reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny!
Jestem nowa w tym temacie wiec na początek się przedstawię
Mam na imię Asia i jeszcze 19 lat a w moim brzuszku zamieszkał maluszek
To dopiero początek ale mam problem i myślałam że może mi pomożecie.
Ojciec mojego dziecka w ogóle się mną nie interesuje, jak powiedziałam mu że podejrzewam ciążę (wpadka) najpierw chciał informacji po teście a jak powiedziałam, że to i tak nic nie zmieni i że do niego nie wrócę to ma nas gdzieś:( Nie wiem czy mu mówić i tak nie chce żeby moje maleństwo miało takiego ojca co myślicie?
Pozdrawiam wszystkie!!;***

O ruszyło sie nieznacznie
agniesiaa hmmm ja zabkowałam póxno i było dosłownie bez żadnych objawów, ale ciekawe to co piszesz bo szczerze mówiac wiekszosc dzieci które znam zabkuj a od 4-5 miesiaca i cierpia katusze. tak jak piszesz wszystko zalezy od dziecka mój niestety nie odziedziczył bezbolesnego ząbkowania ani po mamusi ani po tatusiu:-p

edit
Asia90
witaj. Co do twojej sytuacji to wg mnie musisz niestety sama podjac decyzje ale napisze tak bycie samotna matką jest ciezkie, a twojemu maluszkowi alimenty sie naleza z drugiej strony musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy ten chłopak bedzie kochał malenstwo. Poza tym o czym ty mu chcesz mówic przeciez powiedziałas ze jestes w ciazy a on zarzadał potwierdzenia z testu, ty sie nie zgodziłas ale wypełniłas swoją powinnosc i go poinformowałaś wiec wie nie wiem co mu jeszcze chcesz powiedziec, a skoro wiesz ze z nim nie bedziesz to najwyzej informuj go o stanie ciazy jesli wyrazi taką chec jesli nie to sorry gówniarz i tyle

Ostatnia edycja:
Umi2 powiedziałam mu ze to moje podejrzenia bo nie miałam miesiączki i dziwnie się czułam. Niestety ale nigdy nie mogliśmy się dogadać. Mój były chłopak z którym byłam przedtem chce mi pomóc i nawet razem ze mną wychowywać maleństwo. Nie wiem czy to dobry pomysł jak zareagują na to i moi i jego rodzice:( boję się że będę się czuła nieswojo. Dodam że odnowiłam z nim kontakty zanim dowiedziałam się o dziecku. Myślałam że moje życie się w końcu poukłada, a ono coraz bardziej się komplikuję. Ale nie usunę mojego maleństwa choćbym miała je wychowywać sama

Zerwałam z nim zanim się dowiedziałam o maleństwie dlatego, ze miał mnie totalnie gdzieś. Byłam dla niego rzeczą. Poniewierał mną jak chciał aż tego nie zniosłam. Mówiąc mu o podejrzeniach usłyszałam "gnij sobie razem z tym bachorem". Wszystko dlatego, że nie chciała być niewolnicą.

Hej Mamuśki :-)
trochę mnie tu nie było ale odkąd wróciłam do pracy wychodzę rano i jak wracam to odrazu zasypiam :baffled:ale mam sporo klientek więc jest super:cool2:
też myślałam ze zobaczę już zdjęcia maluchów od Kingusi i artystki a one nas w niepewności trzymają :cool2:
Ja tzn My jesteśmy po usg 2D i powiem wam że w szoku byłam jak zobaczyłam tą Nasza kruszynkę taką rozwiniętą i ruchliwą ma 7,5 cm i wszystko jest OK :-D mam całą sesje ale zamieszczę ok poniedziałku. Serduszko biło regularnie i już jestem spokojniejsza :tak:
Niestety faceci to dziwne stworzenia często nie rozumiją naszych oczekiwań i potrzeb i trzeba ich popchnąć w odpowiednim kierunku Asiaa90 mam podobne zdanie jak agnesiaa nie odpuść temu cwaniaczkowi pokaż mu że jesteś kobietą która sobie poradzi bez jego Ego :cool2:
ależ ja sie za wami stęskniłam będę pisała częściej ostatnio teściowa okupowała laptopa :dry: bo cyfra jej nawalała :wściekła/y:

heej ja tu czegos nie rozumiem ASIAA90 hm nam piszesz ze najprawdopodobniej w ciazy ok ze nie jestes z tym facet hm a na innych watkach piszesz ze staracie sie < ty z twoim mezczyzna> o dziecko ... a jeszcze napisalas ze to wpadka :zdziwinie: no ale mniejsza z tym nie wiem ktore prawda ktore nie ^^ ale jezeli jestes i nie jestes z tym facetem to tak jak mowia dziewczyny a do alimentow paragony paragonami ale faktury ^^

reklama
aLoooszka! :)

Rany, żadnych wieści od kingusi i artystki.. hmm myśle że kingusia juz urodziła:D a co do artystki to nie wiem.. :nerd:

U mnie wszystko sie poprzewracało :D Jak powiedziałam mojemu D. że znowu zostanie tatą, to nie uwierzył.:confused: Później dopytywał się czy mówie prawde:D a później powiedział, że póki lekarz nie potwierdzi to ma mieszane uczucia.. :confused:
Mieszane uczucia:dry:

Tak więc w nastepnym tygodniu ide do lekarza.. ale zrobiłam juz chyba z milion testow..:-p To ci psikus:tak:

p.s Dziekuje Wam kochane za wszystkie gratulacje:* :-) Oby wszystko, tym razem, było dobrze...

Do góry