poczatku bylo ciezko, wciaz balam sie, ze cos zacznie sie dziac i nie bede potrafila dac sobie rady, lub po prostu nie dam rady ze zmeczenia
A teraz wiem juz, ze poradzilabym sobie w kazdej sytuacji ;)
Z dnia na dzien dzidzia je coraz regularniej, zaczyna wiecej spac w nocy, jest coraz mniej kupek wiec nie trzeba co chwila zmieniac pampersa, pomału poznajesz swoje dziecko i zaczynacie razem zyc jednym rytmem
Po pewnym czasie dziecko potrafi zajac sie przez chwile samo soba a Ty masz czas dla siebie
Glowa do gory, czas dziala na Twoja korzysc :)

hej Mamuśki :-)
witam również nowe :tak:i zachęcam do stworzenia suwaczków:-p
co do prawa jazdy to ja już po kursie jestem zapłaciłam za teorię a za egzamin jeszcze nie bo mi wtedy termin ustali a ja chyba gotowa nie jestem :-p tzn jakoś mi nie po drodzę :-p wiem musze się zmobilizować ale jakoś nie mam nastroju na testy i stres :dry: ale przed urodzeniem Alexa muszę ehh ... wy chociaz próbujecie :laugh2:hehe

a jak wasz dzień?
shiva jaka kruszyna fajna :rofl2:

boję się warzyw modyfikowanych genetycznie, ale to chyba maja tylko w fastfoodach?
modyfikowane jest teraz prawie wszystko poza jedzeniem ze słoiczków dla dzieci czytałam ostatnio trochę artykułów medycznych więc spokojnie a w którym jesteś tygodniu? ja do teraz nie wiem czasem co z lodówki wyjąć a na restauracje muszę mieć smak wiec sie nie zmuszaj ale jak chcesz to idź :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! Ja już dzisiaj zakończyłam edukacje w liceum, dostałam z powrotem wszystkie papiery i tylko za tydzień zakończenie i zostaje zdać maturę :-p Uczelnie też wybrałam i załatwiam już wszystko bo do 30 kwietnia nie biorą za wpisowe a 400 zł drogą nie chodzi;-) Co do egzaminatorów to mam inne zdanie uważam, że jak oblewają to znaczy, że mieli powód bo jak by tak na wszytko oko przymykali to by same wypadki były na drodze a zresztą oni wszytko mają dokładnie określone i nikogo oblanie nic im nie da bo mają stała pensje, oczywiście to tylko moje zdanie;-)

OO Malwine wspominacie podejrzewam, że od temtego czasu to już 3 dzieci urodziła;-):-p

Elizka ja np. z tego powodu nie pożyczam od rodziców pieniędzy bo by się zachowali tak jak twoi jak ich poprosiłaś żeby Cię podwieźli tak by nagadali, że by mi się już odechciało. Trzymaj się mocno a ja już się nie mogę pierwszych zdjęć malucha doczekać:-)

Ashera współczuję maluchowi, biedny znowu chory.

aniolek Witaj!

shiva chyba idealnie to streściłaś. W końcu maluch to mały człowieczek i jak każdego człowieka trzeba go poznać a potem to już z górki;-)

kolia a jak tam Mikołaj?
wczoraj była u mnie klientka ma córkę i powiedziała że nie za bardzo lubi wracać do domu woli dużo pracować. Dała mi do zrozumienia że skoro wszyscy zajmują się małą to ona jest zbędna ... poza tym nie czuje instynktu macierzyńskiego. Zdziwiłam się ale chyba tak jest faktycznie co gorsza mała to czuje i specjalnie chętna do mamy nie jest, byłam w szoku

dzisiaj idziemy na badania prenatalne te w 20tc :D chyba nie będą mnie kłuć :( ostatnio źle to znoszę

Witam.
ELIZKA Fajny brzusio. A rodzicami się nie przejmuj.
Witam nowe mamusie :-).
ASHEARA Zdrówka dla Damianka. Oby szybko mu przeszło.
KASIE Jak teraz się nie udało to za kolejnym razem powinno się udać. :-)
czytałam i czytałam co tam pisałyscie i zapomniałam,

WItam wszystkich, jestem tutaj nowa. Mloda przyszla mama 18 letnia :) nasza coronia urodzi sie na przelomie lipca/sierpnia :)
Witam ciepluteńko :* Polecam zrobienie sobie suwaczka :) Wtedy ebdziemy mogły razem z Tobą śledzić jak sie rozwija Twoje maleństwo:)

oblałam a raczej mnie oblał jeździłam na mieście 4 min choć już po 20 miałam wykonane wszystkie zadania zwiedziłam wszystkie dziury zjechałam na ośrodek a on do mnie że było za dużo błędów i wynik jest negatywny a błędy oczywiście naciągnął np za dużo samochodów przepuściłam na skrzyżowaniu wszystko mi się wali:(
Oj głowa do góry kochana, jak nie tym razem to napewno następnym Ci się uda :0

kasie będzie dobrze na pewno zdasz! Oni chcą tylko na tym zarobić. Moje koleżanki też tyle razy już podchodziły i nic. Nie poddawaj się to najważniejsze

A co do mnie to ja też jestem nową mamusią tutaj ;)
Witam nową mamusię:* Także zachęcam do zrobienia suwaczka :)

boję się warzyw modyfikowanych genetycznie, ale to chyba maja tylko w fastfoodach?

niestety to juz wszedzie jest, ale wydaje mi sie ze poprostu sa bardziej swieze te potrafy niz np w fastfoodach, wiec jezeli masz ochote na restauracje to idz ale wybierz jakas dobra :) i zycze smacznego :*

:-)Witajcie mamuśki:-)
Sorko ze nie pisałam ostatnio czasu brak,teraz mam załatwień ze ślubem ze na nic czasu nie mam:no::no::-(

U mnie wszystko dobrze:-) maleństwo odczuwam już coraz częściej i są to mocniejsze ruchy:-p:laugh2:Jestem szczęśliwa bardzo z tego powodu ale smutna z jednej strony:-(5 czerwca mam ślub , będę już taka wielka z moim brzuszkiem i w ogóle sexy nie będę wyglądać:(:-(
ech...

W Bielsku piękna pogoda ale zimno brrr...16 stopni ale wiatr taki zimny ze ho ho:dry:

oczekuje na nauczyciela z informatyki ale sie coś spóźnia:crazy:

reklama
Ciesze sie bardzo ze Twój książe już coraz bardziej pokazauje mamusi ze jest :)
No no gratuluje kochana ślubu :) Dla swojego przyszłego męża zawsze bedziesz sexi :) A bierzecie slub koscielny czy cywilny??
Hehe to czekaj czekaj i ucz sie pilnie kochana :*

Do góry