reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nam powiedział tak "co do płci nie chcę się wypowiadać żeby państwa nie sugerować"... jakoś niedługo (jeszcze w styczniu) chcemy iść na to usg 3D :p bo ja to ciągle myślę że może jednak coś być nie tak ;/ wiem że pewnie przewrażliwiona jestem... ale pójdziemy to sobie dokładnie popatrzymy (płacimy to wymagamy) :)

reklama
Witajcie My wczoraj na kontroli byliśmy nereczka i moczowód bez zmian a tak się nastawiłam na jakąś poprawę no ale co tam poczekam jeszcze

artystka tez miałam czasem takie obawy ale to mija czasem cos mnie dopada że mysle sobie co by to było gdyby Kacpra nie było, studia i takie tam a potem on nagle wyrywa mnie z zamyslenia swoim bu i usmiechem od ucha do ucha i nagle zapominam ze istnieje inny swiat, nie wyobrażam sobie zeby mogło go nie byc

Ja za to sie modliłam żeby młody nie był rudy jak sie urodzi bo ja mam włosy ciemne blond mój T czarne a młody....... rudy:-D no ale jak tylko mi go przynieśli to stwierdziłam że w rudym mu do twarzy i jest najpiekniejszy

Ashera Ty kujonie u mnie najlepsza ocena z chemi to 3 i wtedy kolega za mnie sprawdzian napisał bo ja jak pisałam to gora 2 punkty miałam:-D taka lewa jestme z chemi ale wszystkie inne przedmioty z wyjątkiem chemii i gegry szły mi dobrze :-p

A resztę musze nadrobić bo widzę stara gwardia dołączyła i ruch sie zrobił aż miło:tak:

edit : Przeleciałam was pobierznie
motylicaja co do listy tez uwazam za nie potrzebna poza tym ja nie oczekuje dziecka bo je mam:-p

Ostatnia edycja:
Witam
Oj i mnie tu dlugo nie bylo...pamietacie mnie jeszcze??? nie bede nadrabiac bo i tak nie uda mi sie tego wszystkiegho ogarnac, ale postaram sie byc na bierzaco

Faktycznie ruch sie zrobil ze az milo tylko gorzej nadrobic:-p ja zaraz do szkoly sie zbieram Misiu juz broi co robi nie wiem ale kto zrozumie co te maluchy w glowce maja:-p

Umi to wiedze ze jetest taka sama fanka chemi jak ja:-p
zionkby ja myslalam przez chwiel zeby do zlobka oddac ale znalezlismy siwetna i tania opiekuneke ale ja nie mialm przeciwskazan.

kolia pamietam w gimnazjum jak musiałam sie niezle naginastykować żeby z chemi mieć 3 bo gdybym miała 2 to bym paska nie miała:-D. Zdania od mojej wychowawczyni nie zapomne nigdy ( ona chemii uczyła) " Anka ja do tej pory nie wiem jak mozesz miec z fizyki i matematyki piątki jak ty z chemii stężenia procentowego nie umiesz wyliczyć":-D ale dała mi wtedy to 3 a stężenia do tej pory nie umiem bo nie potrafię wydedukować z zadania które to masa roztworu, a które masa substancji:-p. Ale teraz do zycia chemi mi nie potrzebna:-p.
madzik
;-)

chemia bleeee! wstyd mi to mówić, ale w liceum z ledwością miałam 2:confused: za to w gimnazjum miałam 5. co za paradoks:-D
dziewczyny ale miałam beznadziejnie głupi sen. w ogóle jakaś dziwna kumulacja, że aż trudno opowiedzieć dokładnie. ale tak ogólnie to śniło mi się, że siedziałam w wannie i urodziłam dziecko przez cc. i to było u dziadków:baffled: rodzice się na mnie obrazili, że w ogóle urodziłam. nie mogłam chodzić bo mnie wszystko bolało i zajmowała się mną babcia:szok: no masakra, aż przez sen czułam ten ból

mamaola - milo, ze rowniez mnie pamietasz. Radze sobie swietnie przy Damianku i sadze, ze on tez jest zadowolony:-)

Polna - Tak tylko palnelam , bo mi poprostu automatycznie te P P skojarzylo :-p

Femme slodziutkie te zdjecia:-) a Ninka chyba do Ciebie podoban jest?

