reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

matosia A z małą radzimy sobie dobrze... Jak na razie jest w miare grzeczna ,śpi, je i bawi się. Poza tym rewelacyjnie się uśmiecha , jest po prostu urocza ;) Kiedy się obudzi do karmienia trochę się z nią pobawię ale potem potrafi grzecznie przeleżeć w łóżeczku a ja mam czas na obowiązki.A z teściami bywa różnie..Życie pod jednym dachem z wieloma osobami jest trudne.Zdarza się często że mamy odmienne zdania...ale staram się wypuszczać wszystko drugim uchem i żyć po swojemu ;P
Violett Dzięki ;)
Czas szybko Ci przeleci juz niedługo a będziesz miała bobasa na rękach.Pamiętam jak ja niedawno rejestrowałam się na BB i byłam na pierwszej wizycie u gin.
anetka551 Milenka je cały czas piersią.Od początku musiałam odciągać mleko bo było dużo pokarmu. Puki co wolę karmić ją piersią ponieważ mleko matki jest ponoć niezastąpione i najzdrowsze a poza tym czuję się z tym dobrze. Nie trzeba przygotowywać mleka modyfikowanego tylko w każdej chwili w dzień i w nocy wystarczy przystawić dziecko do piersi i z głowy. ;) A z teściową raz bywa tak a raz tak. Staram się być obojętna wobec niej i wypuszczać drugim uchem gdy coś powie głupiego.

reklama
Hej Mamuśki :-)
Będę miała Synusia :rofl2: tak się cieszę :-D waży 300g ma ok 17cm rozwija się prawidłowo :tak: widziałam nawet jak łyka wody płodowe moje maleńkie cudeńko:rofl2:

AgyuśZakochana Cudna mała dawno cie nie było:-)
AgaCC O ty z Rzeszowa jesteś uczysz się? Bo ja rodowita pod rzeszowianka jestem;-p

umi a ty mieszkasz tam dalej? moi rodzice w Podkarpaciu są zakochani Bieszczady ich oczarowały lata temu i siedzą tam teraz od marca do października :confused2: i tyle ich widzę ehh ale klimat cudowny

zdjecia super i te oczy one czarują i czarują

kochana, co do meza to bardzo ci wspolczuje,sciskam Cie mocno!
a co do passera i lezenia, sluchaj bedzie dobrze, ja tez musialam lezec w ciazy (chociaz niezbyt sie stosowalam do zalecen lekarza, bo ja nie potrafie plackiem lezec)zalozenie go jest dla Waszego dobra,a bierzesz jakies tabletki rozkurczowe typu nospa? ja bralam przez polowe ciazy tyle lekow ze chyba przez cale zycie tylu nie zjadlam!..

Wiem wiem ze bedzie dobrze Musi!!! tak biore "garsc" lekow...

[AguśZakochana-piekna cora....:szok:
Witajcie mamuski:**;-);-)
zaczne od dobrych nowin a więc:
Hbs mam ujemny czyli PRAWIDŁOWY a z tego bardzo sie ciesze:-p;-);-)
Przyznali mi nauczanie indywidualne:)) Hurra!!:happy::happy:

a teraz smutne wiadomości:-:)-:)-(
:szok:jak zobaczyłam wyniki mojej krwi to sie przestraszyłam byłam u lekarza i mam głęboką anemie:(:)-:)-(Dostałam lekarstwa :(
-cały dzień jest mi słabo i kręci mi sie w głowie ;(
-Boli mnie podbrzusze i kłuje naprawde jestem już wykończona:(((

A jak Wy moje kochane mamuśki sie czujecie??

to dobrze...a Anemia ci przejdzie zapewne....tylko trzeba sie oszczedzac...

Hej Mamuśki :-)
Będę miała Synusia :rofl2: tak się cieszę :-D waży 300g ma ok 17cm rozwija się prawidłowo :tak: widziałam nawet jak łyka wody płodowe moje maleńkie cudeńko:rofl2:

Bravooo!!!!!!!!! ze bedzie sybcio...Imie jakie???

