reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Na innych wątkach to pisałam pół roku temu bo staralismy się właśnie z moim byłym facetem o dziecko i po prostu nie wyszło. A teraz to akurat nie z nim i nie planowane :)
Ale dzieki za pomoc myślę że dam rade
Powodzenia

Asheara- niektórzy faceci myślą że ojcostwo kończy się na poczęciu.
Powiedziałam mu że to juz na 100% pewne to stwierdził że mało go to interesuje a i tak jedzie do Anglii więc mogę go ścigać ile chce :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
powiem ci ze mam różne smaki ale w efekcie końcowym nie decyduje się na nic :-p zjadam kisiel z sucharkami i jest ok :sorry2: ale żurek to było to o czym marzyłam przez cały tydzień :-D a kruszynie smakuje bo rośnie i rośnie staram sie nie przejadać ale uzupełniać małym co nieco

edyta_lodz tak jakoś drzemkowo i ten padający śnieg wpędza mnie w lekką depresje :dry: ale co tam a tobie jak mija dzień? a cicho faktycznie bardzo

a u mnie jakoś tak nijak... cały dzień jestem rozdrażniona... Mała ma (mam nadzieję) leniwy dzień... cały brzuch mam twardy jak kamień... ;/ i w ogóle jakoś źle się czuję...

Ajj... ale mnie boli w krzyżu.. ^^

Mój D. napisał, że NAS kocha :D więc chyba już to do niego dotarło.. Pogoda straszna.. nic mi sie nie chce..

Planowanie ciazy w tym wieku? hmm.. gdyby nie to, że mój D. jest juz po studiach i ma dobrą prace, nie odważylibysmy się na "wpadkę kontrolowaną" :)

reklama
hehe :D gratuluje
Ja z moim D. mieszkam zaledwie miesiac.. ślub w maju...
Moi rodzice są super, więc nie ma problemu.. moja mama jest w 16 tc :D wiec bedzie dwoch bobasow w domu.. :)
Bo ja dopiero przed matura.. chcialam isc od razu na studia (fizyka) bez żadnej przerwy.. ale słyszałam coś o indywidualnej organizaji studiów, co to takiego, wiesz moze?

Do góry