Ale jestem glodna i najchetniej bym cos zjadla ale bed walczyc ze soba:-p

Odchudzasz sie? Ja jadam nawet frytki po 24 i nie waze nigdy wiecej niz 50. Szczesciara ze mnie co? Chyba mam dobra przemiane materii. :sorry2:

Femme - Śliczna :tak: Moj tez byl taki ciemny. A ile wazyla?

Umi - Brakuje jeszcze chyba maagdy [ciekawe co sie z nia stalo? :confused:]
Blackwizard... no ale ona, ma teraz dwojke maluchow na glowie, w tym zdaje sie jedne 1 miesieczne :tak:AdiLea tez znieknela...
Nie pamietam kto tam jeszcze byl z tej "starej grupy". Moze przypomnisz?
I co tam u Was jest z ta nereczka i moczowodem?

U mnie juz pobudka, Damian wykarmiony i żąda zabawy :-p

Umi wiesz Ty co:-Djak moglas tak napisac:-D "edit : Przeleciałam was pobierznie":szok::-D:-Dprzepraszam ale taki ze mnie zboczuch:-D:-Di odrazu mi sie w oczy rzucilo:-D

Mamaola gratuluje dzidziusia:tak::-)Szkoda tylko, ze ciaza zagrozona:baffled:to jest chyba najgorsze, co moze byc.. ale jak bedziesz odpoczywala jak duzo sie da(wiem, ze trudno to przy dziecku zrobic) to napewno bedzie dobrze:tak:

Grecja no to mialas niezmiemski sen:-Dale sny zazwyczaj sie takie dziwaczne:baffled::sorry2:
Asheara jak ja bym chciala jesc sobie co chce i o ktorej godzinie:-Dja nawet w ciazy staralam sie pilnowac a i tak przytylam 20kg:szok::szok::szok::szok: ale na szczescie juz sladu po tym nie ma;-)

Kurcze a mnie dzis znowu sie chce spac.. A wychodzil do pracy o 6 to nas obudzil - jak zwykle zreszta:-D;-)jak on nie moze spac to my tez;-)ahh, co za facet.. a ile marudzenia przy wstawaniu..

baska201 - Rzeczywiscie, musi byc z Ciebie mega zboczuch, ze nawet moim oczom to umknelo :-D:-D:-D

No i jedenym wyjatkiem byla chyba ciaza - przytylam 22kg, ale tydzien po nie bylo na plusie ani jednego kilograma, wrecz 1,5 na minusie :shocked2:

reklama
hej

Polna-wpadziocha totalna.....ja do konca na @ czekalam a mój D chodzil podekscytowany i mówił z "ty normalnie w ciąży jesteś ja to czuje" bardzo sie ciesze że taak wyszło....a przy Darusiu wszyscy pomagają jak mogą nie narzekam.....

Asheara-fajnie ze tak dobrze Ci idzie.....oby do przodu....

Umi-najważniejsze ze sie nie pogarsza.....a napewno sie poprawi...musi.....trzymam kciukasy.....

Edyta-ja chodze do super gina,wszystko mi opowiada co widzi na ekranie....mialam juz robione 4 usg ze względu na szyjke która musze kontrolowac, niestety sporo mnie to usg kosztuje bo 200 zl ale jest na bardzo dobrym sprzecie i za kazdym razem dostaje plyte z nagraniem,a usg jest 3D....

Baska-dzieki:) wiesz nie mysle że ona taka zagrożna....nastawilam sie na pozytywne myslenie i czuje ze wszystko bedzie dobrze......

mykam zupke rozbic bo D wraca dzis z delegacji i jakis super obiadek tzrba wymodzić....

Ostatnia edycja:
Do góry