Dziekuje Kochane za wsparcie!!!!

moze opisze to tak...

TA Pani zadzwonila i mi to powiedzila Mysle ze ja to wzielo za serce ze ejstemw ciazy...bo moj maz nie powiedzila jej ze jestem w ciazy:angry: a pozniej jak sie uspokilam to zapytalm go czy mnie zdradza..i do kiedy....i Naprwde sie przyznam za 1 raz!! powiedzila TAk od 3 miesiecy...:wściekła/y::wściekła/y: wtedy go spakowalam i powiedzilam wynos sie...i poszedl..do rodzicow...a ja do swoich nastepnego dnia....

narazie Z nim nie agdalam od tego czasu czyli od tygodnia....

Pisze mi eski dzowni- ja nie odpisuje ani nie odberam tela...bo niecche musze to poukaldac Wiem ze ejstem w ciazy wiem ze nosze Jego dziecko w sobie...i wiem ze dla dobra dziecka lepiej by bylo zebysmy byli razem ale nie wiem czy JA tak porafie...Nie wiem.....

Wiecie Ja sie zasnawilam jak On tak mogl mial mnie nie jestem za piekna ale zawsze byla oddana jemu razem przezylismy smierc naszego Aniolka razem wszytsko do Dawna....a teraz to Leglo w Gruzach...eheh(az rycze to piszac):(:(

Sochi imię wybierał mój B i będzie Alex :rofl2: mnie się bardzo podoba ważne ze zdrowy :-D

Ten twój facet to teraz zrozumie co traci a wygląd to przecież nie wszystko liczy sie charakter i jakie masz podejście do życia ważniejsze jest mieć o czym gadać niż tylko na siebie patrzeć :tak: poza tym musisz to poukładać bo obaw możesz mieć wiele niestety są jedynie 2 opcje albo sie opamięta i zrozumie co straci albo jest opcja że może to zrobić znowu jak za szybko sie zapomni :sorry: musisz być dzielna dla maluszka :tak: teraz to jest najważniejsza osoba w Twoim życiu a powiedz jak rodzice? Twoi i czy teściowie moze dzwonili?

clio nadal mieszkam na Podkarpaciu ale od 4 lat w Debicy:-) jednak rzeszów eh tam sie wychowałam podstawówka gimnazjum mam sentyment do tego miasta a co do Bieszczad kocham szczególnie Soline, Bóbrke Ustrzyki eh wszystko tam kocham:-) ale dawno niestety nie bylam
Sochi ja sie tobie wcale nie dziwie nie wiem czy bym wybaczyła zdrade nawet ze wzgledu na dziecko

matosia : Jejciu Ania.... no teraz dopiero się zorientowałam jak zobaczyłam na suwaczku imie " Tosia " :) . a jak juz napisałaś że pewnie mam urodziny w sylwestra to juz wiadomo o kogo chodzi ;) odezwe się na naszej-klasie bo nie będziemy tu forum zaśmiecać ;)

Sochi podziwiam Cie.. Nparawde.. Ja to bym sie nawet nie zastanawiala nad tym czy wybaczyc mezowi czy nie.. Jak on w ogole mogl zdradzic żonę i dotego w ciazy.. to sie nie miesci w glowie..
Ja juz taki typ, ze trudno mi wybaczyc bylo takie cos..
Badz silna dla Letycji:-) to sie teraz liczy najbardziej :-)

reklama
Witam Mamuśki:):-)
Ja właśnie po śniadanku:-D
JAk się czujecie?? u mnie w Bielsku masakryczna pogoda zimno, szaro,no i deszcz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem na zwolnieniu lekarskim :-) Dostałam wczoraj indywidualne i bardzo sie z tego ciesze,przynajmniej nie bede sie w szkole denerwować i wysłuchiwać głupich pod tekstów:wściekła/y::wściekła/y:reszta mnie nie interesuje,jestem szczęśliwa z moim a maleństwo juz coraz bardziej daje znać nam o sobie:))):happy::happy::happy:

a Wy jak sie czujecie??

Do góry