reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heh to jeszcze wyjdzie że ja tu jestem najmłodszą mamuśka;)
ciąża była nieplanowana ale teraz niewyobrażam sobie życia bez mojej Maryni; ***

MoniaMama17 Witaj! sa mlodzsze a swoja droga ciekawe cou nich bo sie nei odzywaja. Co do seksu mi reczej ochota nie spadlo ale czasu i mozliwosci jest mniej. Po ciazy przytylam 7 kg ja kupowalam spodnie to dokladnie o rozmiar weiejsze chcialam bym zrzucic ale za malo samo zaparcia mam:-p A ak sobie daje rade jakos trzeba ale mam duzo pomocy dzisaj np czekam na moich mezczyzn bo mi uciekli na caly dzien wiec narzkac nioe moge a poza tym mysle ze to nei od wieku alezy bo kazde dzieko potarfi dac w kosc;-)

I wrocili moi panowie ale jeden uciekl:confused: wyglada na to ze sie dobzre bawili a ja tu biedna tesknilam:-p:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiecie dziewczyny, ja nie chce was obrażać i wogóle krytykować, ale bez sensu są te wasze parosłowne posty.. Tylko nadrabiacie tymi postami a niektórzy nie nadażają czytać i odpisywać.. Tu chodzi o to żeby sobie popisać, czegoś się dowiedzieć itp ale nie żeby pisać jedno zdanie w poście, bo tego nie da się poprostu nadrabiać!:no:
I ja nie mogę się na tym wątku odnaleźć, bo poprostu nie dość że mam jest dużo to jeszcze te krótkie posty w których można się pogubić, dlatego jeżeli będe odpisywać to tylko tym którzy trzymają się jakoś zasad i reguł forum!

MoniaMama17 dziwne że dopiero teraz się zastanawiasz czy 10kg na plus w ciązy to dużo. Przecież jak chodziłaś do lekarza i pytał ile przytyłaś do danej wizyty to powinien mówić czy to dużo czy mało. A średnia waga jaką się powinno przytyć to ok.12-15kg.

Ja byłam z małym na spacerku (przy okazji musiałam kupić kleik bo ię skończył) i u koleżanki, która ma prawie 4m-czna córeczkę:tak: Adaś się z nią bawił i wogóle bardzo miło spędziliśmy ten czas. Ale pogoda za to u nas jest w kratkę, raz świeci słonko a za chwilę burza i wielki grad:no:
Teraz mały zasnął bo po południu spał tylko chwilkę..

pola997 powiem Ci że mój Adaś jak był młodszy to miał przejaw zafascynowania matą. Teraz też ją lubi tylko że ona ma grającą pozytywkę która się kręci na środku i jak siedzi to ciągnie za misie które zwisają i ją psuje więc rzadko już korzystamy z maty..
No napewno jak Ludwik zacznie chodzić to jeszcze będziesz mówiła że chcesz żeby spowrotem był mały:tak: Choć wiem że teraz jest ciężko, bo mały już nie chce leżeć a na siadanie za wcześnie..

BlackWizard pewnie i ja będe musiała długo czekać żeby sobie sprawić taki aparat.. Ale napewno kiedyś to zrobię:tak:
A byłaś już u ginka?? Czy poprostu tylko test robiłaś i sama wyliczyłaś??

Ostatnia edycja:
A ja jestem samotną 17 letnią matko, bo mój chłopak z którym mam dziecko okazał się tym niewłaściwym i jak się dowiedział że zostanie tatą to najpierw kazał usunąć ciąże( od razu się niezgadzałam) a potem jak protestowałam to nas zostawił... ; (

reklama
Przespałam dziś całą noc, pochodziłam troszkę a potem spałam do 16. Czuje się jak nowo narodzona. Tego co myślałam,ze to odchodzący czop już nie ma. Sama nie wiem co to mogło być. To co się ze mną działo przez kilka dni to chyba z przeciążenia organizmu. Zamierzam troszkę przystopować. Dziś się troszkę polenie jeszcze. Jutro musze dokończyć pranie,prasowanie i pakowanie. A potem tylko czekać na narodziny mojego Adasia:)
Idę zrobić mięsko na obiad...

Ostatnia edycja:
Do góry