reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Na innych wątkach to pisałam pół roku temu bo staralismy się właśnie z moim byłym facetem o dziecko i po prostu nie wyszło. A teraz to akurat nie z nim i nie planowane :)
Ale dzieki za pomoc myślę że dam rade
Powodzenia

Asheara- niektórzy faceci myślą że ojcostwo kończy się na poczęciu.
Powiedziałam mu że to juz na 100% pewne to stwierdził że mało go to interesuje a i tak jedzie do Anglii więc mogę go ścigać ile chce :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
powiem ci ze mam różne smaki ale w efekcie końcowym nie decyduje się na nic :-p zjadam kisiel z sucharkami i jest ok :sorry2: ale żurek to było to o czym marzyłam przez cały tydzień :-D a kruszynie smakuje bo rośnie i rośnie staram sie nie przejadać ale uzupełniać małym co nieco

edyta_lodz tak jakoś drzemkowo i ten padający śnieg wpędza mnie w lekką depresje :dry: ale co tam a tobie jak mija dzień? a cicho faktycznie bardzo

a u mnie jakoś tak nijak... cały dzień jestem rozdrażniona... Mała ma (mam nadzieję) leniwy dzień... cały brzuch mam twardy jak kamień... ;/ i w ogóle jakoś źle się czuję...

Ajj... ale mnie boli w krzyżu.. ^^

Mój D. napisał, że NAS kocha :D więc chyba już to do niego dotarło.. Pogoda straszna.. nic mi sie nie chce..

Planowanie ciazy w tym wieku? hmm.. gdyby nie to, że mój D. jest juz po studiach i ma dobrą prace, nie odważylibysmy się na "wpadkę kontrolowaną" :)

reklama
hehe :D gratuluje
Ja z moim D. mieszkam zaledwie miesiac.. ślub w maju...
Moi rodzice są super, więc nie ma problemu.. moja mama jest w 16 tc :D wiec bedzie dwoch bobasow w domu.. :)
Bo ja dopiero przed matura.. chcialam isc od razu na studia (fizyka) bez żadnej przerwy.. ale słyszałam coś o indywidualnej organizaji studiów, co to takiego, wiesz moze?

Do góry