Liza
Fanka BB :)
a to zmienia postać rzeczy, ja narazie tylko o tym czytam trochę się boję ze Alex będzie urwisem i nie da mi spać w nocy ale to się zobaczy narazie czekam na mocniejsze kopniaki, dziewczyny w innym temacie polecały coś słodkiego i pouciskanie brzuszka ale boje się ze mu jakąś krzywdę zrobię
Nie uciska sie brzucha, tylko lekko puka... ;-) Ale teraz w tym tyg ciąży nie ma chyba takiej potrzeby by to robic bo maluch jest jeszcze mały i nie bedzie "odpowiadał" zawsze, i po co sie stresowac..? ;-) Jak juz bedzie mocno kopał koło 23-25tc to wtedy już możesz do niego "pukac" lekko.
clio mi siara sie pokazała koło 25tc. a potem cisza. a w poprzednich to przed samym porodem sie pokazała takze jesli Ci nie leci to sie nie przejmuj bo to indywidualna sprawa kazdej kobiety a nawet kazdej ciąży ;-)
No i witam sie z rana. Pogoda jest w miare, ja własnie zjadłam sniadanie, zaraz wyjde z dzieciakami na dwór, pranie rozwiesze... no i zaraz juz bedzie poludnie... Weekend... wcale go nie czuję... :-) jedynie coraz szybciej ten czas leci i juz w poniedziałek 34tc sie zacznie
Choroba jeszcze sie mnie i daniela trzyma ale juz jest o 100% lepiej ;-)
Dobra później do was moze zajrze jeszcze. :*