reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kasie Gratuluje
agniesia nie prawda ja słyszałam ze odwrotnie zreszta mój Kacper miał pierwszego zabka w 4 miesiacu a przezywa do tej pory zabkowanie koszmarnie a najgorsze były dwojki....

kasie A ja od jakiegos czasu myslałam ze ty asz 2 dzieci to zdjecie którre masz w sygnaturze to wyglada jakby twój syn miał 2 lata ile on mierzy w ogóle jest jakiś duży czy tylko takie wrazenie sprawia dorosłego 2 latka?

To twoj Michałek miał prawie tyle samo cm co mój Kacper mój był o 1 cm dłuzszy ale był ponad 1/2 kg ciezszy ale ci powiem ze leciutki jest w takim razie mój to zawsze klusek byl i jest

jest bardzo szczupły ale widocznie tak ma być robiłam mu badanie krwi i jest ok rozwija się prawidłowo je ładnie chyba po prostu ma taką przemianę materii zresztą ja całe życie miałam niedowagę mój mąż też więc co się dziecku dziwić

reklama
ha po kims to musi miec mój z kolei jest na twarzy pucolowaty, brzuszka nie ma a waga taka ze wszyscy sie dziwą jakim cudem on az tyle wazy... bo teraz stukneło mu 11 kg

Do góry