reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
pati jakie znowu grube??? pucołowate:-p śliczny:-)
Kasiuch moze skok rozwojowy:-) a ma jakis katarek ze podejrzewasz preziebienie?
elizka sliczne zdjecia i z brzuszkiem ci do twarzy:-)
Lenka widze że Adas tez zaczą w 9 miesiacu marsze:-) Ani sie obejrzysz a bedzie biegał:-). A co do zabków to mój gorzej własnie górne zeby przechodzi nie wiem czemu

no ladnie mnie czytacie....:(
no maly jset przeziebiony bo bylismy we wtorek u pediatry, i mamy 2 syropky, septolux i rutinoscorbin:(

Elizka a jakoś nie moge wbić sie w temat, tyle piszecie, nie jestem w stanie odpisać ani nawet przeczytać wszystkiego, ze wzgledu na to ze nie moge wchodzic na internet za czesto bo w domu powoli zaczynaja sie wojny..
Tata we wnuku zakochany ale juz mi zaczyna wypominac... I "nielegalnie" wchodze na internet na chwile. Juz wczoraj uslyszalam tekst ze mam sie wziąść do roboty bo mnie przestanie utrzymywac ;/
Dla niego to ze pracuje przy dziecku 24 godziny, sprzatam ,gotuje, wychodze z psem, i z malym na spacery.. I ze spie tylko po 5 godzin dziennie to jest nic..
Faceci wogole nie rozumieją jak ciezko tak naprawde jest przy dziecku. tzn dziecko same w sobie nie, ale do tego jak sobie moj tata codziennie życzy obiady na godzine 13, codziennie musze odkurzyc, pozmywać... poprasować malego rzeczy, poprac... On nie rozumie ze jestem uzalezniona od dziecka i jak bedzie plakac, czy chciec jesc, to nie moge dziecka zostawić i mu ugotować obiadku na czas!

a Michaś ja nie wiem.. Kupiłam ciuszków mnóstwo na 0-3 i 3-6 mies. Kupiłam nawet do 74 rozmiaru.. Najlepsze jest to ze w 0-3 ciuszki juz sie nie miesci! Na rozmiar 62 to ledwo! te 3-6 miesiecy są dobre! Ja nie wiem, on ma miesiac! a juz 5cm urósł?! Malo tego ciuszki na wage np 5 kg ledwo sie miesci w nie... W gondolce jeszcze maks miesiac, dwa sie bedzie miescic...Juz taki duży jest...

Nie bede pislaa teraz nokow bo nie bede wraca :)
dzieciatko twoje kochana smiga slicznie :) Mozesz byc dumna z Kacperka

Chyba do Kasiuch trzymam kciuki by niunia wyzdrowiala jak najszybciej :)

Hmmm tyle piszecie ze juz samam nie moge sie wkrecic.
Wiec uciekam. Nie bedzie mnie caly weekend wiec w niedziele bede miala do czytania :)
Buziak:*
Milego weekendu kochane :*

Witam wieczorne mamusie;-)
Ja właśnie wróciłam z zakupów:-D:-D
Mój szkrab cały czas sie porusza czucie jest takie jak by sie wyciągał i dawał do zrozumienia ze ma mało miejsca :-p:-pŁobuz jeden:) Mój M na studiach siedzi do 21 masakra szczerze mu współczuje.
a wy jak tam ? czytałam wasze wpisy ale masakryczne dużo ich jest więc nie nadążam odp:no::no:

Mam takie nietypowe pytanie czy z waszych brodawek wycieka jakaś biaława substancja??Martwi mnie to...:-:)-(

jeszcze jestem :)
Oj ja tez nie nadazam odpisywac dziewczynki tak szybko pisza :)
Mysia618 to nie jest nietypowe pytanie wkoncu po to jest forum zeby sie pytac jak czegos sie nie wie :) Niestety ja Ci nie pomoge bo to moja pierwsza ciaza i sama nie wiem co jest normalne a co nie... A ja tez mam pytanko, a mianowicie dzisiaj caly dzien boli mnie podbrzusze tak jakby na okres czy to normalne?? Czy mam sie obawiac?? prosze o szybka odpowiedz bo spadam za chwile:*

Mysia hmm to jest tak zwana siara ... nie masz powodu do zmartwien bo to normalne :) kobitkom w ciazy wlasnie wycieka taka siara zapowiadajaca laktacje :)- :) mozesz rowniez poczytac o tym w internecie to dowiesz sie wiecej :) :sorry:

reklama
Witajcie mamusie;-);-)Jestem Ola,z Bielska-Białej mam 17,5 lat:-p:-pwe wrześniu kończe 18lat:)
we wrześniu bedę szczęśliwą mamusią mojego synka:-D:-D:-DI ja tu chyba najmłodsza:):)

Do góry