reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heja :)

kingusia trzyamy kciukasy :))

artystka biduloo musisz sie meczyc :( ale jeszcze troszke i bedzie po wszystkim :)) !

xixidixi moje najwieksze gratulacje !

Maagda Sto latek dla Lucji !!!! Buziakii w stopkiii :))

A u nas pogoda wspaniala sloneczko swiecii cieplutko Nadinka sie na dworku wysiedziala wczoraj i dzis :)
Trzymajcie za mnie kciukii jutro i pojutrze Jeszcze nie mowie za co bo niechce zapeszyc :) Ale trzymajcie :))

reklama
zdaje sie, ze nie ;/
kasie - jaki tenTwoj synek dlugiii i szczuply ;D
A jaka czupryna o_O ;]

a czy tu jakies kolezanki przypadkiem nie chcialy wpasc pogadac?

ale ja opozniona jestem!
KINGUSIA!powodzenia i trzymam kciuki, chociaz pewnie juz urodzilas:)!
Kasie- ale ten Twoj synek ma duzeeee oczy!!!;0

hm...a moj K. idzie dzis na flaszke z kolega...a ja zostaje sama i musze sama malego wykapac:/...
ale za to powiedzialam ze w weekend ja ide na pifko:p

Sochi Letycji to zadnej nie znam ale ladne imie a przemków znam sporo i tez mi sie podoba:-)

A dziekuje....Oby byla Letycja

Gratulacje!!!!! WIELKIE!!!!!!!!

ajcie:)

Kinga i Artystka trzymam Mocno kciuki....za rozwuj akcji...!!!! A dobrego porodu

ja u was nie bylam bo byla troszke czasu w szpitalu...byly pewne podjerzenia ale sie zmyjmyly naszczescie i jesy OKi teraz/..i oby do czerwca!!!

kingusia rozpakuj się w końcu, ile można czekać?! :-p

Asheara kogo masz na myśli ?? :-D:-D:-D:-D

Sochi do czerwca już niedaleko :tak: Oby wszystko było ok.

reklama
Ale zastój:szok::szok::szok: chyba wszyscy czekaja na kingusie i artystke:-p

agnesiaa Czytam czytamy poznajmy sie:-) widze ze mamy dzieci w podobnym wieku:-) moj jest troche młodszy:-) Pisz jak najczęściej:-)

Do góry