reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ashera czyli dobrze napisałam:-p bo ona przeciez miała brzuch ale " nie koniecznie ciazowy:-p" o to mi dokładnie chodziło ze nie była w ciazy ale brzuszek oczywiscie miała:-)
Violett moze jej sie nudzilo:-)
Anetka Zuzka super zasuwa:-) eh pomyslec ze nasze dzieci maja juz prawie roczek

reklama
Anetka- Gratki dla Zuzi:) Super już zasuwa. Adaś dalej na etapie trzymam się mebli jedną ręką. On jest taki ostrożny jeśli chodzi o chodzenie.
Dziś kończy 10 miesięcy. Boże jak to zleciało. Niedługo będe go pewnie gonić jak Wy swoje dzieciaczki.

A co do brzuszków. Ale u mnie w 15 tyg było widac sporą różnicę. Miałam wydatny maleńki brzuszek.A potem chwilę był w miejscu. Od 25 tyg rósł ogromnie. Byłam wielgachna. Wyglądałam jakbym miała bliźniaki. A tylko mój 4 kilowy Adasik tam siedział.

Asheara- współczuje. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Damianka.

lenka ja chyba tez gdzies tak zaczełam dopiero rosnąc pamietam, ze jeszcze na studniówce nikt nie wiedział, a już potem były ferie a w połowie lutego jak przyszłam do szkoły to wszystki szczeki opadły:-p tak mi przez 2 tyg brzuch urósł wczesniej utyłam trochę ale nie było za bardzo widac. No to Adas jak Kacper ale moze wczesniej sie pusci i zacznie chodzic:-) bo mój to panikarz
Violett nie tylko ty nie wiesz po co:-)

hejka

U nas wszystko oki. Oj ciężko sie robi... :dry: jeszcze z 6tyg i mały bedzie z nami :szok: ten czas za szybko leci:dry: Brzuszek już nieźle przeszkadza, mały kopie, wierci sie i uciska na rożne narządy...

Dziewczyny fajne malutkie"ledwo widoczne" brzuszki juz macie :tak: ;-)

Pogoda do d**y... juz mogło by byc naprade cieplo... u mnie tylko 7 stopni na dworze :szok:

Kasie wspolczuję przężyć... rodzice napewno kiedys zrozumieja co Tobie zrobili takim zachowaniem ale pewnie bedzie juz za poźno... sie okaze....

Sochi ja uważam ze dobrze zrobilas przebaczając mężowi... ;-) Każdemu należy sie druga szansa, ważne by on ją dobrze wykorzystał :tak:

No to i ja wstawię wam moj brzuszek. mój 34tc ;-)

Załączniki

• DSC00978.JPG
    DSC00978.JPG
    38,5 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00977.JPG
    DSC00977.JPG
    13,6 KB · Wyświetleń: 30
umi a no już niedługo roczek. A pamiętam jak czekałam na poród i pamiętam, że byłam pewna, że Ty i dorom miałyście termin przede mną, dorom urodziła wcześniej a Ty jednak 2 dni później ;-);-)

lenka już 10 miesięcy?! no proszę jaki duży chłopak już z Adasia! Ale ten czas zasuwa :-p nie obejrzysz się a Adaś będzie już biegał :tak:

elizka u mnie też tylko 7 stopni :sorry2::dry: A brzuszek śliczny :tak::-)

anetka ja to w ogóle sie opóźniłam ze szok:-p jakby nie zrządzenie losu mały do teraz by siedział w brzuchu:-p
elizka Brzuszek cudo:-) uwielbiam patrzec na brzuszki ale jakos do swojego mi sie nie tęskni:-p

dzięki dziewczyny teraz to on rośnie do przodu jakoś... no i niestety boczki mi zaczely rosnąć a ich najgorzej sie pozbyc :dry:

U mnie to właśnie śnieg padał :szok: w domu sie zimno zaczyna robić... trzeba bedzie dziś o wiele wczesniej napalić...
Ale mały sie wierci teraz... chyba mu moja pozycja nie pasuje :-D

reklama
Do góry